תופעה מוזרה בטלויזיה טושיבה av500
שלום,
לפני כשבוע רכשתי 2 טלויזיות של טושיבה מדגם av 500, בגודל 32'' ובגודל 42''
ישנה תופעה מוזרה בטלוויזיה 32'' , כאשר אני מדליק את הטלויזיה ומופיע הערוץ המשורד, לוקח לטלויזיה כ 30-40 שניות להגיע לבהירות הרצויה, בהתחלה כשמדליקים המסך נראה ממש חשוך
דבר נוסף, הקורה בשתי הטלויזיות, כאשר יש תצוגה עם רקע לבן או בהיר מאוד במסך, בצידי המסך, הלבן נראה מעט חשוך, כאילו אין אחידות של רמת בתאורה בכל המסך ובצדדים התאורה חלשה יותר, במסך 32'' התופעה חזקה יותר מאשר ה 42''.
האם התופעות שצויינו הם נורמאליות או שמה המסך פגום?
יש לציין כי המסכים נרכשו עם אחריות מקורית של חברת ניופאן.
תודה.
לפני כשבוע רכשתי 2 טלויזיות של טושיבה מדגם av 500, בגודל 32'' ובגודל 42''
ישנה תופעה מוזרה בטלוויזיה 32'' , כאשר אני מדליק את הטלויזיה ומופיע הערוץ המשורד, לוקח לטלויזיה כ 30-40 שניות להגיע לבהירות הרצויה, בהתחלה כשמדליקים המסך נראה ממש חשוך
דבר נוסף, הקורה בשתי הטלויזיות, כאשר יש תצוגה עם רקע לבן או בהיר מאוד במסך, בצידי המסך, הלבן נראה מעט חשוך, כאילו אין אחידות של רמת בתאורה בכל המסך ובצדדים התאורה חלשה יותר, במסך 32'' התופעה חזקה יותר מאשר ה 42''.
האם התופעות שצויינו הם נורמאליות או שמה המסך פגום?
יש לציין כי המסכים נרכשו עם אחריות מקורית של חברת ניופאן.
תודה.
קודם כל,יפה מאוד שככה ניופאן טוענים,זה אכן דבר טבעי לחלוטין...
דבר שני,לפני התאור שלך אין קשר בכלל לבעיה שלך לבין פיקסלים שרופים.תדרוש שישלחו טכנאי ושהפקידה לא תבלבל לך על פיקסלים שרופים דרך הטלפון בזמן שהיא לא מבינה מה הבעיה בכלל.
דבר שני,לפני התאור שלך אין קשר בכלל לבעיה שלך לבין פיקסלים שרופים.תדרוש שישלחו טכנאי ושהפקידה לא תבלבל לך על פיקסלים שרופים דרך הטלפון בזמן שהיא לא מבינה מה הבעיה בכלל.
אני מתייעץ כאן, כדי לדעת אם המצב אצלי תקין.
אני לא סומך על טכנאים במיוחד בעיר בה אני גר, מה גם שהם מטעם ניופאן ועל מנת לחסוך לעצמם עבודה והוצאות יאמרו שהכל בסדר.
אגם יש לצייין, כי לאחר שהטלוויזיה פעל 10 דקות התמונה נהיית מעט יותר אחידה עם פחות חלקים לא מוארים, אבל עדיין יש חלקים לא מוארים מורגשים.
אני לא סומך על טכנאים במיוחד בעיר בה אני גר, מה גם שהם מטעם ניופאן ועל מנת לחסוך לעצמם עבודה והוצאות יאמרו שהכל בסדר.
אגם יש לצייין, כי לאחר שהטלוויזיה פעל 10 דקות התמונה נהיית מעט יותר אחידה עם פחות חלקים לא מוארים, אבל עדיין יש חלקים לא מוארים מורגשים.
- smallville4r
- חבר ותיק

- תגובות: 2056
- נתן תודות: 85 פעמים
- קיבל תודות: 116 פעמים
אולי אתה "סובל" ממנגנון הניגודיות הדינמי. נסה לבטל את זה בתפריט Picture - כוון את
"Active Backlight Control" ל- Off ותראה האם משהו ישתפר.
"Active Backlight Control" ל- Off ותראה האם משהו ישתפר.