תגובות לכתבה: תאטרון ביתי על קצה האף: myvu personal media
אני רוצה מנוי RSS לכל הודעה, מאמר או SMS של קלוד.
איזה כיף לקרוא כזו כתבה עם כל כך הרבה שנינות והומור. אני עדיין זוכר את "אמור היה להיות ההמצאה הכי טובה מאז הלחם הפרוס" שהיה באחד המאמרים הקודמים...

איזה כיף לקרוא כזו כתבה עם כל כך הרבה שנינות והומור. אני עדיין זוכר את "אמור היה להיות ההמצאה הכי טובה מאז הלחם הפרוס" שהיה באחד המאמרים הקודמים...
You are never fully dressed without a smile
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
תודה על המחמאה אבל בלי שיתמרצו אותי קוראים כמוך וכמובן המשוב מצוות העורכים זה היה יוצא הרבה פחות טוב.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
אחלה סקירה, מעניין מאוד ושאלה או שתיים
התמונה דרך אגב ממש טובה... - המצלמה כלולה בערכה? 
בכל מקרה, בזמנו למיטב זכרוני דובר על כך שאמור לצאת מכשיר יותר מתקדם עם מסך VGA 640X480... אין חדש בעניין?
בנוסף, האם המשקף באמת שקוף יחסית - גם בסימולטור נראה כי ניתן מצידי המסך הוירטואלי לראות דרך המשקף עצמו?
התחושה לא הייתה שהוא קטן מידיי?
בכל מקרה, בזמנו למיטב זכרוני דובר על כך שאמור לצאת מכשיר יותר מתקדם עם מסך VGA 640X480... אין חדש בעניין?
בנוסף, האם המשקף באמת שקוף יחסית - גם בסימולטור נראה כי ניתן מצידי המסך הוירטואלי לראות דרך המשקף עצמו?
התחושה לא הייתה שהוא קטן מידיי?
- Catskinner
- חבר במועדון HT

אז ככה, המצלמה די ישנה כך שהיא לא צריכה להיות מושא לקינאה.
יש באמת דגם חדש עם רזולוציה של 640x480. קוראים לו ה myvu crystal והוא נראה מאוד שונה מהדגם שבדקתי. אבל הבנתי שהאתר לא קיבל יחידה כזו לבחינה.
המשקף באמת שקוף למחצה. העיניות מתחברות לשני מסכי LCD זערוריים המותקנים בתוך משקף פלסטיק שחור כהה כך שניתן להביט דרכו מהצדדים וזה פחות או יותר כמו להביט דרך משקפי שמש כהים מאוד. הוא גם צר מאוד יחסית כך שניתן להביט מעליו ומתחתיו - מה שעשוי להיות אימון טוב אם אתה מועמד להתאמת משקפי ראייה ביפוקליות.
יש באמת דגם חדש עם רזולוציה של 640x480. קוראים לו ה myvu crystal והוא נראה מאוד שונה מהדגם שבדקתי. אבל הבנתי שהאתר לא קיבל יחידה כזו לבחינה.
המשקף באמת שקוף למחצה. העיניות מתחברות לשני מסכי LCD זערוריים המותקנים בתוך משקף פלסטיק שחור כהה כך שניתן להביט דרכו מהצדדים וזה פחות או יותר כמו להביט דרך משקפי שמש כהים מאוד. הוא גם צר מאוד יחסית כך שניתן להביט מעליו ומתחתיו - מה שעשוי להיות אימון טוב אם אתה מועמד להתאמת משקפי ראייה ביפוקליות.
עם ההתקדמות הטכנולוגית של היום לא להוציא מסך כזה לפחות כ HDR נראה קצת מוזר...
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78842
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5388 פעמים
סיקרה מצויינת, עברתי עליה בבוקר ולא הספקתי לכתוב
אני תמיד מאוד נהנה לקרוא את המאמרים של קלוד.
אני תמיד מאוד נהנה לקרוא את המאמרים של קלוד.
היה כיף לקרוא !
ראיתי באתר IPHONES.CO.IL שהמשקף עם 640X480 תומחר בכ1800 ש"ח.
יצא לי לא מזמן לצפות בסרטים באייפון בזמן טיסה , זה ישמע מוזר אבל לא הרגשתי את הטיסה בכלל !
אני מניח שעם המשקף ועוד עם אוזניות שאוטמות את הרעש הסביבתי (ראה ערך ישראלים בטיסה) אז בכלל ..
ראיתי באתר IPHONES.CO.IL שהמשקף עם 640X480 תומחר בכ1800 ש"ח.
יצא לי לא מזמן לצפות בסרטים באייפון בזמן טיסה , זה ישמע מוזר אבל לא הרגשתי את הטיסה בכלל !
אני מניח שעם המשקף ועוד עם אוזניות שאוטמות את הרעש הסביבתי (ראה ערך ישראלים בטיסה) אז בכלל ..
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
אולי כדאי לציין את זה במאמר עצמו...Catskinner כתב:
....
- Catskinner
- חבר במועדון HT

הבעיה היא שאז אהיה מחוייב לציין שלפי התמונות ההשתנקות של האנשים סביבך תתחיל עוד לפני שתעלה למטוס. ראית באתר של החברה איך זה נראה?
-
droren
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4222
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
קלוד,OferL כתב:אחלה סקירה
צחקתי בכיתי התרגשתי.... התמונה בחדר אמבטיה גדולה![]()
המוצר נראה בוסרי. כיוונון לרוחב עיניים ולמיקוד כמו במשקפות הוא חובה במכשיר כזה.
...נחכה עוד קצת....
נראה לי שנגמר לך השמפו במקלחת...
- Catskinner
- חבר במועדון HT

זאת המראה + חדר האמבטיה שמוקדש לחברה. אני מסוגל להתגלח עם תחתית של פחית שימורים בתור מראה, הנשים לעומת זאת הופכות את חדר האמבט למגרש ההעירכות שלהן לפני פשיטה בעורף אויב וזקוקות למראה בגודל של מנחת מסוקים.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

אז זהו, שלא. הוא גורם לך להראות כמו חנון אבל הרעיון מאחוריו הוא פשוט גאוני. זה רק היישום שלא כל כך הצליח. תאמין לי שגם אני די התפלאתי כיצד העסק גורם לך לשקוע לתוך החוויה למרות הרזולוציה העלובה והצבעים הכהים. על כל המגרעות האלו אפשר להיתגבר כי באמת שהמוח שלנו לא זקוק ליותר מידי רמזים כדי לבנות תמונה שלמה.dudib כתב:אחלה ביקורת .
מוצר קצת מיותר....
רק העניין עם הכיתוביות דופק את החוויה כי מי שזקוק להן לא יכול להספק בכתיב מטושטש שנראה כאילו שאתה מנסה לקרוא עיתון דרך פרוסת גבינה.
- OferL
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3906
- נתן תודות: 323 פעמים
- קיבל תודות: 118 פעמים
החויה של מסך VGA סביר מאפשרת להיבלע לתוך סרט גם בפורמט קטן.
בטיסה אתה רק מחפש איך להתנתק מכל מה שסביבך. המוח מסתגל להתרכז בשטח קטן ולחסום בין התודעה לסביבה.
מסיבה זו מוצר כזה רק עוזר לך לנתק בינך להפרעות. כי הוא חוסם את מרבית שדה הראיה שלך ואינו מצריך להחזיק אותו או להניח על משטח. אני בהחלט חושב שהרעיון מוצלח. צריך רק לשפר את המוצר.
בטיסה אתה רק מחפש איך להתנתק מכל מה שסביבך. המוח מסתגל להתרכז בשטח קטן ולחסום בין התודעה לסביבה.
מסיבה זו מוצר כזה רק עוזר לך לנתק בינך להפרעות. כי הוא חוסם את מרבית שדה הראיה שלך ואינו מצריך להחזיק אותו או להניח על משטח. אני בהחלט חושב שהרעיון מוצלח. צריך רק לשפר את המוצר.
Enjoy the Silence
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- dudib
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5144
- שם מלא: דודי
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 38 פעמים
קלודCatskinner כתב:אז זהו, שלא. הוא גורם לך להראות כמו חנון אבל הרעיון מאחוריו הוא פשוט גאוני. זה רק היישום שלא כל כך הצליח. תאמין לי שגם אני די התפלאתי כיצד העסק גורם לך לשקוע לתוך החוויה למרות הרזולוציה העלובה והצבעים הכהים. על כל המגרעות האלו אפשר להיתגבר כי באמת שהמוח שלנו לא זקוק ליותר מידי רמזים כדי לבנות תמונה שלמה.dudib כתב:אחלה ביקורת .
מוצר קצת מיותר....
רק העניין עם הכיתוביות דופק את החוויה כי מי שזקוק להן לא יכול להספק בכתיב מטושטש שנראה כאילו שאתה מנסה לקרוא עיתון דרך פרוסת גבינה....
לא התכוונתי שכל הקונספט מיותר (הרעיון אפילו גאוני) אבל המוצר מצטייר כפשרה , רזולוציה נמוכה שפוגעת ביכולת לקרוא כתוביות וכו'
תסכים איתי שלא תקנה היום קונטסה בתור רכב, נוסע אבל......