פלסמה סמסונג צריך עזרה דחוף בקשר ל-2 דגמים
אני רוצה לרכוש מסך פלסמה של סמסונג ראיתי שיש את הסדרה החדשה שלהם
מישהו יודע מה ההבדל בין הדגמים הבאים: ps42a450 או ps42a410
היות ו ps410 עולה כאלף שקל פחות מ-450 a בסביבות 6000 האם הוא שווה משהו כי אין עליו ביקורות?או שמה עדיף את q91 שיש עליו ביקורות מדהימות אבל הנתונים שלו פחות טובים הוא
דגם יחסית ישן אבל שניהם עולים בערך אותו דבר אז אני מבולבל לגמרי אם לקחת דגם ישן עם ביקורות טובות או שמה דגם חדש עם נתונים טובים אבל אין ביקורות?
היות ו ps410 עולה כאלף שקל פחות מ-450 a בסביבות 6000 האם הוא שווה משהו כי אין עליו ביקורות?או שמה עדיף את q91 שיש עליו ביקורות מדהימות אבל הנתונים שלו פחות טובים הוא
דגם יחסית ישן אבל שניהם עולים בערך אותו דבר אז אני מבולבל לגמרי אם לקחת דגם ישן עם ביקורות טובות או שמה דגם חדש עם נתונים טובים אבל אין ביקורות?
נערך לאחרונה על ידי sbk ב 03/09/2008 13:53, נערך 2 פעמים בסך הכל.
Re: פלסמה סמסונג צריך עזרה דחוף בקשר ל-2 דגמים חדשים
אם אתה יכול להשיג את ה Q91 לך עליו, לדעתי כבר לא ניתן להשיג אותו, אולי רק באחריות של יבואן מקביל, אם אתה לא יכול להשיג אותו אז לך על LG PG200.sbk כתב:אני רוצה לרכוש מסך פלסמה של סמסונג ראיתי שיש את הסדרה החדשה שלהם
דגם יחסית ישן אבל שניהם עולים בערך אותו דבר אז אני מבולבל לגמרי אם לקחת דגם ישן עם ביקורות טובות או שמה דגם חדש עם נתונים טובים אבל אין ביקורות?...
ולי דווקא יש את ה-A450 ואני מרוצה עד הגג...
לפני הרכישה השוואתי אותה מול ה-Q91 וגם מול ה-LG 60 ו-200 ולדעתי הסמסונג לקחה את שניהם אז רכשתי אותה.
ההבדל בין 450 ל-410 זה קונטרסט יותר גבוה ב-450 ואם אני לא טועה ב-410 אין 100HZ אבל אני לא חותם על כך
אגב...סתם לידיעה לפני הקנייה עוד הספקתי לקרוא את הביקורת של toto על ה-A450 ושהיא פחות טובה מה-Q91 אבל גיליתי שהוא קנה אחד כזאת לקרוב משפחה(לא זוכר מי) שבועיים לפני יציאת ה-A450....ועכשיו הוא כותב שה-LG (שיש לו בבית) יותר טובה מהסמסונג....אז אתה כבר מבין מה הכוונה שלי
אין לי משהו חלילה נגד toto אני רק אומר שבנאדם מטבעו נוטה לשכנע את עצמו שמה שיש לו זה הכי טוב כדי לא לצאת פראייר,זה כמובן כולל אותי
אז ההצעה הכי טובה שתעשה מה שאני עשיתי ותלך לראות את כל המסכים המומלצים ולהגיע להחלטה בעצמך,את ההחלטה שאני לקחתי אני כבר רשמתי.
לפני הרכישה השוואתי אותה מול ה-Q91 וגם מול ה-LG 60 ו-200 ולדעתי הסמסונג לקחה את שניהם אז רכשתי אותה.
ההבדל בין 450 ל-410 זה קונטרסט יותר גבוה ב-450 ואם אני לא טועה ב-410 אין 100HZ אבל אני לא חותם על כך
אגב...סתם לידיעה לפני הקנייה עוד הספקתי לקרוא את הביקורת של toto על ה-A450 ושהיא פחות טובה מה-Q91 אבל גיליתי שהוא קנה אחד כזאת לקרוב משפחה(לא זוכר מי) שבועיים לפני יציאת ה-A450....ועכשיו הוא כותב שה-LG (שיש לו בבית) יותר טובה מהסמסונג....אז אתה כבר מבין מה הכוונה שלי
אין לי משהו חלילה נגד toto אני רק אומר שבנאדם מטבעו נוטה לשכנע את עצמו שמה שיש לו זה הכי טוב כדי לא לצאת פראייר,זה כמובן כולל אותי
אני אובייקטיבי ואני אומר לך בוודאות שבכל מקום שראיתי ה PG200 וה Q91 עדיפים על ה 450, בנוגע לניגודיות, אלו סתם מספרים, אין בפלזמות של סמסונג ניגודיות של 1:50000 אפילו, אין ממש הבדל מהותי בין ה 450 ל 410, כי גם ה 100HZ לא ממש משמעותי, כי הפלזמות גם ככה לא סובלות כמעט מריצודדים, לדעתי תקנה את ה PG200, אם אתה מתעקש על סמסונג אז לדעתי אפשר להשיג את ה Q91 בכמה אתרים עם אחריות מקורית ב 6K בערך, רק זכור שאין ב Q91 חיבור סקארט, שזה די מבאס, כי המסך לא מזהה לבד אם התוכן הוא 16:9 או 4:3 וכו', וגם כמובן סקארט זה החיבור הכי איכותי בחיבור כבלים.sky55 כתב:ולי דווקא יש את ה-A450 ואני מרוצה עד הגג...
אין לי משהו חלילה נגד toto אני רק אומר שבנאדם מטבעו נוטה לשכנע את עצמו שמה שיש לו זה הכי טוב כדי לא לצאת פראייר,זה כמובן כולל אותיאז ההצעה הכי טובה שתעשה מה שאני עשיתי ותלך לראות את כל המסכים המומלצים ולהגיע להחלטה בעצמך,את ההחלטה שאני לקחתי אני כבר רשמתי.
...