האם PS3 יכול לבצע DOWN CONVERT מפורמאט אודיו חדש לישן?

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
שלח תגובה
ido80 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 151
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום!
לא מזמן רכשתי נגן BDP S350 של חברת סוני. מטרידה אותי האפשרות שסרט מסויים יגיע רק עם פסקול מהפורמטים החדשים, נניח DD true HD, אך הרסיבר הצנוע שלי יכול לפענח רק DD 5.1 ו DTS ואין לו תמיכה ב PCM 5.1. איך ה PS3 מתפקד במצב כזה?

מה קורה אז, האם יש DOWN CONVERT לפורמט אודיו ישן אותו הרסיבר יכול לפענח???
בתודה לכולם,
עידו.
:?: :!:

נ.ב. כאמור המיקרה הוא שהדיסק עצמו לא מכיל פסקול בפורמט אודיו ישן והנגן מחובר חיבור אופטי. כאמור הרסיבר לא תומך ב PCM 5.1

ido80 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #2 

לפי מה שרשום פה:
http://www.docs.sony.com/release/BDPS350_US.pdf
יהיה downconvert לפורמט אודיו ישן. טוב מאד, לא בא לי לשמוע עכשיו סרטים בפחות מ 5.1 (גם אם הם יהיו LOSSLESS דרך PCM 2.1).
מקווה שלא יהיו בעיות. מה ה PS3 עושה במצב הזה?
עידו.

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק
נתן תודות: 725 פעמים
קיבל תודות: 733 פעמים

יפה שאתה שואל ועונה גם יחד

שליחה #3 

בעיקרון אם קראת ואם לא, במידה ובחרת בPS3 שיש לך תמיכה רק בDTS ו DD, אז זה מה שהוא יוציא.
בכל קידוד של סאונד HD, יש גם CORE שמכיל קידוד "ישן" - שיתאים לך...
ובכל מקרה - כל בלוריי כזה מכיל גם קידוד ישן וגם חדש - אז אל תדאג...

ido80 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #4 

תודה!
פשוט אחרי ששאלתי את השאלה, לא היתה לי סבלנות והתחלתי להריץ חיפוש באינטרנט. הייתי די בלחץ שהמכשיר שאבי שילם עליו אלפי שקלים פתאום יוציא סאונד בסטריאו... (n)
טוב לדעת שכל קידוד חדש גם מכיל בתוכו את הישן (אם הבנתי נכון).
יום טוב,
עידו.

נ.ב. ודרך אגב לא כל בלו ריי מכיל גם קידוד ישן וגם חדש (ראה ערך Ghost Rider ו -Transformers)

בועזון
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 959
נתן תודות: 44 פעמים
קיבל תודות: 45 פעמים

אני רק שאלה :)

שליחה #5 

גם אני חושב על לקנות PS3, בעיקר בגלל יכולותיו כנגן מדיה, אבל יש לי כמה דברים לא ברורים:
1. הרסיבר שלי גם הוא אינו תומך בפורמטים החדשים - האם אין אפשרות שהPS3 בעצמו יבצע את הפיענוח שלהם והרסיבר ישמש רק כסוויצ' וכך אני אהנה מהם עדיין?

2. איך המכשיר בקריאה של MP3, דיסקים צרובים, וכל מיני סרטי DVD שנקנו בסין/תאילנד (אתם יודעים, אני מניח לכל אחד יש כמה עשרות מאלה בבית...)

תודה!

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק
נתן תודות: 725 פעמים
קיבל תודות: 733 פעמים

Re: אני רק שאלה :)

שליחה #6 

בועזון כתב:גם אני חושב על לקנות PS3, בעיקר בגלל יכולותיו כנגן מדיה, אבל יש לי כמה דברים לא ברורים:
1. הרסיבר שלי גם הוא אינו תומך בפורמטים החדשים - האם אין אפשרות שהPS3 בעצמו יבצע את הפיענוח שלהם והרסיבר ישמש רק כסוויצ' וכך אני אהנה מהם עדיין?

2. איך המכשיר בקריאה של MP3, דיסקים צרובים, וכל מיני סרטי DVD שנקנו בסין/תאילנד (אתם יודעים, אני מניח לכל אחד יש כמה עשרות מאלה בבית...)

תודה!
...
1. זו הגדולה של הPS3 - לא צריך תמיכה - צריך תמיכה רק ב LPCM - וכמובן חיבור HDMI... ואתה מסודר - הוא מפענח בעצמו את הפורמטים החדשים ושולח אותם בתור PCM... - התנאי הוא HDMI ותמיכה בPCM...

2. זה כבר יותר מסובך לגבי MP3 - אני יודע שכן, וגם DIVX...
DVD שנקנו במזרח - אם אני לא טועה - זה תלוי אם יש להם הגדרת איזור או לא - כי הPS3 מוגבל לפי איזור הקנייה - אם מאירופה/ישראל - רק מה שנקנה פה, אם מארה"ב - רק מאיזור 1...

אבל יכול להיות שאפשר לעקוף את כל זה דרך המחשב (תנגן את הסרטים ברשת דרך המחשב...

בועזון
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 959
נתן תודות: 44 פעמים
קיבל תודות: 45 פעמים

שליחה #7 

אההה....אז כאן הבעיה - אין לי חיבור HDMI ברסיבר. אופטי/קואקסיאלי לא יעשה את העבודה?

eladts
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 224
שם מלא: אלעד צור
קיבל תודות: 2 פעמים

חיבור SPDIF תומך ב-PCM רק בסטריאו

שליחה #8 

בגלל מגבלות טכניות, אבל PS3 יודע להפוך את הפורמטים החדשים לפורמטים הישנים כך שתקבל סראונד במחיר של אובדן איכות.

שלח תגובה

חזור אל “קונסולות”