מה עם ביקורת לדנון 1920???

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
il62 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 6214
נתן תודות: 42 פעמים
קיבל תודות: 48 פעמים

שליחה #1 

בבקשה-אני יודע שאף אחד פה לא חייב כלום
וכולם פה בהתנדבות...אבל מכשיר כל כך חשוב -בטח יותר מהפיליפס 37 -1080 עם כל הכבוד ויש הרבה כבוד...
מכשיר שהרבה מצפים לקרוא את הביקורת לאחר השבחים שקצר באירופה וזהו הדנון האוניברסלי הראשון כולל אפסקיילינג של פארוג'ה ובמחיר שפוי
אם אפשר ביקורת....כתבה ...משהו....או שתשאילו לי מכשיר אני אכתוב עליו
דנון עוד מעט מחליפים את הדגם :מבולבל: ל1930 :P
בתודה מראש :4u:
ישראל

המלך
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6273
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 19 פעמים

שליחה #2 

אני לא מומחה גדול אחרת אני הייתי נותן ביקורת יסודית.
אבל ללא השוואה ל DVD אחר עם אותן יכולות אני יכול לומר שהדנון 1920 הוא קנייה טובה אם כי קצת יקר אם משווים אותו למחיר של ה OPPO אבל זה דנון וזה עם אחריות בארץ הקודש.
חוץ מה OPPO שאותו אני לא מכיר אין בחירה טובה יותר מהדנון 1920 למי שמחפש יכולות UPSCALING ובנוסף הוא גם נגן אוניברסלי.
היו אצלי עכשיו טכנאים של יניר והם די התפעלו מהתמונה שלו דרך ה HDMI למרות שהנק VR5 היא רק פלזמת EDTV.
לבעלי פלזמות HDTV זה בטח יהיה הרבה יותר טוב.
גם הסאונד אחלה לדעתי אבל האינדיקציה שלי היא בהשוואה ל CD ישן של מרנץ ול DVD בן שלוש שנים ללא פרוגרסיב.
הבנתי של ZEEV יש גם את הדנון וגם את ה OPPO והוא הבטיח לתת ביקורת מקצועית
אז תחכה.

zeev
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 652
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #3 

לכל הממתינים, האתר הוא די פתוח וליברלי, כל אחד יכול לגשת לחנות הק"ב עימה יש לו קשרים מינימליים, לשאול מכשיר ולכתוב ביקורת, אתם מוזמנים וכולנו נרוויח, עופר ומרטין תמיד יישמחו לכותבים חדשים.

כתיבת ביקורת כזו דורשת ממני הרבה זמן, לא מדובר בלהריץ כמה סרטים ולכתוב כמה התמונה מהממת. מדובר בין השאר על בדיקות מאד מדויקות עם test patterns מיוחדים שאת חלקם אני מייצר בעצמי (מה לעשות, רוב העולם הטכני המקצועי לא עובד עם PAL...).
לכולנו יש day jobs וכל ביקורת כזו בין אם על מקרן, DVD או מכשיר אחר נעשית כאמור בהתנדבות על חשבון זמננו הפנוי, מעט סבלנות.
A good plagiarized idea is better than a lousy original one

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”