ממיר HOT HD עם חיבור USB
-
avishaiar17
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 21
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
שלום רב!
בממיר החדש של הוט HD יש יציאה של USB , דיברתי עם התמיכה ושאלתי אותם איך ניתן יהיה לראות דרך דיסקונקי /הארדיסק בקיצור הם ממש לא ידעו , הם דיברו עם הטכנאים היותר מנוסים וגם הם לא ידעו בדיוק להגיד.. הם רק אמרו שהאופציה סגורה בממיר.
רציתי לשאול אם למישהו יש כאן מוסג איך אני יכול להפעיל את האופציה , לחבר את ה- USB ולצפות דרכו בסרטים..
תודה רבה לעוזרים
בממיר החדש של הוט HD יש יציאה של USB , דיברתי עם התמיכה ושאלתי אותם איך ניתן יהיה לראות דרך דיסקונקי /הארדיסק בקיצור הם ממש לא ידעו , הם דיברו עם הטכנאים היותר מנוסים וגם הם לא ידעו בדיוק להגיד.. הם רק אמרו שהאופציה סגורה בממיר.
רציתי לשאול אם למישהו יש כאן מוסג איך אני יכול להפעיל את האופציה , לחבר את ה- USB ולצפות דרכו בסרטים..
תודה רבה לעוזרים
-
avishaiar17
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 21
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
מישהו יכול לעזור בבקשה...??
לא מצאתי את הוראות היצרן של הממיר.. הדבר היחידי שמצאתי זה הוראות של HOT באתר שלהם והם לא מדברים על היציאה של ה- USB.. אז אולי בכל זאת מישהו יכול לעזור לי..
לא מצאתי את הוראות היצרן של הממיר.. הדבר היחידי שמצאתי זה הוראות של HOT באתר שלהם והם לא מדברים על היציאה של ה- USB.. אז אולי בכל זאת מישהו יכול לעזור לי..
usb למה באמת הוא משמש
ערב טוב לצערי הusb בממיק מאגיק hd של חברת הוט פועל למטרות פטירת באגים ולא מעבר לזה כיום רק לצוות הוט יש השראה ליו אס בי על מנת לפתור תקלות ובאגים הוט עדיין שוקלת אם יו אס בי זה יפעל לכולם אם כן הוא יפעל באמצעות דיסק און קי בו ניתן לצפות בטכנים שונים ואף תמונות המשך יום נעים