מחפש המלצה לטלויזיה
שלום,
אני מעוניין לרכוש טלויזית LCD או פלאזמה ומכיוון שאני כמעט ולא מבין בתחום אני זקוק לעזרתכם..
השימוש העיקרי של הטלויזיה הוא צפייה בשידורי "יס" וDVD, ייתכן ובעתיד אני גם אחבר את המחשב כדי לצפות בסדרות..
מרחק הצפייה הוא 2.5 מ' והתקציב הוא 5500-6000 ש"ח.
תודה.
אני מעוניין לרכוש טלויזית LCD או פלאזמה ומכיוון שאני כמעט ולא מבין בתחום אני זקוק לעזרתכם..
השימוש העיקרי של הטלויזיה הוא צפייה בשידורי "יס" וDVD, ייתכן ובעתיד אני גם אחבר את המחשב כדי לצפות בסדרות..
מרחק הצפייה הוא 2.5 מ' והתקציב הוא 5500-6000 ש"ח.
תודה.
מה לגבי 37"?
וקראתי קצת והבנתי שלפלזמה יש תופעה שנקראת צריבת תמונה, ושבשביל התכנים שאני צריך עדיף כמו שאמרת פלזמה ולא LCD..אבל עד כמה התופעה הזו קריטית? והאם ההבדל בין פלזמה לLCD הוא כ"כ משמעותי בשידורים הרגילים בשביל שאני אשלול את האפשרות לקנות LCD?
וקראתי קצת והבנתי שלפלזמה יש תופעה שנקראת צריבת תמונה, ושבשביל התכנים שאני צריך עדיף כמו שאמרת פלזמה ולא LCD..אבל עד כמה התופעה הזו קריטית? והאם ההבדל בין פלזמה לLCD הוא כ"כ משמעותי בשידורים הרגילים בשביל שאני אשלול את האפשרות לקנות LCD?
יש גם מסכי LCD שמציגים תכני SD באופן סביר,אבל עדיין לא כמו פלזמה.ואם אתה צופה גם מהצד אז גם כאן יש יתרון ברור לפלזמה.לגבי צריבה,צריך להיזהר שלא להגזים בצפיה עם פסים בצדדים או למעלה,אבל בשימוש רגיל אין שום סכנה ממשית.לדעתי לתכנים שלך בתקציב הזה LCD זאת תיהיה טעות.לשיקולך.
חכה גם לעוד עצות מחברים פה שאולי יחלקו עלי או יחזקו את דברי.
חכה גם לעוד עצות מחברים פה שאולי יחלקו עלי או יחזקו את דברי.