HTPC חדש בדרך, עכשיו שלב תוכנות.
פרטים של מחשב:
AMD ATHLON 64 5200+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.7GHz 1MB CACHE - ADO5200DOBOX - BOX
SCYTHE MINI NINJA REV.B - SCMNJ-1000
GIGABYTE GA-MA78GM-S2H
KINGSTON 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHZ CL5
SEAGATE BARRACUDA 7200.11 500GB 32MB SATA2 NCQ - ST3500320AS
ANTEC NSK2480 + 380W EARTHWATS PSU
1. איזה מערכת הפעלה כדאי?
קראתי בפורום Windows XP או Vista.
אני לא מקיר Vista בכלל, בבית עד עכשיו עבדתי עם Windows 2000.
אז עם Windows XP מתאים מעדיף אותו. איזה גרסה צריך?
2. חושב לנסות תוכנה Media Center. איזה מומלצת?
עם זה מחליף BSPlayer?
3. הבנתי שקודקים צריך FFDShow Tryouts ו- Haali Media Splitter. האם זה הכל?
צריך עוד משוה ל- DIVX ?
מערכת הפעלה ותוכנות למחשב HTPC
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
1. עם כל החיבה ל XP כדאי לך בכל זאת לעבור ל Vista וזה לא בגלל שה Vista Media Center כזה מוצלח. ב Vista יש שני שיפורים משמעותיים מאוד לגבי הפעלת מחשב כ HTPC. הראשון זה renderer טוב יותר כך שאתה תקבל תמונה חלקה וטבעית יותר. השיפור השני הוא במערכת האודיו - ב XP כמו ב 2000 המיקסר הוא כלל מערכתי. כלומר אם הגברת את הקול אז כל האפליקציות יישמעו חזק יותר. מה שעלול לגרום לרעש מחריש בלתי נסבל אם באמצע הקרנת סרט המחשב מחליט פתאום לשלוח התראה קולית על תקלה או קבל הודעת דואר.
2. מבחינת תוכנות Media Center אז אתה מקבל אחת בחינם עם Vista Home Premium ועם Vista Ultimate. אם לא תאהב אותה תמיד תוכל להתקין מערכת חיצונית כמו mediaportal או XBMC. היה באתר סקירה קצרה עליהן לפני חודש ומשהו כשעשו ערב הצגת מערכות מדיה סנטר. BSPlayer זה בסה"כ נגן ולא ממש מערכת להצגת וניהול מולטימדיה.
3. הבנת נכון זה כל מה שצריך. ffdshow tryouts דרך אגב מפענחת DIVX טוב יותר מהמפענח הרשמי כך שחסכת לעצמך הורדה והתקנה מיותרת. בהמשך תמיד תוכל להתקין מפענחים חלופיים, אבל למה להסתבך על ההתחלה?
2. מבחינת תוכנות Media Center אז אתה מקבל אחת בחינם עם Vista Home Premium ועם Vista Ultimate. אם לא תאהב אותה תמיד תוכל להתקין מערכת חיצונית כמו mediaportal או XBMC. היה באתר סקירה קצרה עליהן לפני חודש ומשהו כשעשו ערב הצגת מערכות מדיה סנטר. BSPlayer זה בסה"כ נגן ולא ממש מערכת להצגת וניהול מולטימדיה.
3. הבנת נכון זה כל מה שצריך. ffdshow tryouts דרך אגב מפענחת DIVX טוב יותר מהמפענח הרשמי כך שחסכת לעצמך הורדה והתקנה מיותרת. בהמשך תמיד תוכל להתקין מפענחים חלופיים, אבל למה להסתבך על ההתחלה?
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
אחרי חיפושים בפורום זה ואחרים מה שאני צריך Vista Home Premium 32bit.
VMC יהיה בשפה של מערכת- באנגלית, זה בסדר. אבל מה עם תוכנות אחרות.
אצלי ב- Windows 2000 מוגדרים 3 שפות, שתי שפות זמינים בו זמני בתוכנות ושמות קבצים בשלושה שפות.
מה קורא עם שפות ב-Vista Home Premium, האם יהיה זמינות בו זמני לפחות לשתי שפות?
VMC יהיה בשפה של מערכת- באנגלית, זה בסדר. אבל מה עם תוכנות אחרות.
אצלי ב- Windows 2000 מוגדרים 3 שפות, שתי שפות זמינים בו זמני בתוכנות ושמות קבצים בשלושה שפות.
מה קורא עם שפות ב-Vista Home Premium, האם יהיה זמינות בו זמני לפחות לשתי שפות?