Panasonic pv8 VS pv80, מה דעתכם?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78862
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 786 פעמים
- קיבל תודות: 5391 פעמים
uzon,
הודעות והזמנות מסוג זה אסורות באתר. זו אזהרה אחרונה.
אם אתה עוסק בתחום, אז אתה צריך לעדכן אותנו. אם אתה עוזר לחבר, אז בבקשה להפסיק.
הודעות והזמנות מסוג זה אסורות באתר. זו אזהרה אחרונה.
אם אתה עוסק בתחום, אז אתה צריך לעדכן אותנו. אם אתה עוזר לחבר, אז בבקשה להפסיק.
קניתי את ה-50 אינטש ואני לא בטוח שאני יכול להגיד את המחיר... אבל בוא נגיד שזה יצא קצת פחות מ-12K.
לא התקנתי אותה על הקיר אלא רכשתי שולחן עם 3 מדפי זכוכית כך שיהיה מקום לרסיבר NAD, DVD ו-MAX . ל-STAND הזה יוצא מתקן תלייה לפלאזמה. יש אפשרות להעלות תמונה? כי אם כן - אצלם ואראה לכם.
איתי
לא התקנתי אותה על הקיר אלא רכשתי שולחן עם 3 מדפי זכוכית כך שיהיה מקום לרסיבר NAD, DVD ו-MAX . ל-STAND הזה יוצא מתקן תלייה לפלאזמה. יש אפשרות להעלות תמונה? כי אם כן - אצלם ואראה לכם.
איתי
יש למעלה כפתור שנקרא: פרסם תגובה.שם יש אפשרות להוסיף קובץ (תמונה).איתי כתב:קניתי את ה-50 אינטש ואני לא בטוח שאני יכול להגיד את המחיר... אבל בוא נגיד שזה יצא קצת פחות מ-12K.
איתי...
- steveh
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 386
- שם מלא: סטיב הרדר
- נתן תודות: 36 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
אתה יכול לתת חוות דעת על שידורי SD ואיך מצב המתיחה של 4:3 ?איתי כתב:קניתי את ה-50 אינטש ואני לא בטוח שאני יכול להגיד את המחיר... אבל בוא נגיד שזה יצא קצת פחות מ-12K.
איתי...
תודה
בהשוואה לשאר חברי הפורום קטונתי מלהביע דעה מקצועית על המכשיר. כמו-כן אין לי הרבה זמן מסך... בכל אופן המתיחה של 4:3 היא די טובה - היא לא לינארית והאפקט בולט בעיקר בצדדים. יש גם 3 רמות ZOOM כאשר הרמה הראשונה די אהבתי אותה - אין עיוות כלל והחיתוך הוא די מינימלי.
לגבי איכות השידור - להורים שלי יש TOSHIBA LCD 46" ופשוט אין מקום להשוואה.
לגבי איכות השידור - להורים שלי יש TOSHIBA LCD 46" ופשוט אין מקום להשוואה.