קומפוננט
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
אל תדאג, הוא לא מוציא קומפוננט
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
אני אשמח אם תעשו לי קצת סדר
יש לי 42PV70 שמחוברת ליס מקס דרך סקרט-טרנסקודר-קומפוננט.הגדרתי במקס סקרט RGB .מה שכתוב לי באייקון בטלויזיה, כשאני מעביר לכניסה הרלוונטית - קומפוננט 576i.האם אני נהנה כרגע מהאיכות המקסימלית שאני יכול להפיק מהמכשירים שברשותי או שההגדרות שלי לא נכונות?
תודה
תודה
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
טרנסקודר ממיר מ-RGB ל- קומפוננט. הוא לא עושה Upscaling.
לכן, למיטב הבנתי ה-576 שורות זה תקין. ה-i אומר interlaced בניגוד ל-p שזה progressive. השידור במקור אינו פרוגרסיבי, לכן אני מניח שטרנסקודר משאיר אותו interlaced. אין לי ניסיון בזה, אבל אני מניח שבעזרת מעבד תמונה חיצוני ניתן לבנות תמונה פרוגרסיבית וגם עם רזולוציה גבוהה יותר. באופן אישי אני לא רואה טעם להשקיע יותר בשיפור תכני SD כאלה.
לכן, למיטב הבנתי ה-576 שורות זה תקין. ה-i אומר interlaced בניגוד ל-p שזה progressive. השידור במקור אינו פרוגרסיבי, לכן אני מניח שטרנסקודר משאיר אותו interlaced. אין לי ניסיון בזה, אבל אני מניח שבעזרת מעבד תמונה חיצוני ניתן לבנות תמונה פרוגרסיבית וגם עם רזולוציה גבוהה יותר. באופן אישי אני לא רואה טעם להשקיע יותר בשיפור תכני SD כאלה.
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35091
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
Re: אני אשמח אם תעשו לי קצת סדר
זו האיכות המקסימלית מהממיר.iron25 כתב:יש לי 42PV70 שמחוברת ליס מקס דרך סקרט-טרנסקודר-קומפוננט.הגדרתי במקס סקרט RGB .מה שכתוב לי באייקון בטלויזיה, כשאני מעביר לכניסה הרלוונטית - קומפוננט 576i.האם אני נהנה כרגע מהאיכות המקסימלית שאני יכול להפיק מהמכשירים שברשותי או שההגדרות שלי לא נכונות?
תודה...