שאלה לבעלי panasonic ae2000 בענין אמינות ובקרת איכות
אני מפרסם כאן שאלה של חבר:
התרשמתי מהמקרן ושוקל רכישה. האם נתקלתם בבעיות אמינות ובקרת איכות, כמו רגישות גבוהה לאבק, הבהובים, בעיות Uniformity, בעיית פוקוס בשימוש ב-Lens Shift ועוד?
דוגמאות בפורום avs:
www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?t=930732
רשמים נוספים, וגם תשבוחות, יתקבלו בברכה...
התרשמתי מהמקרן ושוקל רכישה. האם נתקלתם בבעיות אמינות ובקרת איכות, כמו רגישות גבוהה לאבק, הבהובים, בעיות Uniformity, בעיית פוקוס בשימוש ב-Lens Shift ועוד?
דוגמאות בפורום avs:
www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?t=930732
רשמים נוספים, וגם תשבוחות, יתקבלו בברכה...
המקרן נמצא אצלי כ 9 חודשים ואני מאוד מרוצה, המקרן תלוי לתקרה, עד עכשיו טפו טפו ללא כל בעיות.
לפי דיווחים ב AVS ישנם בעיות של הצטברות אבק לחברים שתלו את המקרן על התקרה מיכוון שישנו פתח מתחת למקרן ותלייה על התקרה מפנה את הפתח כלפי מעלה, הפתרון לפי החברים הוא לשים פילטר בפתח זה (דבר שעשיתי לפני כחודש), אם המקרן יושב על מדף אז אין כל בעיה.
לפי דיווחים ב AVS ישנם בעיות של הצטברות אבק לחברים שתלו את המקרן על התקרה מיכוון שישנו פתח מתחת למקרן ותלייה על התקרה מפנה את הפתח כלפי מעלה, הפתרון לפי החברים הוא לשים פילטר בפתח זה (דבר שעשיתי לפני כחודש), אם המקרן יושב על מדף אז אין כל בעיה.
עזוב, היה לי סרט רע, הייתי אמור להכנס לבית חדש ואז לקנות את המקרן.yarino כתב:בסוף רכשת את ה 2000? , אם אני זוכר נכון חשבת על ה 200.ronen61 כתב:סבבהתודה
......
כרגע אני בבית הישן שלי מחכה שהשיפוצים ייגמרו שם.