LCD and HOT HD
יש לי מסך LCD FHD ואני מחובר כרגע ליס בצורה רגילה (לא HD).
אני שוקל מעבר להוט ולחבר גם את ה- HD שלהם ורציתי חוות דעת האם אני צפוי לאכזבה באיכות התמונה של השידור הרגיל ושל שידורי ה- HD של הוט.
פשוט אמרו לי הרבה אנשים שהאיכות לא טובה לעומת יס ושאני מאד אתאכזב.
האם הם אכן עדיין משדרים באיכות נמוכה לעומת יס?
אודה לכל העוזרים בהקדם.
אני שוקל מעבר להוט ולחבר גם את ה- HD שלהם ורציתי חוות דעת האם אני צפוי לאכזבה באיכות התמונה של השידור הרגיל ושל שידורי ה- HD של הוט.
אודה לכל העוזרים בהקדם.
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4685
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
לדעתי ממש לא. הייתי מחובר במשך 4 שנים ל-YES והיום אני צופה בתכני HD ב-HOT HD באופן מהנה ביותר והאיכות לא נופלת (חוץ מתכני ערוץ סרטי HD) מ- YES HD ובנוסף בתור חובב ספורט (מעבר לליגות העלובות שלנו בכדורגל כמובן...Balance כתב:יש לי מסך LCD FHD ואני מחובר כרגע ליס בצורה רגילה (לא HD).
אודה לכל העוזרים בהקדם....
בהקשר לתכני SD רגילים יש הבדל עצום בצפיה שחוויתי ב-YES לבין ממיר ה-HD שקיים לי היום עם היתרון כמובן לטובת HOT HD.
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4685
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
רשמתי במשפט האחרון שהשידורים הרגילים באיכות טובה מאוד אבל כמו תמיד יש את אותם הערוצים שלא משנה מאיזה מקור נצפה הם יראו נורא (ראה ערך ערוץ 1).Balance כתב:nils3373,
תודה על התגובה. אתה מדבר בעיקר על תכני HD ואני שואל גם לגבי שידורים רגילים, אשמח לדעת.
בנוסף, באיזה מסך אתה משתמש?...
סוני 46D3550 בגודל 46 אינץ'.