מעוניין בLCD32 ומתלבט....

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
elada92 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 37
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

שלום אני קונה LCD לחדר שלי למרחק של 2.5-2 בערך ורציתי לשאול איזו טלוויזיה יותר טובה:
SONY KDL32P3000E סוני בראויה או Samsung al32a450?השימושים שלי זה 50 אחוז SD של הוט ו50 אחוז PS3...בבקשה תמליצו לי זה בערך אותו כסף....

elada92 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 37
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #2 

20 צפיות ואף אחד לא עוזר???

guy11
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2430
נתן תודות: 20 פעמים
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #3 

תיגש לראות את שניהם ותחליט איזה מסך אתה יותר אוהב.קח בחשבון שהסוני נחשב כבר דגם ישן ושמעתי שיש כבר מחליף למסך הזה.אם התקציב שלך מאפשר אז תשקול 37".

detailer
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1217
נתן תודות: 29 פעמים
קיבל תודות: 97 פעמים

שליחה #4 

לי הייתה התלבטות דומה לפני שבועיים ולאחר ביקור ברשתות חשמל ובשתי חנויות מתמחות רכשתי את הפנסוניק TX32LE8 בגלל שהיא נראתה טוב יותר בשידורי טלויזיה מכל המסכים האחרים (כולל סוני וסמסונג) חוץ מפיליפס שהיתה באותה רמה אבל הרבה יותר יקרה.
התקנתי אותה בבית ונדהמתי כמה שהתמונה מהוט נראית טוב יותר מאשר בחנות המתמחה (בעיקר בערוצים2,10 וערוצי הסרטים של הוט), היי דפנישן מהמחשב גם נראה מדהים, פשוט טלויזיה מצויינת במחיר מצחיק (רכשתי אותה במכרז של וואלה).

ממליץ בחום!

msa90
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 270
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #5 

אני ראיתי תפנסוניק היא ממש לא איכותית!!! אולי היא היחידה שראית מכויילת בחנות!
הA450 מצויינת אני כיילתי אותה בבית ופשוט רואים מצויייןןן....

detailer
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #6 

msa90 כתב:אני ראיתי תפנסוניק היא ממש לא איכותית!!! אולי היא היחידה שראית מכויילת בחנות!
...
אני לא יודע איפה ראית את הפנסוניק, אני ראיתי את המודל הקודם LX75 בביג בוקס והוא נראה טוב יותר מכל האחרות שהיו שם, אני לא חושב שהם מכיילים שם את המסכים.
המודל החדש נראה אפילו טוב יותר אצלי בבית וזה בכלל לא מפתיע אותי כי פנסוניק זאת חברה מעולה גם בפלזמה ומסתבר שגם ב-LCD.
זה שהם לא עושים מאמצי שיווק ל-LCD לא אומר שהם לא אייכותיים.

detailer
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #7 

msa90 כתב:אני ראיתי תפנסוניק היא ממש לא איכותית!!! אולי היא היחידה שראית מכויילת בחנות!
...
אני לא יודע איפה ראית את הפנסוניק, אני ראיתי את המודל הקודם LX75 בביג בוקס והוא נראה טוב יותר מכל האחרות שהיו שם, אני לא חושב שהם מכיילים שם את המסכים.
המודל החדש נראה אפילו טוב יותר אצלי בבית וזה בכלל לא מפתיע אותי כי פנסוניק זאת חברה מעולה גם בפלזמה ומסתבר שגם ב-LCD.

detailer
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #8 

...

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”