עלויות: $260 הנגן+ משלוח לארץ.
עמלת DHL + שיחרור ממכס הכולל 15% מע"מ + 12% "סיווג מיוחד" לפופקורן : 331 ש"ח
במילה אחת: חבלז!
הנגן מגיע עם העידכון האחרון של גירסת הקושחה מאוגוסט - הSKIN מרהיב מאד ועם לוק שגרר מחמאות מהסובבים ולא פחות מהג'וקבוקס החדש..
אני בחרתי להכניס לו כונן קשיח פנימי (אני לא בעניין של רשתות, הגדרות PATHS שמשתנות לבקרים ,כַבּלים, וכאב ראש) - מהירות התגובה (כפי שניתן לראות בסירטון החובבני המצורף) מהיר מאד והפיג בקטע הזה את חששותיי.
העברת תכנים לכונן הקשיח הפנימי דרך כבל 5 מטר USB (בקו אוירי) מהמחשב לנגן בסלון
הייתה במהירות שהורגלתי לה בנגן הישן שלי - מהיר מאד וללא שום בעיות.
בינתיים מתוך סה"כ של מספר סרטים קטן שהעליתי לנגן (עד שיגיע אליי ה1 טרה ה"ירוק" של ווסטרן דיגיטל) - רק סרט אחד לא נוגן ולמרות שהיה בפרופיל 4 (אני מניח שהבעיה נעוצה בקבוצת השיחרור) בכל מקרה אחרי המרה מהירה לTS הכל רץ פרפקט ואיכות התמונה פשוט מטורפת.
בדיקה של קליפ בלוריי קטן M2TS עם פס קול יחיד של DTS HD בלבד נוגן בהצלחה להפתעתי.
הרסיבר הרגיל שלי (חיבור אופטי ולא HDMI) הודיע לי שהסאונד הוא DTS.
אני מניח שהA110 יודע להוציא ולנגן את ה DTS CORE בלי שום בעיות.
הסאונד נשמע עשיר יותר למרות שאני לא מחשיב את עצמי לבעל אוזן של אודיופיל.
(דובר כבר בפורום שDTS CORE נשמע יותר טוב מ DTS רגיל).
צפיתי במספר סרטים הסופ"ש הזה ולא נתקלתי בשום גימגום, פיקסול או אי-סינכרון בין פס הקול לוידאו ובמיוחד אחרי הרצה קדימה עם מקשי החיצים שראויה לשבח (ניתן לראות בסירטון הרצה קדימה לפי חצאי דקות עם תוצאה מצויינת).
שוב, הבחירה שלי בכונן קשיח פנימי היא להמנע מכל אותן תלונות שאנו קוראים בפורום שנוגע לגימגומים ברשת, פיקסול ושאר ירקות. היה שווה לחכות ל USB SLAVE.. !
מילה אחת לגבי החום של הנגן: הוא חם מאד.
אני מתכונן להתקין בו מאוורר פיצי בצלע השמאלית כמו בנגן הישן שלי.
ישנו על הלוח של הA110 חיבור מסודר למתח של 5V או 12V וזה יכול להיות שימושי מאד ולא רק למאוורר (מי שבעניין DIY הבין כבר את הרמז..
http://www.metacafe.com/watch/1690346/p ... d_by_dizi/