התייעצות בקשר למערכת קולנוע ביתית
היי
לאחרונה, עקב מעבר לדירה חדשה, התעניינתי במערכת קולנוע ביתית.
בחנות הוצע לי טלוויזיה פלזמה של פנסוניק 50 אינץ', רמקולים שקועי-קיר של B&W ורסיבר ודי.וי.די של מרנץ. הידע שלי בכל העסק מאוד מצומצם וכל העסק יוצא מאוד מאוד יקר.
בכל אופן, החלטתי שאת הטלוויזיה אני אקנה וביקשתי הצעה זולה יותר לרמקולים (את הרסיבר והדי.וי.די החלטתי לא לקנות שם ולהתפשר על משהו זול). הוצעו לי רמקולים שקועי-קיר מסוג JAMO. האם, למיטב ידיעתכם, הרמקולים טובים?
עד כמה יש חשיבות לרסיבר טוב? ואם יש חשיבות רבה, מה חשוב שיהיה בו ואילו חברות מומלצות בתחום (בטווח המחירים הבינוני)?
האם הדי.וי.די זה מרכיב באמת חשוב בכל הנוגע לאיכות צליל ותמונה? האם אי אפשר להתפשר על די.וי.די זול ולקבל תוצאות טובות?
ושאלה אחרונה - האם יש חשיבות להתאמה בין חברות הרמקולים והרסיבר?
אני מאוד אודה לכם אם תגיבו בנושא בהקדם האפשרי.
לאחרונה, עקב מעבר לדירה חדשה, התעניינתי במערכת קולנוע ביתית.
בחנות הוצע לי טלוויזיה פלזמה של פנסוניק 50 אינץ', רמקולים שקועי-קיר של B&W ורסיבר ודי.וי.די של מרנץ. הידע שלי בכל העסק מאוד מצומצם וכל העסק יוצא מאוד מאוד יקר.
בכל אופן, החלטתי שאת הטלוויזיה אני אקנה וביקשתי הצעה זולה יותר לרמקולים (את הרסיבר והדי.וי.די החלטתי לא לקנות שם ולהתפשר על משהו זול). הוצעו לי רמקולים שקועי-קיר מסוג JAMO. האם, למיטב ידיעתכם, הרמקולים טובים?
עד כמה יש חשיבות לרסיבר טוב? ואם יש חשיבות רבה, מה חשוב שיהיה בו ואילו חברות מומלצות בתחום (בטווח המחירים הבינוני)?
האם הדי.וי.די זה מרכיב באמת חשוב בכל הנוגע לאיכות צליל ותמונה? האם אי אפשר להתפשר על די.וי.די זול ולקבל תוצאות טובות?
ושאלה אחרונה - האם יש חשיבות להתאמה בין חברות הרמקולים והרסיבר?
אני מאוד אודה לכם אם תגיבו בנושא בהקדם האפשרי.
- נמר
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7772
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 1 פעם
1- ה-JAMO הוא רמקול מצויין השאלה היא אם אתה נעול על רמקולים שקועי קיר או שאפשר להציע לך קידמיים רצפתיים או מדפיים
2- בנוגע לרסיבר חשוב מאוד לקנות רסיבר איכותי מחברה מוכרת כגון {אונקיו מרנץ דנון פיוניר הרמן וכו'}
חשוב מאוד לקנות רסיבר שיתאים לרמקול וזה אומר שאתה צריך לשמוע את הרסיבר עם הרמקול הספציפי שאתה רוצה לקנות חבל להגיע הביתה לחבר ולהיתאכזב..
חשיבות הדי.וי.די גם כן כמו הרסיבר {תקנה מכשיר טוב תראה ותשמע טוב תקנה מכשיר זול תראה ותשמע פחות טוב}
בדיוק כמו שאתה משקיע במסך טוב בכדאי לראות תמונה טובה דאג לרכוש מכשיר שישדר לך תמונה טובה ...
3- אין קשר להתאמה בין חברות הרמקולים לרסיבר יכול להיות שתשמע רסיבר עם רמקול אחד ואחר כך תשמע אותו עם אותו רמקול רק סדרה שונה ודווקא לשני רסיבר אחר יותר יתאים...
בכל אופן חשוב מאוד להתאים את הרסיבר לרמקול אין נוסחה או איזו שהיא חברה שמתאימה לחברה אחרת רק האוזן שלך יודעת מה טוב בשבילך ...
בהצלחה ועדכן אותנו איך הולך לך נשמח לעזור!
2- בנוגע לרסיבר חשוב מאוד לקנות רסיבר איכותי מחברה מוכרת כגון {אונקיו מרנץ דנון פיוניר הרמן וכו'}
חשוב מאוד לקנות רסיבר שיתאים לרמקול וזה אומר שאתה צריך לשמוע את הרסיבר עם הרמקול הספציפי שאתה רוצה לקנות חבל להגיע הביתה לחבר ולהיתאכזב..
חשיבות הדי.וי.די גם כן כמו הרסיבר {תקנה מכשיר טוב תראה ותשמע טוב תקנה מכשיר זול תראה ותשמע פחות טוב}
בדיוק כמו שאתה משקיע במסך טוב בכדאי לראות תמונה טובה דאג לרכוש מכשיר שישדר לך תמונה טובה ...
3- אין קשר להתאמה בין חברות הרמקולים לרסיבר יכול להיות שתשמע רסיבר עם רמקול אחד ואחר כך תשמע אותו עם אותו רמקול רק סדרה שונה ודווקא לשני רסיבר אחר יותר יתאים...
בכל אופן חשוב מאוד להתאים את הרסיבר לרמקול אין נוסחה או איזו שהיא חברה שמתאימה לחברה אחרת רק האוזן שלך יודעת מה טוב בשבילך ...
בהצלחה ועדכן אותנו איך הולך לך נשמח לעזור!
idov אתה יכול לערוך את ההודעות שלך אתה לא צריך לפתוח חדשה בשביל תיקון טעות..
ו42 מטר מרובע בסלון לדעתי זה מספיק משביל להביא מדפיים חבל להביא רמקולים שקועי קיר..
לדעתי רמקולים זה דבר יפה צריך לשים אותם בולטים לעין ובמיוחד שאתה משקיע כל כך הרבה על מערכת ומעבר ליופי, ישמעו הרבה יותר טוב עם מדפיים
שקועי קיר, זה לסלון יותר קטן..
תחשוב על העיניין..גם רמקולים רצפתיים\מדפיים אסטתים מאוד ולפעמים יותר יפים..
ו42 מטר מרובע בסלון לדעתי זה מספיק משביל להביא מדפיים חבל להביא רמקולים שקועי קיר..
לדעתי רמקולים זה דבר יפה צריך לשים אותם בולטים לעין ובמיוחד שאתה משקיע כל כך הרבה על מערכת ומעבר ליופי, ישמעו הרבה יותר טוב עם מדפיים
שקועי קיר, זה לסלון יותר קטן..
תחשוב על העיניין..גם רמקולים רצפתיים\מדפיים אסטתים מאוד ולפעמים יותר יפים..
לדעתי זה לא מקצועי השקועי קיר האלה.. במיוחד עם סלון על 40 מ"ר.
יש יותר טוב ממדפיים\רצפתיים..?אתה מכוון אותם איך שאתה רוצה..יש להם נוכחות!!
יש יותר טוב ממדפיים\רצפתיים..?אתה מכוון אותם איך שאתה רוצה..יש להם נוכחות!!
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
הסאונד הינו גורם חשוב גם כן..?
זה הגורם הכי חשוב!!!!
30K על מסך זה לא נשמע לכם מוגזם..?
20K אפשר להבין ועוד שזה בא על חשבון הסאונד..?
זה הגורם הכי חשוב!!!!
30K על מסך זה לא נשמע לכם מוגזם..?
20K אפשר להבין ועוד שזה בא על חשבון הסאונד..?
תראה יכול להיות שהמחיר עצמו לא יקר למסך הזה..אבל להוציא 30K בעיני ולטעמי זה חבל ומיותר אם כבר הייתי מעביר את ה10K לסאונד או חוסך 10K..או שאצלך זה לא סותר..אני לא אכנס לך לכיס, זאת דעתי..
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
nba83, כל אחד וההעדפה שלו.
וזה לגיטימי לחלוטין. ואם הייתי אומר לך שמה שההורים שלך הוציאו על הבית שלכם (מעל מיליון שקל בטוח, לא?), זה יותר מידי ועדיף היה להשאיר איזה 30K בשביל מסך טוב.....תחשוב על זה. זה רק עיניין של סידרי עדיפויות.
idov, ברשותך אציע משהו שאולי לא חשבת עליו.
חלק את התקציב לשניים - מסך פלזמה 42" או אפילו איזה LCD קטן יותר ובהפרש מקרן עם 720P.
כך תהנה משני העולמות בצורה מיטבית (לדעתי).
טלויזיה גדולה יחסית, איכותית ויפה על הקיר ותמונה של 100" ומעלה לסרטים שיכול להחליף קולנוע....
וזה לגיטימי לחלוטין. ואם הייתי אומר לך שמה שההורים שלך הוציאו על הבית שלכם (מעל מיליון שקל בטוח, לא?), זה יותר מידי ועדיף היה להשאיר איזה 30K בשביל מסך טוב.....תחשוב על זה. זה רק עיניין של סידרי עדיפויות.
idov, ברשותך אציע משהו שאולי לא חשבת עליו.
חלק את התקציב לשניים - מסך פלזמה 42" או אפילו איזה LCD קטן יותר ובהפרש מקרן עם 720P.
כך תהנה משני העולמות בצורה מיטבית (לדעתי).
טלויזיה גדולה יחסית, איכותית ויפה על הקיר ותמונה של 100" ומעלה לסרטים שיכול להחליף קולנוע....
אני מסכים איתך שזה סדר עדיפויות, בגלל זה אמרתי שזאת דעתי..