התקנתי את הHTPC החדש שלי עם כרטיס hauppauge pvr 150 שמחובר לממיר Hot HD בעזרת מתאם סקארט-אס וידאו וכבל אס וידאו
המחשב מחובר לlcd toshiba 32 בחיבור VGA
יש לי שתי בעיות:
כשחיברתי את הכל, ראו את השידור מהממיר טוב אבל אחר כך שיחקתי עם ההגדרות של הרזולוציה ואז ראו רק על חלק מהמסך (3:4), ניסיתי להחזיר לברירת מחדל, אבל לא מצאתי.
ניסיתי לשנות את כל ההגדרות בטלווזייה, ממיר מחשב שום דבר לא עזר
אני לא מצליח שהבלאסטר של הכרטיס טלוויזיה ישנה את הערוצים בממיר HOT HD. הגדרתי את השלט אבל זה עדיין לא פועל.
אני גם לא בטוח איפה העינית IR
תודה
בעיות במערכת HTPC חדשה
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
לא ציינת מערכת הפעלה ותוכנה.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
האם בדסקטופ עצמו (בויסטה מחוץ למדיה סנטר) אתה רואה ביחס נכון את המסך ועל כל המסך? האם הגדרת את רזולוציית יציאת כרטיס המסך כרזולוציה השווה לרזולוציה הטבעית של המסך שלך?
בויסטה מדיה סנטר מומלץ פשוט לבחור ברזולוציה זהה לזו של הדסקטופ, כלומר שהויסטה מדיה סנטר לא ישנה את הרזולוציה.
לגבי יחס המסך בצפייה בשידורי הממיר, לחץ על i בשלט (או כפתור ימני בעכבר), בחר Zoom ואז תוכל לבחור את יחס המסך המועדף עליך. הויסטה מדיה סנטר יזכור את זה לפעמים הבאות שתשתמש בצפייה בשידורי הממיר.
לגבי העברת הערוצים, כרגע נראה שאתה הראשון שמנסה להפעיל את ה-IR Blaster מול ממיר ה-HD של הוט ולא ידוע עדיין אם זה עובד כמו שצריך. ה-IR Blaster, הנורית הקטנה שבקצה החוט הדק שמוביל אליה מתח מהקופסה הגדולה אכן צריכה להיות מוצמדת לעינית האינפרה אדום של ממיר ה-HD. לגבי המיקום שלה, נסה לכסות עם נייר אלומיניום את הממיר, לחשוף כל פעם נקודה שאתה חושב שאולי היא שם עד שתחשוף נקודה שממנה השלט של הממיר פועל.
בויסטה מדיה סנטר מומלץ פשוט לבחור ברזולוציה זהה לזו של הדסקטופ, כלומר שהויסטה מדיה סנטר לא ישנה את הרזולוציה.
לגבי יחס המסך בצפייה בשידורי הממיר, לחץ על i בשלט (או כפתור ימני בעכבר), בחר Zoom ואז תוכל לבחור את יחס המסך המועדף עליך. הויסטה מדיה סנטר יזכור את זה לפעמים הבאות שתשתמש בצפייה בשידורי הממיר.
לגבי העברת הערוצים, כרגע נראה שאתה הראשון שמנסה להפעיל את ה-IR Blaster מול ממיר ה-HD של הוט ולא ידוע עדיין אם זה עובד כמו שצריך. ה-IR Blaster, הנורית הקטנה שבקצה החוט הדק שמוביל אליה מתח מהקופסה הגדולה אכן צריכה להיות מוצמדת לעינית האינפרה אדום של ממיר ה-HD. לגבי המיקום שלה, נסה לכסות עם נייר אלומיניום את הממיר, לחשוף כל פעם נקודה שאתה חושב שאולי היא שם עד שתחשוף נקודה שממנה השלט של הממיר פועל.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"