שלום,
יש מחשב מדיה סנטר (MCE2005) בסלון. היום הוא מחובר לטלויזיה. הייתי רוצה לקבל סאונד טוב 5.1 , כלומר לחבר את המחשב למערכת קולנוע ביתית.
עכשיו השאלות:
1. האם כדאי לקנות מערכת קלנוע ביתית עם רסיבר או לקנות רמקולים טובים עם סאב ולחבר אותם לכרטיס קול של מדיה סנטר?
2. מה אני צריך רסיבר בכלל אם מדובר בחיבור של המחשב? יש בו צורך בכלל?
3. איזה רמקולים הייתם ממליצים?
תודה רבה
ר
איך לקבל סאונד טוב ?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
אפשר גם לחבר סט של 5.1 רמקולים עם סאב למחשב ללא רסיבר.
ללוג'יטק יש סטים לא רעים שעולים כמה מאות שקלים, ויש כמובן סטים איכותיים יותר שעולים כמה אלפי שקלים.
ללוג'יטק יש סטים לא רעים שעולים כמה מאות שקלים, ויש כמובן סטים איכותיים יותר שעולים כמה אלפי שקלים.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
ציין מה התקציב שלך ונראה איך אפשר לעזור לך.mrkaizer כתב:שלום,
יש מחשב מדיה סנטר (MCE2005) בסלון. היום הוא מחובר לטלויזיה. הייתי רוצה לקבל סאונד טוב 5.1 , כלומר לחבר את המחשב למערכת קולנוע ביתית.
עכשיו השאלות:
1. האם כדאי לקנות מערכת קלנוע ביתית עם רסיבר או לקנות רמקולים טובים עם סאב ולחבר אותם לכרטיס קול של מדיה סנטר?
2. מה אני צריך רסיבר בכלל אם מדובר בחיבור של המחשב? יש בו צורך בכלל?
3. איזה רמקולים הייתם ממליצים?
תודה רבה
ר...
למערכת רמקולים עם רסיבר אתה תצטרך הרבה יותר כסף מאוסף רמקולים וסאב. השאלה עד כמה איכות השמע חשובה לך...
קח בחשבון שמערכת קולנוע ביתי די טובה תעלה לך כ-3500 רסיבר + 4000 רמקולים קדמיים + 1500 סנטר + 1500 אחוריים + "במידת הצורך" 3000 סאב.
תעשה את השיקולים שלך.
לי בבית יש מערכת מאוד רצינית עם מגבר יוקרתי ומערכת רמקולים. ההשקעה שווה את זה ברגע שאתה מתחיל "לשחק בסרט" כשחקן ראשי וכל זה בעזרת הסאונד.
אל תשכח שחצי מהסרט זה סאונד ולא 20%!