עזרה בבחירת טלויזיה 6k
-
fors112000
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 5
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
שלום לכולם,
דבר ראשון אני רוצה להחמיא לכולם על הפורום. אפשר ללמוד ממנו הרבה.
לאחר שהטלויזיה הישנה שלנו התקלקלה (בדירת הסטודנטים שלי ושל השותפים שלי...) החלטתי להתחיל לחפש טלויזיה. לאחר קריאה בפורום הבנתי שהדבר הכי חשוב לעשות הוא ללכת ולראות טלויזיות בעין ורק אז להתחיל להתלבט איזה דגם. אז אתמול ביצעתי סיבוב ולמרבה הפלא (או שלא...) כל הטלויזיות שהיו "במבצע" לא נמצאות בתצוגה ועל כן אני צריך את עזרתכם והמלצותיכם.
בעקרון השימוש שלנו בטלויזיה הוא 99.9% שידורים רגילים (yes) ועוד מעט מאוד DVD ומרחק הצפייה הוא 5 מטר.
הטלויזיות ש"המליצו" לי עליהן בחניות היו:
1. Samsung 2A40A450 במחיר של 6650.
2. Panasonic 42PS10MK במחיר של 5890.
3. LG 42LG30R במחיר של 6490.
4. MAG JF46 במחיר של 6500.
שלושת הראשונות הן 42 אינצ' והאחרונה היא 46 אינצ'.
כמו שאתם בטח מבינים, הייתי רוצה, אבל אני לא ממש יכול להוציא סכומים גדולים יותר מאלו המצויינים למעלה.
הייתי רוצה לשמוע את דעתכם על הטלויזיות הללו או לקבל הצעות לאחרות (במיוחד לאור העובדה שלא ראיתי אף אחת מהן בפעולה)
תודה רבה מראש,
ערן
דבר ראשון אני רוצה להחמיא לכולם על הפורום. אפשר ללמוד ממנו הרבה.
לאחר שהטלויזיה הישנה שלנו התקלקלה (בדירת הסטודנטים שלי ושל השותפים שלי...) החלטתי להתחיל לחפש טלויזיה. לאחר קריאה בפורום הבנתי שהדבר הכי חשוב לעשות הוא ללכת ולראות טלויזיות בעין ורק אז להתחיל להתלבט איזה דגם. אז אתמול ביצעתי סיבוב ולמרבה הפלא (או שלא...) כל הטלויזיות שהיו "במבצע" לא נמצאות בתצוגה ועל כן אני צריך את עזרתכם והמלצותיכם.
בעקרון השימוש שלנו בטלויזיה הוא 99.9% שידורים רגילים (yes) ועוד מעט מאוד DVD ומרחק הצפייה הוא 5 מטר.
הטלויזיות ש"המליצו" לי עליהן בחניות היו:
1. Samsung 2A40A450 במחיר של 6650.
2. Panasonic 42PS10MK במחיר של 5890.
3. LG 42LG30R במחיר של 6490.
4. MAG JF46 במחיר של 6500.
שלושת הראשונות הן 42 אינצ' והאחרונה היא 46 אינצ'.
כמו שאתם בטח מבינים, הייתי רוצה, אבל אני לא ממש יכול להוציא סכומים גדולים יותר מאלו המצויינים למעלה.
הייתי רוצה לשמוע את דעתכם על הטלויזיות הללו או לקבל הצעות לאחרות (במיוחד לאור העובדה שלא ראיתי אף אחת מהן בפעולה)
תודה רבה מראש,
ערן
נערך לאחרונה על ידי fors112000 ב 01/09/2008 20:23, נערך פעם 1 בסך הכל.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
אם יש לכם קיר פנוי - או שאתם יכולים לפנות קיר
אתם יכולים לחשוב על לקנות בסביבות המחיר הזה מקרן - להקרין על הקיר ולהנות מגודל מטורף...
רק כמובן - זה בתנאי שאתם יכולים להחשיך את הדירה
אחלה סטודנטים - קונים טלויזיה ב-7K...
רק כמובן - זה בתנאי שאתם יכולים להחשיך את הדירה
אחלה סטודנטים - קונים טלויזיה ב-7K...
-
fors112000
-
- חבר שרק התחיל

חברה, דבר ראשון תודה על התגובות.
הייתי מאוד שמח לקנות מקרן ולהנות מהגודל, הבעייה היא שאני לקראת סיום התואר ועד חצי שנה (אני מקווה...) אני כבר אעבור לגור ללא שותפים, ככה שאני מאמין שהמרחק של 5 מטר יתקצר והסלון יהיה יותר "ביתי".
מהתגובות הבנתי שעדיפה בשבילי פלאזמה אך השאלה היא האם יש דגם ממולץ בטווח המחירים האלו?
תודה רבה,
ערן
הייתי מאוד שמח לקנות מקרן ולהנות מהגודל, הבעייה היא שאני לקראת סיום התואר ועד חצי שנה (אני מקווה...) אני כבר אעבור לגור ללא שותפים, ככה שאני מאמין שהמרחק של 5 מטר יתקצר והסלון יהיה יותר "ביתי".
מהתגובות הבנתי שעדיפה בשבילי פלאזמה אך השאלה היא האם יש דגם ממולץ בטווח המחירים האלו?
תודה רבה,
ערן
-
fors112000
-
- חבר שרק התחיל

ערכתי...