19-25 לאוקטובר - שבוע של התלבטויות
-
Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
כן, אני יודע שהשבוע הזה עוד רחוק, אבל בתוך שבוע אחד עומדים לצאת המון משחקים שווים לפלייסטיישן. רבים מהם יוצאים באותו יום (ה21 לאוקטובר), ונראה לי שעם כל כך הרבה משחקים איכותיים, כדאי להתחיל לדון כבר עכשיו באיזה מהם לקנות (כי פשוט אי אפשר שלא לקנות לפחות אחד מהם).
רשימת המשחקים שיוצאים באותו שבוע - גם שווים וגם פחות, או אפילו לא:
Little Big Planet - פה אין התלבטות, כי כבר הזמנתי אותו. משחק פלטפורמה עם מנוע פיזיקלי חזק, אפשרויות יצירת תוכן כמעט בלתי מוגבלות ובאופן כללי משחק שנראה מאוד חמוד, ושרבים צופים שתהיה לו השפעה גדולה על שוק המשחקים, יש אפילו כאלה שחושבים שההשפעה שלו תהיה דומה להשפעה של סופר מריו בזמנו.
Spider Man Web of Shadows - עוד משחק ספיידרמן, אבל הוא נראה מעניין. משחקים את ספיידרמן ואת ונום שנלחמים באיזו פלישה חייזרית כזו או אחרת על רקע עיר הרוסה. נראה את הביקורות, אבל הסבירות לקניה נמוכה.
Far Cry 2 - עוד לא שיחקתי בשום דבר שקשור באותו אולפן פיתוח, אבל זאת נראית כמו הזדמנות טובה להכיר אותם ולהבין למה הם כל כך מוערכים.
Bioshock - לא שיחקתי בגרסת ה PC של המשחק, אבל שמעתי עליו רק דברים טובים. אני בהחלט ארצה לקנות אותו, למרות שלא בטוח שמיד עם היציאה.
Dead Space - משחק אימה בחלל שנראה מעניין מאוד ומבטיח מאוד. גם הוא משחק שבו אני מאוד רוצה לשחק, אבל כנראה שאוכל לחכות עם זה קצת.
Rock Band 2 - יש 84 שירים על הדיסק, רובם מעולים. שיפורים חשובים במשחקיות, ואם מישהו ירצה לקנות את סט הרוק בנד שלי, אז אני גם אקנה אותו עם הכלים החדשים, שזה עוד בונוס. לא משחק שאני מתכוון לחכות הרבה לפני הקניה שלו.
Ghostbusters - הסרט הראשון היה מגניב. רוב השחקנים והכותבים המקוריים מעורבים בפרוייקט הזה. אמור להיות אחלה משחק, אבל כדאי לחכות לביקורות לפני שמחליטים.
Eternal Sonata - משחק תפקידים יפני עם המוזיקה של שופן. לא כל כך ברור למה לצפות מהעניין הזה.
Hei$t - משחק של שוד בנקים בסן פרנסיסקו של שנות ה60. אמור להיות קצת בסגנון GTA, אבל יותר ממוקד בשודים עצמם, ולכן הם אמורים להיות יותר רציניים ואמינים. נשמע כמו משחק מאוד מעניין.
רשימת המשחקים שיוצאים באותו שבוע - גם שווים וגם פחות, או אפילו לא:
Little Big Planet - פה אין התלבטות, כי כבר הזמנתי אותו. משחק פלטפורמה עם מנוע פיזיקלי חזק, אפשרויות יצירת תוכן כמעט בלתי מוגבלות ובאופן כללי משחק שנראה מאוד חמוד, ושרבים צופים שתהיה לו השפעה גדולה על שוק המשחקים, יש אפילו כאלה שחושבים שההשפעה שלו תהיה דומה להשפעה של סופר מריו בזמנו.
Spider Man Web of Shadows - עוד משחק ספיידרמן, אבל הוא נראה מעניין. משחקים את ספיידרמן ואת ונום שנלחמים באיזו פלישה חייזרית כזו או אחרת על רקע עיר הרוסה. נראה את הביקורות, אבל הסבירות לקניה נמוכה.
Far Cry 2 - עוד לא שיחקתי בשום דבר שקשור באותו אולפן פיתוח, אבל זאת נראית כמו הזדמנות טובה להכיר אותם ולהבין למה הם כל כך מוערכים.
Bioshock - לא שיחקתי בגרסת ה PC של המשחק, אבל שמעתי עליו רק דברים טובים. אני בהחלט ארצה לקנות אותו, למרות שלא בטוח שמיד עם היציאה.
Dead Space - משחק אימה בחלל שנראה מעניין מאוד ומבטיח מאוד. גם הוא משחק שבו אני מאוד רוצה לשחק, אבל כנראה שאוכל לחכות עם זה קצת.
Rock Band 2 - יש 84 שירים על הדיסק, רובם מעולים. שיפורים חשובים במשחקיות, ואם מישהו ירצה לקנות את סט הרוק בנד שלי, אז אני גם אקנה אותו עם הכלים החדשים, שזה עוד בונוס. לא משחק שאני מתכוון לחכות הרבה לפני הקניה שלו.
Ghostbusters - הסרט הראשון היה מגניב. רוב השחקנים והכותבים המקוריים מעורבים בפרוייקט הזה. אמור להיות אחלה משחק, אבל כדאי לחכות לביקורות לפני שמחליטים.
Eternal Sonata - משחק תפקידים יפני עם המוזיקה של שופן. לא כל כך ברור למה לצפות מהעניין הזה.
Hei$t - משחק של שוד בנקים בסן פרנסיסקו של שנות ה60. אמור להיות קצת בסגנון GTA, אבל יותר ממוקד בשודים עצמם, ולכן הם אמורים להיות יותר רציניים ואמינים. נשמע כמו משחק מאוד מעניין.
- Huber
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73412
- שם מלא: ערן
לטעמי שכחת את הכי חשוב:
Star Wars: The Force Unleashed
והנה עוד כמה חשובים ששכחת:
Tom Clancy's EndWar
Fallout 3
Golden Axe: Beast Rider
פה יש רשימה מלאה:
http://games.gamepressure.com/games_enc ... PS3&PAGE=1
Star Wars: The Force Unleashed - אני אישית בטוח רוכש.
Little Big Planet יש לי תחושה שיש שם יותר מידיי HYPE, אני מאוד מקווה שיהיה דמו אחרת אני כנראה לא ארכוש אותו.
Spider Man Web of Shadows אפילו לא בתחתית הרשימה, הקודמים היו ממש בינוניים. Far Cry 2 - אני אישית אחכה לביקורות אבל כנראה שכן.
Bioshock - שיחקתי במחשב והייתי מאלו שממש לא התחברו אליו.
Ghostbusters, שוב, נקווה שיהיה דמו כי נראה מעניין אבל קשה לדעת.
Golden Axe: Beast Rider - מאוד אהבתי את המקורי, נקווה שיעשו עימו חסד.
Fallout 3 בטוח ירכש אלא אם כן הביקורות יקטלו.
אני אישית כמעט ולא מזמין משחק לפני שהוא יוצא רישמית על מנת לראות מה ממוצע הביקורות שלו. בנוסף אני מאוד משתדל כאשר זה אפשרי להתנסות בדמו קודם.
Star Wars: The Force Unleashed
והנה עוד כמה חשובים ששכחת:
Tom Clancy's EndWar
Fallout 3
Golden Axe: Beast Rider
פה יש רשימה מלאה:
http://games.gamepressure.com/games_enc ... PS3&PAGE=1
Star Wars: The Force Unleashed - אני אישית בטוח רוכש.
Little Big Planet יש לי תחושה שיש שם יותר מידיי HYPE, אני מאוד מקווה שיהיה דמו אחרת אני כנראה לא ארכוש אותו.
Spider Man Web of Shadows אפילו לא בתחתית הרשימה, הקודמים היו ממש בינוניים. Far Cry 2 - אני אישית אחכה לביקורות אבל כנראה שכן.
Bioshock - שיחקתי במחשב והייתי מאלו שממש לא התחברו אליו.
Ghostbusters, שוב, נקווה שיהיה דמו כי נראה מעניין אבל קשה לדעת.
Golden Axe: Beast Rider - מאוד אהבתי את המקורי, נקווה שיעשו עימו חסד.
Fallout 3 בטוח ירכש אלא אם כן הביקורות יקטלו.
אני אישית כמעט ולא מזמין משחק לפני שהוא יוצא רישמית על מנת לראות מה ממוצע הביקורות שלו. בנוסף אני מאוד משתדל כאשר זה אפשרי להתנסות בדמו קודם.
- rally11
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 104
דוקטור לדעתי גם FIFA 09 חסר ברשימה....
-
Malcontent
-
- חבר מביא חבר

אני דיברתי על שבוע ספציפי, לא על משחקים שעומדים לצאת באופן כללי.
SW: The Force Unleashed - יוצא בעוד שלושה שבועות. כבר הזמנתי אותו.
Tom Clancy's Endwar - יוצא ברביעי לנובמבר
Fallout 3 - הכי קרוב להיות שייך - יוצא ב26 לאוקטובר, זה השבוע שאחרי השבוע המדובר. גם אני מאוד מחכה לו.
Golden Axe: Beast Rider - יוצא ב14 לאוקטובר. הסרטונים בינתיים נראו ממש מחורבנים, והעובדה שזה משחק לשחקן יחיד היא פחות או יותר לקיחה של כל הכיף בגולדן אקס המקוריים וזריקה שלו לפח
FIFA 09 - יוצא גם הוא ב14 לאוקטובר.
SW: The Force Unleashed - יוצא בעוד שלושה שבועות. כבר הזמנתי אותו.
Tom Clancy's Endwar - יוצא ברביעי לנובמבר
Fallout 3 - הכי קרוב להיות שייך - יוצא ב26 לאוקטובר, זה השבוע שאחרי השבוע המדובר. גם אני מאוד מחכה לו.
Golden Axe: Beast Rider - יוצא ב14 לאוקטובר. הסרטונים בינתיים נראו ממש מחורבנים, והעובדה שזה משחק לשחקן יחיד היא פחות או יותר לקיחה של כל הכיף בגולדן אקס המקוריים וזריקה שלו לפח
FIFA 09 - יוצא גם הוא ב14 לאוקטובר.
- Huber
-
- חבר במועדון HT

חבל שאתה מגביל את עצמך לשבוע ספציפי, הרי יוצאים הרבה משחקים מעולים בחודש-חודשיים הקרוב ככה שמוזר להתייחס רק לשבוע אחד. בכל מקרה, גם על המשחקים שציינת בטווח הזה כבר הגבתי
בכל מקרה, עומד להיות חם, משעמם בטוח לא יהיה לי בחודשים הקרובים
בכל מקרה, עומד להיות חם, משעמם בטוח לא יהיה לי בחודשים הקרובים
-
Malcontent
-
- חבר מביא חבר

אכן, יש המון משחקים טובים שצפויים לצאת בזמן הקרוב. אני ממש לא יודע מה לעשות ואיך לבחור בין כמות משחקים גדולה כזאת, אבל השבוע ההוא ספציפית עמוס במיוחד במשחקים טובים, אז היה חשוב לציין אותו.
- Huber
-
- חבר במועדון HT

פשוט - קונים את ה 2-3 הכי טובים/אלו שהכי ציפית להם. אלו אמורים להחזיק אותך לפחות חודש-חודשיים (במקרה שלי הרבה יותר כי אני משחק רק בסופ"ש) וכשאלו נגמרים כבר יש דמואים וסקירות רישמיות למכביר של השאר ואז בוחרים מה הלאה 
-
Malcontent
-
- חבר מביא חבר

טוב, יש גם יחס שונה לכל משחק.
נגיד, רוק בנד 2 הוא לא משחק שאני אשחק בו כמה שבועות ואז אניח בצד. זה משחק שילווה אותי הרבה מאוד זמן.
אבל בעיקרון, הזמנתי את The Force Unleashed, ועדיין לא סיימתי את פולקלור ו GTA4, ובדיוק השאלתי מחבר את COD4, וגם Resistance כבר מחכה בתור, כך שנראה לי שיש לי הרבה מה לעשות בחודשים הקרובים.
נגיד, רוק בנד 2 הוא לא משחק שאני אשחק בו כמה שבועות ואז אניח בצד. זה משחק שילווה אותי הרבה מאוד זמן.
אבל בעיקרון, הזמנתי את The Force Unleashed, ועדיין לא סיימתי את פולקלור ו GTA4, ובדיוק השאלתי מחבר את COD4, וגם Resistance כבר מחכה בתור, כך שנראה לי שיש לי הרבה מה לעשות בחודשים הקרובים.
- 9xcalibur9
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1639
אם תשאל אותי
FAR CRY 2
MOTORSTORM 2
RESISTANCE 2
LBP
ואתה מסודר עד השנה הבאה.
אם ישארו לך עוד קצת שקלים אז כמובן שבהמשך: KILLZONE 2
FAR CRY 2