היי.
חקרתי קצת בנושא קודקים וראיתי המלצה דווקא לא להתקין את ה FFDSHOW כי הוא מנחית...
ההמלצה הייתה להתקין
Halli
AVC Core
XVID - מהאתר של xvid.org
DVIX -מהאתר של divx.com
AC3
מדברים שם ממש על הפרש משמעותי (תמונות ממש נראות "מפוקסלות" ב FFD מול הקודקים המקוריים) יכול להיות דבר כזה???
הנחתה ב FFDSHOW
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
מעניין מי המליץ לך שלא להתקין אותו ועל איזו הנחתה מדובר בדיוק. אני דווקא בדעה שהאיכות של ffdshow tryouts טובה בהרבה מזו של המפענח הרשמי של DIVX.
דרך אגב, מי שרשם את ההמלצה כנראה שמעולם לא עקב אחרי העצות שלו עצמו או שלא יודע על מה הוא מדבר. XVID ו DIVX זה אותו הפורמט בדיוק. ההבדל הוא שמקודד ה DIVX הוא לא חינמי בעוד שזה של XVID דווקא כן. כך שמראש אי אפשר לבחור מפענח אחד לסרטים שקודדו ב DIVX ומפענח אחר לסרטים שקודדו עם XVID. כך שאני הייתי מתייחס בספקנות רבה מאוד להצהרות ול"הוכחות".
דרך אגב, מי שרשם את ההמלצה כנראה שמעולם לא עקב אחרי העצות שלו עצמו או שלא יודע על מה הוא מדבר. XVID ו DIVX זה אותו הפורמט בדיוק. ההבדל הוא שמקודד ה DIVX הוא לא חינמי בעוד שזה של XVID דווקא כן. כך שמראש אי אפשר לבחור מפענח אחד לסרטים שקודדו ב DIVX ומפענח אחר לסרטים שקודדו עם XVID. כך שאני הייתי מתייחס בספקנות רבה מאוד להצהרות ול"הוכחות".
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.