שלום אני חדש כאן ורציתי בבקשה מידע על ראשים

פורום המיועד לציוד אודיו וינטאג' על כל סוגיו וכן אודיו אנלוגי - פטיפונים, ויניל וטייפים
שלח תגובה
mico פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 3
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום אני חדש כאן בפורום וחדש גם בקטע של הפטיפונים ברשותי פטיפון jvc l-a55 הנעה ישירה רציתי לדעת אם זה פטיפון טוב ובנוסף שמעתי כול מיני שמות של חברות לראשים כמו shure,ortofon,stanton ועוד כול מיני רציתי לדעת מה ההבדלים ביניהם ואיזה ראש מתאים לשמיעה איכותית ברמה גבוהה כמו שצריך
תודה מראש לכול העונים :mrgreen:

mico פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שלום אני חדש כאן ורציתי בבקשה מידע על ראשים

שליחה #2 

שלום אני חדש כאן בפורום וחדש גם בקטע של הפטיפונים ברשותי פטיפון jvc l-a55 הנעה ישירה רציתי לדעת אם זה פטיפון טוב ובנוסף שמעתי כול מיני שמות של חברות לראשים כמו shure,ortofon,stanton ועוד כול מיני רציתי לדעת מה ההבדלים ביניהם ואיזה ראש מתאים לשמיעה איכותית ברמה גבוהה כמו שצריך
תודה מראש לכול העונים :mrgreen:

roypeles
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3058
שם מלא: רואי
נתן תודות: 68 פעמים
קיבל תודות: 95 פעמים

שליחה #3 

שלום מיקו
פעמיים כי טוב...

יש לי כזה מאוחסן איפשהו... נראה כפטיפון בסיסי.
איזה ראש מותקן עליו כיום?
ביררתי קצת ברשת, וראיתי שהפטיפונים האלה מגיעים עם ראש Z-1 של JVC. הראש הזה הוא מצויין מניסיון, ובהשוואה לראשים אחרים יקרים בהרבה. אם זה הראש הזה אתה מסודר לפי דעתי...

mico פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

תגובה

שליחה #4 

אני לא יודע איזה ראש יש לי על המחט כתוב ortofon וכול מיני אנשים אמרו לי שיש שור אני לא מבין בזה תוכל להסביר לי קצת?

yairf
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 9363
נתן תודות: 42 פעמים
קיבל תודות: 199 פעמים

שליחה #5 

חפש את הראש הכי זול שיש ל-Ortofon או Shure להציע

chalmh
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3331
נתן תודות: 37 פעמים
קיבל תודות: 67 פעמים

שליחה #6 

roypeles כתב:
ביררתי קצת ברשת, וראיתי שהפטפונים האלה מגיעים עם ראש Z-1 של JVC. הראש הזה הוא מצוין מניסיון, ובהשוואה לראשים אחרים יקרים בהרבה. אם זה הראש הזה אתה מסודר לפי דעתי...
...
תרשה לי לחלוק עליך (ענין של טעם). ה-Z1 זה ראש לא איכותי בלשון המעטה. הוא עבד על המחרשה שלי שנים רבות והתאים לפונו סטייג'ים ברמה בינונית ומטה. בוא נגיד שהוא נשמע "חסר אישיות" או כמו "אוכל ללא תבלינים". הפרדת הסטראו שלו לא מן המשובחות ומתאים למחרשת ה-JVC ברמה הבסיסית כדי להיות אטרקטיבי במחיר ובפירוש להסוות בעיות מכניקה במחרשה. אני מדבר מתוך ניסיון אישי עם הראש הזה ויש לי אחד שוכב בג'נק. לאחר שהחלפתי אותו בראש אחר של אודיוטכניקה גיליתי עולם חדש של צלילים ובצידן בעיות בפטפון אותן פתרתי.
אני מניח שה-JVC עם ההנעה הישירה יותר איכותי מה-LA21 שיש לי, כנראה סובל פחות מרעשים מכניים ולכן אפשר בהחלט לנסות ראש אחר כגון ה-AT440MLA.
חנן,

מערכת מנצחת תלוייה בטיב המחט ואפשר גם אפשר לחברה למחרשה.
תחי המחרשה !!!

roypeles
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #7 

כמו שאמרת... עניין של טעם...
דווקא לי למשל ה AT440MLA לאחר שהיה מועמד בטוח לרכישה, ולאחר ששמעתי את הדגימות (בלבד) נשמע חסר אישיות ותבלינים בעודו נטול מיד ונמוכים כמעט לחלוטין (לטעמי)ותדרים גבוהים שמשתלטים על התדרים האחרים.... (כאילו הטרבל על מקסימום) לא מצאתי את הרגש שבשירה, את הצליל החם והנעים, וזה משהו שחשוב לי....
בהשוואה של הראש הזה עם עוד 2 ראשים מוכרים, ולא זולים, שיש לי, לדעתי... הוא לוקח בגדול...
ושוב עניין של טעם (f)
(ואם הוא אצלך בג'נקיאדה, ואתה מעוניין למסור אותו... אני הכתובת :) )
נערך לאחרונה על ידי roypeles ב 30/08/2008 22:11, נערך 4 פעמים בסך הכל.

roypeles
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #8 

טעות :)

MASTERMIX
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2297
קיבל תודות: 13 פעמים

שליחה #9 

אני כמו חנן מנסיון או אולי יותר מטעמי איכות דווקא אהבתי את AT440MLA בעיניי הוא מפורט ומפריד בצורה מעולה
בין LEFT ל RIGHT דווקא אצלי הצלילים לא חסרים אני גם מאמין שברגע שאני יחליץ את הקדם מגבר שברשותי יהיה פוש חזק בתחום האמצעי של הגרף (זה גם המון עיניין של טעם שמיעתי) , לכן אני ממליץ לך גם על AT440MLA גם איכות וגם דיוק הכל בקופסא אחת.

בהצלחה בבחירה. :wink:
דווקא את מה שהכי קרוב אלינו - אנחנו לא מצליחים לראות.. .

http://mastermix-production.blogspot.com/

המשך גלישה נעימה .. (f)

שלח תגובה

חזור אל “וינטאג' ואנלוגי”