תגובות לכתבה: סיכום תערוכת האלקטרוניקה IFA 2008 בברלין
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46351
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5072 פעמים
תגובות, הערות ושאלות לכתבה.
סיכום תערוכת האלקטרוניקה IFA 2008 בברלין
סיכום תערוכת האלקטרוניקה IFA 2008 בברלין
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
איזה יופי!
סיקור נהדר כרגיל תודה
נראה כיף לא רגיל...
בנוגע לתמונה בעמוד האחרון שהכותרת שלה
"מסך אנושי ב-FULL HD"
אני רק מצטט את החתימה שלך - למה החיים לא יכולים להיות ב FHD? (או משהו דומה)
נראה כיף לא רגיל...
בנוגע לתמונה בעמוד האחרון שהכותרת שלה
"מסך אנושי ב-FULL HD"
אני רק מצטט את החתימה שלך - למה החיים לא יכולים להיות ב FHD? (או משהו דומה)
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78806
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5382 פעמים
מרטין,
אני ממש עדיין לא שם - יש לי בעיה שלוקח לי יותר מדי זמן להגיע לתמונה "נכונה", ונושא הזריזות דורש מיומנות שמגיע מנסיון (שעדיין אין לי). זה עוד יקח זמן עד שאני אתחיל להיות באמת מרוצה מעצמי.
אני ממש עדיין לא שם - יש לי בעיה שלוקח לי יותר מדי זמן להגיע לתמונה "נכונה", ונושא הזריזות דורש מיומנות שמגיע מנסיון (שעדיין אין לי). זה עוד יקח זמן עד שאני אתחיל להיות באמת מרוצה מעצמי.
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
מבחינתי היו שני דברים שעניינו אותי בכתבה וזה האיזכור לגבי מסכי OLED (שכבר 10 שנים אני שומע כל שנה שבעוד 5 שנים יהיה מוצר מסחרי) והרמיזות על פיתוחים ל TIVX 6500. האם תוכל קצת, אבל ממש קצת לפרט?
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

כמה זמן הסתובבת שם?
כמה זמן צריך בשביל לעבור על כל התערוכה?
אני משער שעם כל הכבוד לתערוכה שלכם/דומות שנערכות בארץ - אין מה להשוות - מבחינת כמות כמובן
אני משער שעם כל הכבוד לתערוכה שלכם/דומות שנערכות בארץ - אין מה להשוות - מבחינת כמות כמובן
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
ב CES הציגו כבר מסכי OLED גדולים יותר מ 11 אינטש?
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- oferlaor
- מנהל

מרטין,
נו ברור, זה STOP GAP - לא חשבתי אחרת מעולם... אבל לתת DSLR למי שלא מבין כלום בצילום זה סוג של פשע שלא רציתי לבצעו... קודם נתחיל להבין משהו אחרי זה נרכוש מכשיר שיצדיק את ההבנה...
Catskinner,
תיקון קטן - תמיד אומרים בעוד שנתיים (מאז שאני שמעתי על הטכנולוגיה). מצד שני יש השקעות ענק ב-AMOLED, ויש גם תחרות בין חברות שונות (דבר שכיום קיים אך ורק ב-LCD!) כך שיש באמת אמונה רחבה בקרב היצרנים שזה העתיד. הסיבה לכך היא שהפוטנציאל של הטכנולוגיה הוא גבוה מ-LCD. אפשר יהיה לייצר את זה ביותר זול, זה ינצל הרבה פחות אנרגיה (שימושי מאוד לנגנים ניידים, סלולרי, לפטופים) וכמעט לא מתחמם. זה סקסי, זה יפה וזה עובד. הבעיה היא שזה עדיין רחוק ממימוש אמיתי ומאסיבי. כרגע זה לא יותר מקוריוז.
ב-CES אכן הציגו לפחות שתי חברות מסכי 22", שאני זוכר. זו פעם ראשונה שאני רואה מסך 31" שאפשר להתחיל לדבר על קולנוע ביתי לגביו. מסך ה-EL1 של סוני, הם מוכרים אותו במחירים מטורפים של אלפי יורו ולא ראיתי יותר מדי מתעניינים בזה (כרגע מדברים על פחות מ-20,000 שעות ל-HALF BRIGHTNESS ולא בטוח שזה תקף לגבי כל צבעי היסוד באופן אחיד, בקיצור הם חיים ב
).
אגב, קוריוז מצחיק. המון חברות כותבות השנה שהפאנל הקדמי שלהם עשוי מ-OLED. בירור קצר ומישהו התבלבל שם בין האותיות ובמקום ELD (אלקטרו-לומינסנט דיספליי) שלעיתים כותבים "EOLD" הם בטעות כתבו OLED. פעם ראשונה שראיתי את זה צחקתי, אבל התופעה חזרה על עצמה יותר מ-5 פעמים בחברות שונות ממדינות שונות... כמובן שאין לטעות בין הטכנולוגיות, ELD הוא בכלל שחור לבן ומבריק כזה...
לגבי DVICO, אני צריך לקבל קודם אישור מהחברה מה מותר לי לספר מכיוון שאני תחת NDA. הם בגדול הסבירו לי את תוכניות המסגרת שלהם בכלל וספציפית לגבי ה-6500. אפשר לומר שה-6500 מתוכנן לקבל הרבה מאוד פיצ'רים שבכלל לא חשבנו שנראה מ-DVICO בחודשים הקרובים...
roypeles,
היום האחרון הוא מחר. התערוכה היא שישה ימים, פלוס יומיים לפני שזה הקמות + אירועי עיתונאים. לטעמי זה ארוך מדי וזה חלק מהסיבה שזה מרגיש פחות עמוס משנים קודמות (למרות שמאסה די רצינית של אנשים מגיעים כל שנה).
נו ברור, זה STOP GAP - לא חשבתי אחרת מעולם... אבל לתת DSLR למי שלא מבין כלום בצילום זה סוג של פשע שלא רציתי לבצעו... קודם נתחיל להבין משהו אחרי זה נרכוש מכשיר שיצדיק את ההבנה...
Catskinner,
תיקון קטן - תמיד אומרים בעוד שנתיים (מאז שאני שמעתי על הטכנולוגיה). מצד שני יש השקעות ענק ב-AMOLED, ויש גם תחרות בין חברות שונות (דבר שכיום קיים אך ורק ב-LCD!) כך שיש באמת אמונה רחבה בקרב היצרנים שזה העתיד. הסיבה לכך היא שהפוטנציאל של הטכנולוגיה הוא גבוה מ-LCD. אפשר יהיה לייצר את זה ביותר זול, זה ינצל הרבה פחות אנרגיה (שימושי מאוד לנגנים ניידים, סלולרי, לפטופים) וכמעט לא מתחמם. זה סקסי, זה יפה וזה עובד. הבעיה היא שזה עדיין רחוק ממימוש אמיתי ומאסיבי. כרגע זה לא יותר מקוריוז.
ב-CES אכן הציגו לפחות שתי חברות מסכי 22", שאני זוכר. זו פעם ראשונה שאני רואה מסך 31" שאפשר להתחיל לדבר על קולנוע ביתי לגביו. מסך ה-EL1 של סוני, הם מוכרים אותו במחירים מטורפים של אלפי יורו ולא ראיתי יותר מדי מתעניינים בזה (כרגע מדברים על פחות מ-20,000 שעות ל-HALF BRIGHTNESS ולא בטוח שזה תקף לגבי כל צבעי היסוד באופן אחיד, בקיצור הם חיים ב
אגב, קוריוז מצחיק. המון חברות כותבות השנה שהפאנל הקדמי שלהם עשוי מ-OLED. בירור קצר ומישהו התבלבל שם בין האותיות ובמקום ELD (אלקטרו-לומינסנט דיספליי) שלעיתים כותבים "EOLD" הם בטעות כתבו OLED. פעם ראשונה שראיתי את זה צחקתי, אבל התופעה חזרה על עצמה יותר מ-5 פעמים בחברות שונות ממדינות שונות... כמובן שאין לטעות בין הטכנולוגיות, ELD הוא בכלל שחור לבן ומבריק כזה...
לגבי DVICO, אני צריך לקבל קודם אישור מהחברה מה מותר לי לספר מכיוון שאני תחת NDA. הם בגדול הסבירו לי את תוכניות המסגרת שלהם בכלל וספציפית לגבי ה-6500. אפשר לומר שה-6500 מתוכנן לקבל הרבה מאוד פיצ'רים שבכלל לא חשבנו שנראה מ-DVICO בחודשים הקרובים...
roypeles,
היום האחרון הוא מחר. התערוכה היא שישה ימים, פלוס יומיים לפני שזה הקמות + אירועי עיתונאים. לטעמי זה ארוך מדי וזה חלק מהסיבה שזה מרגיש פחות עמוס משנים קודמות (למרות שמאסה די רצינית של אנשים מגיעים כל שנה).
- המהנדס
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 974
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
כמקובל באתר זילזול בטושיבה
שום התייחסות למסכי ZF575D שאמורים לתת שיפור משמעותי לתכניride כתב:אחלה סיקוראני כמובן מחכה בקוצר לכתבה בקשר לעדכונים הצפויים ל 6500
...
SD .אנחנו בארץ עוד נסבול זמן רב משידורי SD במרבית הערוצים
ואני בטוח שאת מרבית הגולשים באתר מענינים שיפורים בנושא
זה ולא סיפורי בלו רי שיהיה עוד זמן רב נחלת ציבור קטן.
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
- oferlaor
- מנהל

המהנדס,
אני ממש לא מזלזל בטושיבה ואני חושב שאני פייר לחלוטין גם בביקורות של מוצרי החברה וגם בסקירה של התערוכה שלהם. אני מבין שאתה הייתי בתערוכה והתרשמת יותר מהתצוגה שלהם שם?כמקובל באתר זילזול בטושיבה...
אחלה סקירה
כל הסיפור הזה של OLED נראה מטופש, כי עד שהמסכים האלו סוף סוף
יצאו לשוק בגודל סביר (ובמחיר סביר) פלזמות ו LCD ישתכללו כל כך וגם
יעלו בטח הרבה פחות, שזה יראה חסר טעם לרכוש מסך OLED.
כל הסיפור הזה של OLED נראה מטופש, כי עד שהמסכים האלו סוף סוף
יצאו לשוק בגודל סביר (ובמחיר סביר) פלזמות ו LCD ישתכללו כל כך וגם
יעלו בטח הרבה פחות, שזה יראה חסר טעם לרכוש מסך OLED.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

offtopic
דווקא הקלות של הצילום בDSLR יכול ללמד אותך לצלם טוב יותרoferlaor כתב:מרטין,
....
המהירות האפשרויות....
עדיף לדעתי ללמוד בDSLR
פשוט - לפני מס' חודשים עברתי מFUJI S5000 שהייתה אצלי איזה שלוש שנים ל NIKON D40
פשוט חוויה לצלם עם DSLR...
- המהנדס
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 974
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
לא ענית
לא הייתי בתערוכה ואני ניזון רק מהאינטרנט.ממה שקראתי,הדבר החשוב שאמוריםoferlaor כתב:המהנדס,
אני ממש לא מזלזל בטושיבה ואני חושב שאני פייר לחלוטין גם בביקורות של מוצרי החברה וגם בסקירה של התערוכה שלהם. אני מבין שאתה הייתי בתערוכה והתרשמת יותר מהתצוגה שלהם שם?כמקובל באתר זילזול בטושיבה......
היו להציג בתערוכה זה מסכים מסידרה חדשה ZF575D עם cell processor לשיפור
upscaling של sd ומשום מה לזה בכלל לא התייחסת.גם בתגובה.אם יש בשורה
במסכים בנושא זה,אני בטוח שזה יותר מעניין את אלו שיסבלו עוד זמן רב משידורי
sd בארץ.