ערוץ אגו ו SAGETV - הכנסת קוד בצורה אוטומטית
-
droren
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4222
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
john25,
זאת השאלה הבאה
ו..מי שמכחיש משקר
זאת השאלה הבאה
ו..מי שמכחיש משקר
Microsoft Regional Director- Windows Media Center
הבלוג שלי - הצצה לחיים של טכנובלוגר
הבלוג שלי - הצצה לחיים של טכנובלוגר
דרור,
בזמנו ניסיתי ומה שהגעתי אליו הוא שלט וירטואלי שמאפשר לי לשלוט על הממיר (לשלוח לו פקודות תזוזה, חזור, מקש YES וכיו"ב) דרך כל קליינט לממיר הרלונטי תוך שימוש ב-USB-UIRT. כך יכולתי לשלוח את הקוד לפני הצפייה בערוץ המדובר בשעות הקטנות של הלילה...
מעבר לכך, לא ישמתי משהו אוטומטי.
הסיבה העיקרית שלא המשכתי בחיפושים/במציאת הפתרון הוא החומרים המשעממים והממוחזרים המשודרים בערוץ. זו כמובן דעתי האישית בלבד...
אני השתמשתי ב-EVENTGHOST. רץ על השרת ומחכה לפקודות דרך הרשת הביתית. רץ כמובן גם על הקליינט עם השלט הוירטואלי.
SHED ב-MYTH ייצר סקריפט שעושה זאת אוטומטית...אין על הגמישות של LINUX...
אורן.
בזמנו ניסיתי ומה שהגעתי אליו הוא שלט וירטואלי שמאפשר לי לשלוט על הממיר (לשלוח לו פקודות תזוזה, חזור, מקש YES וכיו"ב) דרך כל קליינט לממיר הרלונטי תוך שימוש ב-USB-UIRT. כך יכולתי לשלוח את הקוד לפני הצפייה בערוץ המדובר בשעות הקטנות של הלילה...
מעבר לכך, לא ישמתי משהו אוטומטי.
הסיבה העיקרית שלא המשכתי בחיפושים/במציאת הפתרון הוא החומרים המשעממים והממוחזרים המשודרים בערוץ. זו כמובן דעתי האישית בלבד...
אני השתמשתי ב-EVENTGHOST. רץ על השרת ומחכה לפקודות דרך הרשת הביתית. רץ כמובן גם על הקליינט עם השלט הוירטואלי.
SHED ב-MYTH ייצר סקריפט שעושה זאת אוטומטית...אין על הגמישות של LINUX...
אורן.
אצלי זה הסקריפט שמחליף ערוצים כל הזמן, פשוט הוספתי לו כמה משפטי IF וזהו.
עוד יכולת שיש בלינוקס ואין בחלונות זה היכולת להפעיל שני ir blasters מתוך אותו רסיבר עבור שני ממירים שונים.
עוד יכולת שיש בלינוקס ואין בחלונות זה היכולת להפעיל שני ir blasters מתוך אותו רסיבר עבור שני ממירים שונים.
You are never fully dressed without a smile
אתה מתכוון לבלאסטר אחד ששולח קודים שונים לכל ממיר/מכשיר וכך אפשרי לשלוט על כמה מכשירים עם בלאסטר אחד? אם כן, גם ב-SAGETV אין בעיה לעשות זאת...Shed כתב:עוד יכולת שיש בלינוקס ואין בחלונות זה היכולת להפעיל שני ir blasters מתוך אותו רסיבר עבור שני ממירים שונים....
אורן.
תודה על העדכון.
עד כמה שאני הבנתי אי אפשר לשלוט מרסיבר אחד עם שני בלאסטרים שונים על שני ממירים שונים מאותו דגם (כלומר שני ממירי 3100). אפשר אם מדובר בשני ממירים/מכשירים עם קוד IR שונה.
יחד עם זאת - אני לא חקרתי את הנושא לעומק יותר מדי, רק גיגול קצר ברשת. טוב לדעת שיש לזה פתרון ב----sage.
You are never fully dressed without a smile
- zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15945
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 299 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
בזכות הצרפתי יש תמיכה בשני בלאסטרים של מיקרוסופט , וגם של USB-UIRT
ב SAGETV
התוכנה נקראת LM Remote KeyMap
יש עוד מלא אופציות ומומלץ לבדוק.
http://www.lmgestion.net/@en-us/4/22/60/article.asp
ב SAGETV
http://www.lmgestion.net/@en-us/4/22/60/article.asp
ל-SAGETV תמיכה מובנית ב-USB-UIRT מאז ומעולם...zovirax כתב:בזכות הצרפתי יש תמיכה בשני בלאסטרים של מיקרוסופט , וגם של USB-UIRT
ב SAGETV
http://www.lmgestion.net/@en-us/4/22/60/article.asp...
אורן.