צריך עזרה בקינפוג תרגום SRT לקובת MKV
היי!
ניסיתי אתמול להריץ סרט HD 720P במערכת ה-HTPC החדשה שלי.
הרצתי את הקובץ MKV ובנוסף העתקתי לאותה ספרייה של ה-MKV את קובץ ה-SRT של התרגום בעברית.
חשוב לציין שלצורך הצגת תרגומים בעברית (עבור קבצי DIVX) ב-VISTA MEDIA CENTER, אני משתמש ב-FFDSHOW.
בעת הרצת קובץ ה-MKV, התרגום מופיע, אבל הוא קטן מאוד.
לעומת זאת, בעת הרצת קובץ DIVX AVI, התרגום הוא גדול.
יש רק אפשרות אחת לפי מה שראיתי ב-FFDSHOW, להגדרת גודל הפונט, והוא כבר מוגדר אצלי בגודל 26.
איפה ניתן לשנות את גודל הכתוביות עבור MKV???
ניסיתי אתמול להריץ סרט HD 720P במערכת ה-HTPC החדשה שלי.
הרצתי את הקובץ MKV ובנוסף העתקתי לאותה ספרייה של ה-MKV את קובץ ה-SRT של התרגום בעברית.
חשוב לציין שלצורך הצגת תרגומים בעברית (עבור קבצי DIVX) ב-VISTA MEDIA CENTER, אני משתמש ב-FFDSHOW.
בעת הרצת קובץ ה-MKV, התרגום מופיע, אבל הוא קטן מאוד.
לעומת זאת, בעת הרצת קובץ DIVX AVI, התרגום הוא גדול.
יש רק אפשרות אחת לפי מה שראיתי ב-FFDSHOW, להגדרת גודל הפונט, והוא כבר מוגדר אצלי בגודל 26.
איפה ניתן לשנות את גודל הכתוביות עבור MKV???
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
בדיוק שם ויש גם את האפשרות לשים אותו על autosize
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
תודה!Catskinner כתב:בדיוק שם ויש גם את האפשרות לשים אותו על autosize...
רק עכשיו גיליתי שיש הבדל בגודל תצוגת הכתוביות בסרט DIVX ובסרט HD MKV.
חבל רק שאם כל פעם צופים בסרט בפורמט אחר, צריך כל פעם ללכת ל-FFDSHOW לשנות את הגודל.
מקווה ש-AUTOSIZE פותר את הבעיה הזו. מה בדיוק הוא עושה???
יש פתרון אחר אולי? שמאפשר שינוי גודל הכתוביות ב-FFDSHOW, מתוך VISTA MEDIA CENTER באמצעות השלט??? אולי פלאג-אין???
שוב תודה...
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2316 פעמים
בשביל בדיוק יש את הפרמטר AutoSize. הפרמטר פשוט גורם לגודל הפונט להיות פרופורציוני למסך עצמו במקום לרזולוציץ הסרט, ולכן מומלץ מאוד לאפשר אותו כדי לקבל גודל זהה עבור כל סוגי הסרטים. שים לב שכפתור ה-Slide בו אתה קובע את גודל הפונט עדיין בשימוש והוא מגדיר את הגודל הקבוע המועדף עליך.
לא ידוע לי על אפשרות לשנות גודל פונט באמצעות השלט. אבל אם הפונט נשאר קבוע בגודל שאתה אוהב, בשביל מה צריך את זה?
לא ידוע לי על אפשרות לשנות גודל פונט באמצעות השלט. אבל אם הפונט נשאר קבוע בגודל שאתה אוהב, בשביל מה צריך את זה?
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"