רכישת פופקורן 110 כמה שאלות

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
iziko פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1192
נתן תודות: 35 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #1 

שלום לכולם במיוחד לזיו :-)

אני רוצה לרכוש פופקורן 110 בעוד כ - 3 שבועות +/- (מה שאומר חיסכון מעכשיו) עכשיו אני יודע שהפוקורן 110 אין עדיין גירסאות קשוחה יציבות כמו של ה -110 אבל אני רואה שהיצרן ממש משקיע אז אני שקט פחות או יותר עכשיו קראתי את השישרשורים בנושא רכישת המכשיר ועדכוני הקשוחות אבל נותרתי בכמה שאלו לגבי ה -110 ובכלל לגבי יכולות המכשיר.

1. יש לי סרטים (שאני יודע עליהם) שהם בקידוד [email protected] עכשיו הבנתי שהסיכוי לנגן אותם קלוש אלא אם כן אני ממיר ל - TS, האם הצ'יפ של סיגמה יש לו את היכולת מבחינת חומרה לנגן כאלה קבצים או שאין לי מה לפנטז על שאי פעם תצא קושחה שתנגן אותם?

2. תאימות לחשמל בארץ, האם אצטרך לרכוש גם ממיר או שאין בעיה עם מה שמגיע מהיצרן (הרכישה תהיה בעז"ה מאתר היצרן)?

3. העברית ב -110 עובדת בסדר בתכני SD ו- MKV שכן נתמכים רשמית?

4. קצת פחות קשור, איך אני מזהה איזה פרופיל קודו קבצי ה - MKV שברשותי?

תודה לכולם והמשך שבוע נהדר!

איציק.

olorin
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2002
נתן תודות: 236 פעמים
קיבל תודות: 98 פעמים

שליחה #2 

אין ברשותי 110 אבל אני אנסה לענות

1. בקושחא החדשה של ה-100 כבר הרבה קבצים מתנגנים בצורה תקינה (אצלי למשל היו 2 בעייתים בפרופיל [email protected] ועכשיו הם מתנגנים בצורה תקינה). אני מניח שזה אף פעם לא יהיה מושלם.

2. אין בעיית תאימות.

3. לדעתי אין סיבה שלא.

4. mediainfo

iziko פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #3 

olorin - תודה! האם הקבצים שיש לך ב [email protected] הם 1080P או 720P? פשוט אצלי נראה לי שזה רוב הסרטים...

olorin
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2002
נתן תודות: 236 פעמים
קיבל תודות: 98 פעמים

שליחה #4 

iziko כתב:olorin - תודה! האם הקבצים שיש לך ב [email protected] הם 1080P או 720P? פשוט אצלי נראה לי שזה רוב הסרטים...
...
גם וגם, לדעתי אצלי רוב הסרטים הם לא ב- [email protected].

iziko פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #5 

סרט 1080 על טלויזיה HDR רואים טוב? הוא מבצע DOWN טוב?

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46355
נתן תודות: 1966 פעמים
קיבל תודות: 5075 פעמים

שליחה #6 

אין מה להתתרגש יותר מידי מקידוד הקבצים, מספר הקבצים אשר לא עובדים כהלכה על גרסת הבטא האחרונה הינם די ספורים. יצרני המזרימדיה השונים אינם מצפים כי הרוכשים יתחילו לבדוק כל סרט באיזה קידוד ופרופיל הוא.
נכון להיום כבר יש מספר קבצים אשר עובדים על מכשירי ה NMT ואילו ה 6500 נכשל בהם (ותודה לכל חברי הפורום אשר עוזרים לי עם ה Samples (Y) ).
למרות הנאמר, תמיד יכול להיות קובץ שפתאום לא ינוגן כמו שצריך, אבל לפי נסיון עבר - תמיד כששלחתי Sample, הבעיה טופלה ושוחרר לה תיקון.

לגבי תרגומים בעברית, קיימת כרגע בעיה עם תרגומי SUB אשר מוצגים הפוך והבעיה תטופל. לגבי תרגומים מסוג SRT (הנפוצים ביותר ) - הם מוצגים כהלכה.

iziko פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #7 

זיו תודה! אם ככה אני אתחיל לחסוך בלב שקט ובנתיים להשיג עוד תכנים ב- HD!

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”