מהתכונות הללו בהנחה שרובם ככולם של התקליטורים שיצאו מעכשיו הם בלו ריי. האם הבלו ריי משרת פורמטים כגון TRUE HD וכדומה. או שבעצם כל הטובין שיש לי ברסיבר טוב רק עבור תקליטורי HD DVD ו הBLU RAY על מנת למצות תכונותיו במקסימום זקוק לרסיבר אחר?אנא האירו עיני אני קצת מבולבל
dual format hd dvd- blu ray player
אנחנו בסוף אוגוסט 2008 והבלו ריי ניצח . עדיין לרבים מאיתנו יש מקורות וידאו/אודיו התומכים בעיקר בHD. כעת יצאו ועומדים לצאת נגני DVD המשלבים הן את הHD והן את תקליטורי הבלו ריי. מה שאני לא מבין הוא האם אני כבעל רסיבר ONKYO TX-SR875 יהנה
מהתכונות הללו בהנחה שרובם ככולם של התקליטורים שיצאו מעכשיו הם בלו ריי. האם הבלו ריי משרת פורמטים כגון TRUE HD וכדומה. או שבעצם כל הטובין שיש לי ברסיבר טוב רק עבור תקליטורי HD DVD ו הBLU RAY על מנת למצות תכונותיו במקסימום זקוק לרסיבר אחר?אנא האירו עיני אני קצת מבולבל
- איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6051
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
HDDVD נפטר. את כל ה"טוב" תקבל על בלוריי מעכשיו. (אלא אם הסינים יחליטו להכנס בסוני).
יש לך כותרי HDDVD?
יש לך כותרי HDDVD?