שרשור שני נתבים
אני מתמש היום בנתב edimax לא אלחוטי. מסיבותש לא ניכנס אליהם אני רוצה להמשיך ולהשתמש בו (כקישור לאינטרנט בכבלים).
יש לי נתב linksys אלחוטי. האם אני יכול לשרשר אותו ל edimax על מנת להוסיף יכולת תקשורת אלחוטית ?
אם כן איך עושים את החיבור הפיזי ואת הקינפוג ?
תודה מראש !!
יש לי נתב linksys אלחוטי. האם אני יכול לשרשר אותו ל edimax על מנת להוסיף יכולת תקשורת אלחוטית ?
תודה מראש !!
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78934
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
זה אפשרי, אבל עלול לסבך אותך.
שווה לבדוק אפשרות של WIRELESS BRIDGE במקום ROUTER.
שווה לבדוק אפשרות של WIRELESS BRIDGE במקום ROUTER.
אפשרי, בהחלט. צריך רק להיזהר בהגדרות.oferyuval כתב:אני מתמש היום בנתב edimax לא אלחוטי. מסיבותש לא ניכנס אליהם אני רוצה להמשיך ולהשתמש בו (כקישור לאינטרנט בכבלים).
תודה מראש !!...
כבה את ה-DHCP בלינקסיס כך שרק ה-EDIMAX יטפל בהקצאת כתובות, והגדר את הלינקסיס כך שיתפקד כ-access point ולא כראוטר.
ודא שכתובת ה-IP של הלינקסיס לא זהה לזו של ה-EDIMAX, וודא ב-EDIMAX שה-DHCP מוגבל כך שלא ייתן לאיזה מחשב את הכתובת של הלינקסיס.
חבר את אחד הפורטים של ה-LAN בלינקסיס לאחר הפורטים של ה-LAN ב-EDIMAX. ה-WAN בלינקסיס יישאר לא מחובר לכלום. זהו.
א. חבר את הלינקסיס למחשב וכנס להגדרות שלו
ב. הכנס להגדרות DHPC SERVER וכבה את הSERVER
ג תן ללינקסיס כתובת מסדרת הכתובות של הEDIMAX
לדוגמא: אם הכתובת של הEDIMAX היא 10.0.0.138 אז תגדיר בלינקסיס 10.0.0.100
ד. לאחר שהגדרת בלינקסיס את הכתובת הרצויה נתק אותו מהמחשב אליו הוא היה מחובר וחבר אותו לEDIMAX
ה. דרך אחד המחשבים שמחוברים לרשת הקש את הכתובת שהגדרת בלינקסיס ובצע את כל ההגדרות הנחוצות לרשת אלחוטית
קל פשוט ועובד!
ב. הכנס להגדרות DHPC SERVER וכבה את הSERVER
ג תן ללינקסיס כתובת מסדרת הכתובות של הEDIMAX
לדוגמא: אם הכתובת של הEDIMAX היא 10.0.0.138 אז תגדיר בלינקסיס 10.0.0.100
ד. לאחר שהגדרת בלינקסיס את הכתובת הרצויה נתק אותו מהמחשב אליו הוא היה מחובר וחבר אותו לEDIMAX
ה. דרך אחד המחשבים שמחוברים לרשת הקש את הכתובת שהגדרת בלינקסיס ובצע את כל ההגדרות הנחוצות לרשת אלחוטית
קל פשוט ועובד!