HD X 1000
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46351
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5072 פעמים
לא הייתי מתרגש יותר מידי במקומך, הדגם שברשותך מצויין.
מספר פרטים נוספים על ה HD X 1000:
חיבור לכונן SATA בגודל 2.5 או 3.5 אינץ.
HDMI 1.3
מארז אלומיניום קשיח כמו בדגם ה 900.
קורא כרטיסי זכרון - SDHC, MMC
512MB זכרון פנימי (רק 2 דגמי ה Egreat חולקים זכרון גדול שכזה, כל שאר הנגנים מסתפקים ב 256MB).
חיבורים מוזהבים.
USB Slave.
עדיין לא פורסמו תמונות.
מספר פרטים נוספים על ה HD X 1000:
חיבור לכונן SATA בגודל 2.5 או 3.5 אינץ.
HDMI 1.3
מארז אלומיניום קשיח כמו בדגם ה 900.
קורא כרטיסי זכרון - SDHC, MMC
512MB זכרון פנימי (רק 2 דגמי ה Egreat חולקים זכרון גדול שכזה, כל שאר הנגנים מסתפקים ב 256MB).
חיבורים מוזהבים.
USB Slave.
עדיין לא פורסמו תמונות.
נערך לאחרונה על ידי ziv_r ב 01/09/2008 8:57, נערך פעם 1 בסך הכל.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

העבודה על ה HD X 1000 כבר החלה בזמן השקת הדגם הקודם, ה HD X 900.
נאמר לי כי הוא הולך להיות יפהפה ובעל תכונות חומרתיות אשר יאפילו על המתחרים. כעת, לאחר פרסום ה Spec והמחיר, נדמה שבאמת יש אמת בדבר.
כל מכשירי ה NMT הינם בעלי תכונות Playback זהות מכיוון שכולם משתמשים באותו Middleware מבית Syabas. אם קובץ אחד מגמגם במכשיר אחד, הוא גם יגמגם בשני, אם קובץ מסויים מנוגן ללא אודיו במכשיר מסויים - כל שאר המכשירים יתנהגו לגביו בצורה זהה וכו"...
ההשוואה צריכה להעשות רק ברמת החומרה, כמו קיום USB Slave, מספר מחברי ה USB Host, גרסת ה HDMI, קירור אקטיבי או פסיבי, VFD וכו"...
נאמר לי כי הוא הולך להיות יפהפה ובעל תכונות חומרתיות אשר יאפילו על המתחרים. כעת, לאחר פרסום ה Spec והמחיר, נדמה שבאמת יש אמת בדבר.
כל מכשירי ה NMT הינם בעלי תכונות Playback זהות מכיוון שכולם משתמשים באותו Middleware מבית Syabas. אם קובץ אחד מגמגם במכשיר אחד, הוא גם יגמגם בשני, אם קובץ מסויים מנוגן ללא אודיו במכשיר מסויים - כל שאר המכשירים יתנהגו לגביו בצורה זהה וכו"...
ההשוואה צריכה להעשות רק ברמת החומרה, כמו קיום USB Slave, מספר מחברי ה USB Host, גרסת ה HDMI, קירור אקטיבי או פסיבי, VFD וכו"...
- whoisgod
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 828
- נתן תודות: 136 פעמים
- קיבל תודות: 23 פעמים
האמת ישנה תמיכה מלאה בעברית?ziv_r כתב:העבודה על ה HD X 1000 כבר החלה בזמן השקת הדגם הקודם, ה HD X 900.
ההשוואה צריכה להעשות רק ברמת החומרה, כמו קיום USB Slave, מספר מחברי ה USB Host, גרסת ה HDMI, קירור אקטיבי או פסיבי, VFD וכו"......
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

המכשיר עוד לא קיים מעבר לאיזה Board במפעל במפעל בסין וכבר אתה שואל לגבי תמיכה בעברית?
בכל אופן, המכשיר מבוסס NMT ולכן סביר להניח כי תתקיים תמיכה.
בכל אופן, המכשיר מבוסס NMT ולכן סביר להניח כי תתקיים תמיכה.
אני יודע שנכתב על זה רבות בפורום אבל אשמח מאוד אם מישהו יוכל להסביר לי בקצרה איזו סיבה יש להעדיף את DVICO 6500A על פני ה -HDX1000? מלבד הגודל והצורה כמובן.
תודה
עריכה: ידוע לי שהHDX1000 עדיין לא יצא לשוק, אני מתכוון להשוואה למודל הקודם עם התחשבות בתוספות והשיפורים שהדגם החדש מציע.
תודה
עריכה: ידוע לי שהHDX1000 עדיין לא יצא לשוק, אני מתכוון להשוואה למודל הקודם עם התחשבות בתוספות והשיפורים שהדגם החדש מציע.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78806
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5382 פעמים
מבחינת יכולות הם די דומים צריכים להיות.
השיקול שלך צריך להיות מה יהיה בעתיד (לפי ההיסטוריה של החברות), מחיר, עיצוב וכו'.
השיקול שלך צריך להיות מה יהיה בעתיד (לפי ההיסטוריה של החברות), מחיר, עיצוב וכו'.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

אומנם לא קוראים לי עפר, אבל אני גם יגיב
בנוגע לבעיית החום בנגנים ללא קירור אקטיבי, מומלץ להשתמש רק בכוננים יעודיים ל HTPC או PVR כמו WD5000AVJS אשר אומנם עולים מעט יקר יותר מכונני 500GB רגילים, אך הם משופרים תרמית.
בנוגע לבעיית החום בנגנים ללא קירור אקטיבי, מומלץ להשתמש רק בכוננים יעודיים ל HTPC או PVR כמו WD5000AVJS אשר אומנם עולים מעט יקר יותר מכונני 500GB רגילים, אך הם משופרים תרמית.
Re: אכן שולחים לארץ...
50$usagi כתב:מה מחיר המשלוח לארץ?Newboy כתב:אתמול הזמנתי...מקווה שלא אתאכזב......
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78806
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5382 פעמים