מחט לפטיפון טורנס
שלום חברים
אני צריך לקנות מחט חדשה לטורנס 145 שלי(מה לעשות נשברה לי
..)עכשיו באיזור טבריה למעטים שיש להם הם מציעים רק את המחט עם הראש(אוניברסלי)
לכן אני מחפש מחט מתאימה לראש טורנס שיש לי ואני כבר מצרף תמונה ליתר דיוק של הענייןאלא אם כן מישהוא יציע לי כבר להחליף את כל הראש עם המחט למשהוא איכותי אך עשו לי טובה שלא יהיה יקר כי גם ככה אני עם 2 רגליים בחוץ...
והכל כמובן שיהיה באיזור טבריה או הסביבה או מקסימום חיפה.תודה

- roypeles
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3058
- שם מלא: רואי
- נתן תודות: 68 פעמים
- קיבל תודות: 95 פעמים
איך הצלחת לשבור אותה, זה מעניין אותי
באזור הצפון אני לא מכיר. באיזור המרכז אם אתה מגיע לא בעיה בטח להשיג במחיר של 100 פלוס מינוס
נראה לי שאתה לא שומע כל כך הרבה תקליטים (אני צודק?
), ולכן לא כדאי לך עכשיו להתחיל במבצע של החלפת ראש.
כמו שאמרתי בעבר... לא כל מחט שבורה זו סיבה למסיבה לרכוש ראש חדש, (בטח לא ראשים זולים) אלא אם כן יש השקעה של 200-300 דולרים ומעלה... וגם אז צריך לזכור שמחט תחליפית לראש כזה תהיה יקרה משמעותית וקרובה לעלות ראש חדש בחלק גדול מהמקרים, וגם על זה שווה לחשוב.
באזור הצפון אני לא מכיר. באיזור המרכז אם אתה מגיע לא בעיה בטח להשיג במחיר של 100 פלוס מינוס
נראה לי שאתה לא שומע כל כך הרבה תקליטים (אני צודק?
כמו שאמרתי בעבר... לא כל מחט שבורה זו סיבה למסיבה לרכוש ראש חדש, (בטח לא ראשים זולים) אלא אם כן יש השקעה של 200-300 דולרים ומעלה... וגם אז צריך לזכור שמחט תחליפית לראש כזה תהיה יקרה משמעותית וקרובה לעלות ראש חדש בחלק גדול מהמקרים, וגם על זה שווה לחשוב.
- yuvalb
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 756
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 6 פעמים
מה שהצגת בתמונה זה ראש (שאותו שברת את המחט) ואת השלה המקורית של הטורנס.
בעיקרון על השלה תשמור ולעולם אל תחליף אותה בשלה אוניברסלית (החיבור שלה טיפה שונה ולא מתאים לטורנס שלך).
בקשר לחיפוש מחט ספציפית לראש שלך.
אם לא מדובר בראש מאוד מיוחד שיקר ללבך אז בעלות של 200 ש"ח בערך אתה יכול למצוא ראשים (שמגיעים כבר עם מחט) ברמה לא רעה שישרתו אותך נאמנה.
יכול להיות בזבוז זמן מטורף מבחינתך להתאים לו מחט אם הוא לא שווה את זה, אם כן אז תחפש גם ב ebay.
לאחר מכן רק תדאג לכיוונים כמו שצריך וזהו - תהנה מהמוזיקה.
בהצלחה,
יובל.
בעיקרון על השלה תשמור ולעולם אל תחליף אותה בשלה אוניברסלית (החיבור שלה טיפה שונה ולא מתאים לטורנס שלך).
אם לא מדובר בראש מאוד מיוחד שיקר ללבך אז בעלות של 200 ש"ח בערך אתה יכול למצוא ראשים (שמגיעים כבר עם מחט) ברמה לא רעה שישרתו אותך נאמנה.
יכול להיות בזבוז זמן מטורף מבחינתך להתאים לו מחט אם הוא לא שווה את זה, אם כן אז תחפש גם ב ebay.
בהצלחה,
יובל.
תודה יובל!החלטתי ללכת עלאודיו-טכניקה AT-3600 ראש עם מחט מהמעבדה של דודו באיזור עכו במחיר סביר (130 )נראה לי שזה יספקYuvalBerger כתב:מה שהצגת בתמונה זה ראש (שאותו שברת את המחט) ואת השלה המקורית של הטורנס.
בהצלחה,
יובל....
חנן מה שלומך?האמת אני שולח לו את הראש(תבריג הקדמי של הזרוע)מחר בדואר.אך לא אגיע אליו פיזית,כך שלא תהיה אפשרות של כיווןchalmh כתב:תתחדש ותהנה ותדווח איך זה נשמע. תבקש מדודו שיכוון את הראש בפטפון אם אתה לא יודע....
- chalmh
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3331
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 67 פעמים
לכל הפחות צריך לכוון את הראש החדש עם פרוטרקטור.
אם אין לך פרוטרקטור של הטורנס, תפנה שאלה לחברה בפורום - אולי יש להם ויכולים להשאיל.
אם לא - אני יכול להכין לך פרוטרקטור בפורמט PDF שתוכל להדפיס במדפסת. לצורך הכנת הפרוטרקטור הספציפי לפטפון שלך אני צריך שתצלם לי אותו במבט על מאונך ככל שתוכל ואז אסמן לך על התמונה מספר נקודות שאני צריך מידות ביניהן.
אם אין לך פרוטרקטור של הטורנס, תפנה שאלה לחברה בפורום - אולי יש להם ויכולים להשאיל.
אם לא - אני יכול להכין לך פרוטרקטור בפורמט PDF שתוכל להדפיס במדפסת. לצורך הכנת הפרוטרקטור הספציפי לפטפון שלך אני צריך שתצלם לי אותו במבט על מאונך ככל שתוכל ואז אסמן לך על התמונה מספר נקודות שאני צריך מידות ביניהן.
חנן,
מערכת מנצחת תלוייה בטיב המחט ואפשר גם אפשר לחברה למחרשה.
תחי המחרשה !!!
תחי המחרשה !!!
וואו
אתה מדבר עברית?
אני מוכן להביא את כל הפטיפון לכיוון כללי אליך אם אתה מאיזור צפון ולא לנסות את מה שאמרת אלא אם כן תמונה שלו תעזור לך ולי להגיד לי מה (ואיך?)לעשות 
- chalmh
- חבר מביא חבר

בוא נגיד שאני אעזור לך לכוון "בהתכתבות" לא בגלל שאני איש רע. אני פשוט מעוניין שתלמד לכוון לבד אם יש לך ידיים "ימניות" וראש על הכתפיים. זה לא מסובך מידי, לפחות לכוון הבסיסי והראשוני. הערך המוסף יהיה שגם אחרים יוכלו ללמוד מכך כיצד לכוון ראש של פטפון באופן בסיסי. זה אמנם ייקח קצת יותר זמן כי זה בהתכתבות אבל כדאי.
חנן,
תחי המחרשה !!!
תחי המחרשה !!!
זאת אומרת לא צריך לחכות קודם לראשוהמחט שיגיעו?דרך אגב מה דעתך על הבחירה בראש הזה עלאודיו-טכניקה AT-3600 שבחרתי?תקציב מוגבל

- chalmh
- חבר מביא חבר

בתקציב מוגבל אין ממש הרבה אפשרויות. הפטפון שיש לך "צמא" לראש יותר איכותי, אבל במשך הזמן כשיתפנה לך קצת תקציב יותר ידידותי. אני לא מכיר את הראש הזה באופן אישי. בתקציב הזה הראשים פחות או יותר באותה הרמה. החשוב הוא שדודו ייתן לך ראש עם מחט חדשה ותקינה כדי שתוכל ליהנות ממנו.
חנן,
תחי המחרשה !!!
תחי המחרשה !!!
חנן אם זה עניין של עוד מאה מאתיים שח אז בסדר אך אני מאמין שהתכוונת ליותר....כך שזה לא יתאפשר לזמן הנראה לעיין ,לגבי הכיוון אני אדבר מחר עם דודו לנושא ואז נראה מה עושים ואם יש צורך אז אשמח לצלם לך 
- chalmh
- חבר מביא חבר

בסדר גודל של 400 עד 500 שקל כולל משלוח אתה יכול לרכוש ראש כמו שלי יש. ה-AT440MLA שהוא פנטסטי למחיר שהוא נמכר. אני פשוט מכור לראש הזה וממש "לא רוצה לשמוע" על ראשים אחרים (לפחות בזמן הקרוב).
חנן,
תחי המחרשה !!!
תחי המחרשה !!!
נו לפחות הזמנתי את אותה חברה....
אך אני אברר על הדגם הזה מחר (קצת יקר לי אחרי שרכשתי את הAX10AI .....ככה זה כששמים את כל הביצים בסל אחד...)אצל דודו שעושה רושם מאוד נחמד ונראה אם אוכל לשדרג את הראש שאני מזמין ובאיזה מחיר...במידה ואחליט ללכת על AT440MLA אז אעדכן אותך בהמשך 
מצטרף להמלצה. בתור מי שרכש לאחרונה את הראש אני מאוד מרוצה ממנו (ואגב יש לי פטיפון כמו שלך). הדבר הראשון שאתה תשים לב אליו זה כמה הבס נהיה הדוק, פשוט קשה להאמין !
אחר כך תבין איך ווקאל אמור להשמע, ובסוף תתמוגג מהפרדת סטריאו אמיתית
מומלץ בחום.
אחר כך תבין איך ווקאל אמור להשמע, ובסוף תתמוגג מהפרדת סטריאו אמיתית
מומלץ בחום.