צריך עזרה דחופה-מביא מערכת ק"ב מארה"ב
יש לי הזדמנות חד-פעמית להביא מערכת ק"ב מארה"ב בלי מכס (חבר תושב חוזר).
אקדים ואציין שאני לא מבין גדול בכלל.
השימושים העיקריים יהיו: טלוויזיה(HOT 80%) , שמיעת מוזיקה-10%, סרטים-10%.
אני רוצה להביא:
1. רסיבר ברמה טובה (חשבתי על ה ONKYO 606). - תקציב 500$
2. חמישה רמקולים + SUB (חשבתי על POLK AUDIO ) - תקציב 500$
אשמח לחוו"ד על מה שהצעתי + המלצות אחרות.
חשוב לציין - יש לי יומיים להחליט ואין לי זמן ללכת להאזין, רוצה משהו איכותי בשביל מה שאני רוצה להשקיע (1000$ בסה"כ)
תודה.
אקדים ואציין שאני לא מבין גדול בכלל.
השימושים העיקריים יהיו: טלוויזיה(HOT 80%) , שמיעת מוזיקה-10%, סרטים-10%.
אני רוצה להביא:
1. רסיבר ברמה טובה (חשבתי על ה ONKYO 606). - תקציב 500$
2. חמישה רמקולים + SUB (חשבתי על POLK AUDIO ) - תקציב 500$
אשמח לחוו"ד על מה שהצעתי + המלצות אחרות.
חשוב לציין - יש לי יומיים להחליט ואין לי זמן ללכת להאזין, רוצה משהו איכותי בשביל מה שאני רוצה להשקיע (1000$ בסה"כ)
תודה.
תפתח EBAY ותמצא את המגבר בפחות מ-400$. בכל אופן אם יש לך רק יומיים אתה לרוב בבעיה עם המשלוח לחבר שלך. גם התשלום ברשת הוא לא פשוט לרוב אם הכתובת למשלוח היא לא זו שמופיעה בחברת כרטיס האשראי.
הפתרון הוא לשלוח את החבר שלך לקנות לך בחנות (אם יש לו זמן) ואז זה יהיה יקר יותר.
יש מצב שתהיה לך בעיה להעביר סיגנל וידאו (או טלויזיה ,זה לא משנה) בשל שיטת השידור האמריקאית. ניסיתי לקבל על כך תשובה ברורה ממישהו בפורום שהזמין את אותו הרסיבר בדיוק מארה"ב אך עד כה לא קבלתי תשובה (ראה אשכול רסיבר אונקיו 606 מ-110V ל-220V בהמשך....)
הפתרון הוא לשלוח את החבר שלך לקנות לך בחנות (אם יש לו זמן) ואז זה יהיה יקר יותר.
יש מצב שתהיה לך בעיה להעביר סיגנל וידאו (או טלויזיה ,זה לא משנה) בשל שיטת השידור האמריקאית. ניסיתי לקבל על כך תשובה ברורה ממישהו בפורום שהזמין את אותו הרסיבר בדיוק מארה"ב אך עד כה לא קבלתי תשובה (ראה אשכול רסיבר אונקיו 606 מ-110V ל-220V בהמשך....)
הוא רשם - תושב חוזר, משמע : היה מחוץ לגבולות המדינה תקופה העולה על שנתיים ועל כן מותר לו להביא עימו בחזרתו ארצה סל מוצרים לשימוש פרטי ללא מיסים (טלויזיה / וידאו / DVD / מערכת / מקרר / גז / מ.כביסה / מ.תפירה / ספה / שטיח וכו' וכו' (גם רכב כן)...)KFIRD כתב:mikrone כתב:יש לי הזדמנות חד-פעמית להביא מערכת ק"ב מארה"ב בלי מכס (חבר תושב חוזר).
....
אני לא ממש מבין בזה אבל לא הבנתי מה אמרת פה..חבר שלך טס לארה''ב ועכשיו הוא חוזר לארץ אז הוא פטור ממכס?
אם תוכל לפרט קצת אני ישמח...
יש ?
אני לא כ"כ מבין איך אפשר לייעץ ברכישת רמקולים. צליל של רמקול זה מאוד אינדיווידואלי.
לא שצליל של מגבר זה לא, אבל פחות - ובכלל, עשית כאן בחירה טובה של רסיבר, אז אין באמת מה לייעץ.
הייתי מזמין את הרסיבר הזה, או אם בא לך להשקיע מעט יותר (ותצליח למצוא במלאי) את הדנון 1909 הדנדש.
עם הרמקולים הייתי ממתין קצת, בודק כאן משומשים (ממש הולך לשמוע), מנסה להתרשם בחנויות גדולות ורוכש אותם בנחת.
גם אם יעלו קצת יותר מבחו"ל (וניתן למצוא כאן הזדמנויות לא רעות, גם בפורום) הם יתאימו לך הרבה יותר מרכישה חפוזה שאין לך מושג איך תשמע.
אני ממליץ, תזמין מגבר בלבד.
לא שצליל של מגבר זה לא, אבל פחות - ובכלל, עשית כאן בחירה טובה של רסיבר, אז אין באמת מה לייעץ.
הייתי מזמין את הרסיבר הזה, או אם בא לך להשקיע מעט יותר (ותצליח למצוא במלאי) את הדנון 1909 הדנדש.
עם הרמקולים הייתי ממתין קצת, בודק כאן משומשים (ממש הולך לשמוע), מנסה להתרשם בחנויות גדולות ורוכש אותם בנחת.
גם אם יעלו קצת יותר מבחו"ל (וניתן למצוא כאן הזדמנויות לא רעות, גם בפורום) הם יתאימו לך הרבה יותר מרכישה חפוזה שאין לך מושג איך תשמע.
אני ממליץ, תזמין מגבר בלבד.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
לדעתי אין לך הרבה ברירות
תגיד לחבר שייגש לחנות שבו הוא מוצא את הרסיבר
ישמע רמקולים ברמת המחירים שלך - תגיד לו שיישמע ככה בחפיף קצת מוזיקה וקצת סרטים...
מה שיאהב שייקח - ויביא קבלה - המקסימום - תמכור את זה פה אם לא תאהב - מבטיח לך שתקבל מחיר טוב.
ישמע רמקולים ברמת המחירים שלך - תגיד לו שיישמע ככה בחפיף קצת מוזיקה וקצת סרטים...
מה שיאהב שייקח - ויביא קבלה - המקסימום - תמכור את זה פה אם לא תאהב - מבטיח לך שתקבל מחיר טוב.
הוא רשם - תושב חוזר, משמע : היה מחוץ לגבולות המדינה תקופה העולה על שנתיים ועל כן מותר לו להביא עימו בחזרתו ארצה סל מוצרים לשימוש פרטי ללא מיסים (טלויזיה / וידאו / DVD / מערכת / מקרר / גז / מ.כביסה / מ.תפירה / ספה / שטיח וכו' וכו' (גם רכב כן)...)
יש ?
[/quote]
אוקיי תודה רבה עזרת לי עד מאוד ..!
יש ?
אוקיי תודה רבה עזרת לי עד מאוד ..!