מחט לפטיפון טורנס

פורום המיועד לציוד אודיו וינטאג' על כל סוגיו וכן אודיו אנלוגי - פטיפונים, ויניל וטייפים
שלח תגובה
ADICT פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9613
נתן תודות: 119 פעמים
קיבל תודות: 352 פעמים

שליחה #1 

שלום חברים :D אני צריך לקנות מחט חדשה לטורנס 145 שלי(מה לעשות נשברה לי :roll: ..)עכשיו באיזור טבריה למעטים שיש להם הם מציעים רק את המחט עם הראש(אוניברסלי) :roll: לכן אני מחפש מחט מתאימה לראש טורנס שיש לי ואני כבר מצרף תמונה ליתר דיוק של הענייןאלא אם כן מישהוא יציע לי כבר להחליף את כל הראש עם המחט למשהוא איכותי אך עשו לי טובה שלא יהיה יקר כי גם ככה אני עם 2 רגליים בחוץ... :D :D והכל כמובן שיהיה באיזור טבריה או הסביבה או מקסימום חיפה.תודה (Y) (Y)

roypeles
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3058
שם מלא: רואי
נתן תודות: 68 פעמים
קיבל תודות: 95 פעמים

שליחה #2 

איך הצלחת לשבור אותה, זה מעניין אותי :lol:
באזור הצפון אני לא מכיר. באיזור המרכז אם אתה מגיע לא בעיה בטח להשיג במחיר של 100 פלוס מינוס
נראה לי שאתה לא שומע כל כך הרבה תקליטים (אני צודק? :)), ולכן לא כדאי לך עכשיו להתחיל במבצע של החלפת ראש.
כמו שאמרתי בעבר... לא כל מחט שבורה זו סיבה למסיבה לרכוש ראש חדש, (בטח לא ראשים זולים) אלא אם כן יש השקעה של 200-300 דולרים ומעלה... וגם אז צריך לזכור שמחט תחליפית לראש כזה תהיה יקרה משמעותית וקרובה לעלות ראש חדש בחלק גדול מהמקרים, וגם על זה שווה לחשוב.

yuvalb
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 756
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #3 

מה שהצגת בתמונה זה ראש (שאותו שברת את המחט) ואת השלה המקורית של הטורנס.
בעיקרון על השלה תשמור ולעולם אל תחליף אותה בשלה אוניברסלית (החיבור שלה טיפה שונה ולא מתאים לטורנס שלך).
בקשר לחיפוש מחט ספציפית לראש שלך.
אם לא מדובר בראש מאוד מיוחד שיקר ללבך אז בעלות של 200 ש"ח בערך אתה יכול למצוא ראשים (שמגיעים כבר עם מחט) ברמה לא רעה שישרתו אותך נאמנה.
יכול להיות בזבוז זמן מטורף מבחינתך להתאים לו מחט אם הוא לא שווה את זה, אם כן אז תחפש גם ב ebay.
לאחר מכן רק תדאג לכיוונים כמו שצריך וזהו - תהנה מהמוזיקה.

בהצלחה,
יובל.

yairf
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 9363
נתן תודות: 42 פעמים
קיבל תודות: 199 פעמים

שליחה #4 

קנה ראש חדש של אורטופון, קח את הכי פשוט - OM5 וסגור עניין

ADICT פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #5 

YuvalBerger כתב:מה שהצגת בתמונה זה ראש (שאותו שברת את המחט) ואת השלה המקורית של הטורנס.
בעיקרון על השלה תשמור ולעולם אל תחליף אותה בשלה אוניברסלית (החיבור שלה טיפה שונה ולא מתאים לטורנס שלך).
בקשר לחיפוש מחט ספציפית לראש שלך.
אם לא מדובר בראש מאוד מיוחד שיקר ללבך אז בעלות של 200 ש"ח בערך אתה יכול למצוא ראשים (שמגיעים כבר עם מחט) ברמה לא רעה שישרתו אותך נאמנה.
יכול להיות בזבוז זמן מטורף מבחינתך להתאים לו מחט אם הוא לא שווה את זה, אם כן אז תחפש גם ב ebay.
לאחר מכן רק תדאג לכיוונים כמו שצריך וזהו - תהנה מהמוזיקה.

בהצלחה,
יובל.
...
תודה יובל!החלטתי ללכת עלאודיו-טכניקה AT-3600 ראש עם מחט מהמעבדה של דודו באיזור עכו במחיר סביר (130 )נראה לי שזה יספק (Y) (Y) אלא אם כן יש עוד רעיון תודה (Y) :D

chalmh
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3331
נתן תודות: 37 פעמים
קיבל תודות: 67 פעמים

שליחה #6 

תתחדש ותהנה ותדווח איך זה נשמע. תבקש מדודו שיכוון את הראש בפטפון אם אתה לא יודע.
חנן,

מערכת מנצחת תלוייה בטיב המחט ואפשר גם אפשר לחברה למחרשה.
תחי המחרשה !!!

ADICT פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #7 

chalmh כתב:תתחדש ותהנה ותדווח איך זה נשמע. תבקש מדודו שיכוון את הראש בפטפון אם אתה לא יודע.
...
חנן מה שלומך?האמת אני שולח לו את הראש(תבריג הקדמי של הזרוע)מחר בדואר.אך לא אגיע אליו פיזית,כך שלא תהיה אפשרות של כיוון :roll: אלא אם כן יש לך איזה רעיון בשבילי בעיניין זה ,כי אני ממש לא יודע אם הזרוע שלי מכווונת או לא :?: :מבולבל: איך מכוונים פטיפון טורנס 145 ?מה המפרט ?

chalmh
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #8 

לכל הפחות צריך לכוון את הראש החדש עם פרוטרקטור.
אם אין לך פרוטרקטור של הטורנס, תפנה שאלה לחברה בפורום - אולי יש להם ויכולים להשאיל.
אם לא - אני יכול להכין לך פרוטרקטור בפורמט PDF שתוכל להדפיס במדפסת. לצורך הכנת הפרוטרקטור הספציפי לפטפון שלך אני צריך שתצלם לי אותו במבט על מאונך ככל שתוכל ואז אסמן לך על התמונה מספר נקודות שאני צריך מידות ביניהן.
חנן,

תחי המחרשה !!!

ADICT פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #9 

וואו 8O אתה מדבר עברית? :?: :?: :lol: אני מוכן להביא את כל הפטיפון לכיוון כללי אליך אם אתה מאיזור צפון ולא לנסות את מה שאמרת אלא אם כן תמונה שלו תעזור לך ולי להגיד לי מה (ואיך?)לעשות :?

chalmh
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #10 

בוא נגיד שאני אעזור לך לכוון "בהתכתבות" לא בגלל שאני איש רע. אני פשוט מעוניין שתלמד לכוון לבד אם יש לך ידיים "ימניות" וראש על הכתפיים. זה לא מסובך מידי, לפחות לכוון הבסיסי והראשוני. הערך המוסף יהיה שגם אחרים יוכלו ללמוד מכך כיצד לכוון ראש של פטפון באופן בסיסי. זה אמנם ייקח קצת יותר זמן כי זה בהתכתבות אבל כדאי.
חנן,

תחי המחרשה !!!

ADICT פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #11 

:lol: אני מרגיש כמו במבחן פסכומטרי אך מוכן לנסות לפחות :wink: אתה רוצה שאצלם אותו עכשיו או מחר בבוקר יהיה לך יותר נוח להתחיל?

chalmh
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #12 

לא משנה לי מתי תצלם, קח את הזמן. (Y)
חנן,

תחי המחרשה !!!

ADICT פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #13 

זאת אומרת לא צריך לחכות קודם לראשוהמחט שיגיעו?דרך אגב מה דעתך על הבחירה בראש הזה עלאודיו-טכניקה AT-3600 שבחרתי?תקציב מוגבל :roll: :roll:

chalmh
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #14 

בתקציב מוגבל אין ממש הרבה אפשרויות. הפטפון שיש לך "צמא" לראש יותר איכותי, אבל במשך הזמן כשיתפנה לך קצת תקציב יותר ידידותי. אני לא מכיר את הראש הזה באופן אישי. בתקציב הזה הראשים פחות או יותר באותה הרמה. החשוב הוא שדודו ייתן לך ראש עם מחט חדשה ותקינה כדי שתוכל ליהנות ממנו.
חנן,

תחי המחרשה !!!

ADICT פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #15 

חנן אם זה עניין של עוד מאה מאתיים שח אז בסדר אך אני מאמין שהתכוונת ליותר....כך שזה לא יתאפשר לזמן הנראה לעיין ,לגבי הכיוון אני אדבר מחר עם דודו לנושא ואז נראה מה עושים ואם יש צורך אז אשמח לצלם לך (Y)

chalmh
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #16 

בסדר גודל של 400 עד 500 שקל כולל משלוח אתה יכול לרכוש ראש כמו שלי יש. ה-AT440MLA שהוא פנטסטי למחיר שהוא נמכר. אני פשוט מכור לראש הזה וממש "לא רוצה לשמוע" על ראשים אחרים (לפחות בזמן הקרוב).
חנן,

תחי המחרשה !!!

ADICT פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #17 

נו לפחות הזמנתי את אותה חברה.... :D אך אני אברר על הדגם הזה מחר (קצת יקר לי אחרי שרכשתי את הAX10AI .....ככה זה כששמים את כל הביצים בסל אחד...)אצל דודו שעושה רושם מאוד נחמד ונראה אם אוכל לשדרג את הראש שאני מזמין ובאיזה מחיר...במידה ואחליט ללכת על AT440MLA אז אעדכן אותך בהמשך (Y)

chalmh
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #18 

http://www.hometheater.co.il/vt64544
כנס לכאן ושמע את הביצועים של הראש על המחרשה שלי :lol:
חנן,

תחי המחרשה !!!

MadCow
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1219
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 32 פעמים

שליחה #19 

מצטרף להמלצה. בתור מי שרכש לאחרונה את הראש אני מאוד מרוצה ממנו (ואגב יש לי פטיפון כמו שלך). הדבר הראשון שאתה תשים לב אליו זה כמה הבס נהיה הדוק, פשוט קשה להאמין !

אחר כך תבין איך ווקאל אמור להשמע, ובסוף תתמוגג מהפרדת סטריאו אמיתית 8)

מומלץ בחום.

שלח תגובה

חזור אל “וינטאג' ואנלוגי”