המלצה ל- LCD 40 אינץ'
שלום
סוף סוף החלטתי להתקדם לטלויזית LCD לסלון המרחק צפייה שלי הוא כ- 3 מטר והחלטתי להתפנק על 40 אינץ' קראתי כאן באתר נושאים והמלצות ונסעתי לבדוק אך עדיין אני מבולבל
ראיתי את הסמסונג A550 והוא מרשים ראיתי גם את הסוני החדש ואת האמת שהסמסונג יותר מרשים למרות שה 550 הוא FULL HD ואני לא בטוח שאני צריך. רוב השימוש לטלויזיה יהיה שידורי ממיר של HOT ועוד קצת DVD ובעתיד יכול להיות קונסולית משחקים.
מה הכי מומלץ כמו כן שמעתי על הסמסונג A450 שגם היא טובה אבל לא ראיתי אותה והאם היא באמת מומלצת.?
והאם שווה לקנות FULL HD או שבמצב הקיים בארץ HD READY מספיק!??!
מבחינה תקציבית אני יכול להגיע עד סביבות ה 10K
אשמח לשמוע המלצות\תגובות\רעיונות
תודה מראש!
סוף סוף החלטתי להתקדם לטלויזית LCD לסלון המרחק צפייה שלי הוא כ- 3 מטר והחלטתי להתפנק על 40 אינץ' קראתי כאן באתר נושאים והמלצות ונסעתי לבדוק אך עדיין אני מבולבל
ראיתי את הסמסונג A550 והוא מרשים ראיתי גם את הסוני החדש ואת האמת שהסמסונג יותר מרשים למרות שה 550 הוא FULL HD ואני לא בטוח שאני צריך. רוב השימוש לטלויזיה יהיה שידורי ממיר של HOT ועוד קצת DVD ובעתיד יכול להיות קונסולית משחקים.
מה הכי מומלץ כמו כן שמעתי על הסמסונג A450 שגם היא טובה אבל לא ראיתי אותה והאם היא באמת מומלצת.?
והאם שווה לקנות FULL HD או שבמצב הקיים בארץ HD READY מספיק!??!
מבחינה תקציבית אני יכול להגיע עד סביבות ה 10K
אשמח לשמוע המלצות\תגובות\רעיונות
תודה מראש!
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4686
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
אתה אכן צודק בקשר ל-FHD אבל לא בגלל סוגי התכנים הקיימים אלא בגלל מרחק הצפיה שלך בשילוב מסך בגודל 42 אינץ'. בתקציב שלך אני ממליץ על פלאזמה 42 אינץ' HDR עם עדיפות ל-50 אינץ'.
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

תשכח כל מה שידעתך על מסכים דקים וכמו שאמרתי הגודל ממש לא מוגזם ואפילו 50 אינץ' תתאים לך. לפחות כך תוכל להנות מתכני 720 כמו שצריך.wanted כתב:תודה על העזרה
אבל לא קצת מוגזם 42 אינץ' לסלון שהמרחק צפייה שלו בקושי 3 מטר
כביכול הייתי אמור לקחת 37 FULL HD אבל אז הועלתה האופצייה ל 40 אינץ' וזה יחסית
גדול לסלון שלי הוא ארוך ולא רחב......
50 אינץ'
מרחק של שלושה מטר במסך של 50 אינץ' תראה רע מאוד גם אם תקנה פיוניר
40 זה גודל טוב למרחק שציינת.
אני לא אהבתי את ה-450 , אני מציע לך מבין החברות שציינת ללכת על הסוני כי הם תומכים ביותר חיבורים וזה חשוב יותר מכל מפרט תכני שיקרי שהחברות האלו מוציאות
אני לא אהבתי את ה-450 , אני מציע לך מבין החברות שציינת ללכת על הסוני כי הם תומכים ביותר חיבורים וזה חשוב יותר מכל מפרט תכני שיקרי שהחברות האלו מוציאות
- BigDragoon
- חבר ותיק

- תגובות: 2166
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 25 פעמים
moran12
למה לא אהבת את ה 450?
למה לא אהבת את ה 450?
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
פלזמה "42 תיתן לך פתרון הולם.
לידיעתך - גובה המסך בפלזמה "42 שווה בקירוב לגובה המסך בטלוויזיה CRT בגודל "34. זה ממש לא מסך גדול...
(אתה יכול לקרוא מידע נוסף בלינק שבחתימתי).
לידיעתך - גובה המסך בפלזמה "42 שווה בקירוב לגובה המסך בטלוויזיה CRT בגודל "34. זה ממש לא מסך גדול...
(אתה יכול לקרוא מידע נוסף בלינק שבחתימתי).
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

מורן,moran12 כתב:50 אינץ'![]()
אני לא אהבתי את ה-450 , אני מציע לך מבין החברות שציינת ללכת על הסוני כי הם תומכים ביותר חיבורים וזה חשוב יותר מכל מפרט תכני שיקרי שהחברות האלו מוציאות...
אתה מדבר מתוך ניסיון? כי ממש לא נראה לי....
אני צופה בתכני SD (ואני לא מזכיר בכלל HD) במסך סוני 46 אינץ' ממרחק הקטן מ-3 מטרים ואין לי כל טענה... (מלבד ערוץ 1 כמובן
נ.ב. "תומכים ביותר חיבורים" זה ממש אבל ממש לא "חשוב יותר" משאר המאפיינים.
- BigDragoon
- חבר ותיק

- תגובות: 2166
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 25 פעמים
ולמה לא אהבת את ה SAMSUNG A450? (LCD)moran12 כתב:ניסיון?! זאת העבודה שלי !!מורן,
אתה מדבר מתוך ניסיון? כי ממש לא נראה לי..........
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

אז בו ותגיד לנו מה העבודה שלך - וזה עוד יותר מעמיד את ההצהרה שלך בסימן שאלה...moran12 כתב:ניסיון?! זאת העבודה שלי !!מורן,
אתה מדבר מתוך ניסיון? כי ממש לא נראה לי..........
אני ישלח לך קו"ח... עזוב ויוח מיותר השמעת את הדעה שלך אני את שלי ,נשאיר את זה ככה ...
אני לא אומר את מה שאתה יודע או לא יודע אבל אתה לא צריך לזלזל בניסיון שלי..
ניראה לי חבל על הכסף של החבר שלנו שפתח את האשכול....
ובקשר למסך 450 של סמסונג אז ככה אני רואה אותו יום יום ואולי זה בגלל המרכזיה שהוא מחובר אליה במקום העבודה שלי אז רואים ככה או בגלל המסך עצמו ...
תראה מסך מדגם אחד שונה ממסך מאותו דגם בגודל שונה אני יכול להגיד שאני קניתי לאישתי במטבח את 450 בגודל של 26 אינץ' ואני מרוצה...
אני חושב שמאוד חשוב כשקונים מסך זה שהוא יתמך בכניסת scart r.g.b.s כדי לנצל את המקסימום שהממיר שלך יודע לתת
ובקשר למסך 450 של סמסונג אז ככה אני רואה אותו יום יום ואולי זה בגלל המרכזיה שהוא מחובר אליה במקום העבודה שלי אז רואים ככה או בגלל המסך עצמו ...
תראה מסך מדגם אחד שונה ממסך מאותו דגם בגודל שונה אני יכול להגיד שאני קניתי לאישתי במטבח את 450 בגודל של 26 אינץ' ואני מרוצה...
אני חושב שמאוד חשוב כשקונים מסך זה שהוא יתמך בכניסת scart r.g.b.s כדי לנצל את המקסימום שהממיר שלך יודע לתת
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

בו נגיד את זה ככה:moran12 כתב:אני ישלח לך קו"ח... עזוב ויוח מיותר השמעת את הדעה שלך אני את שלי ,נשאיר את זה ככה ...
אני חושב שמאוד חשוב כשקונים מסך זה שהוא יתמך בכניסת scart r.g.b.s כדי לנצל את המקסימום שהממיר שלך יודע לתת...
ש-wanted ילך בעצמו לחנות מתמחה ויצפה במסך 50 אינץ' מהמרחק הנ"ל ויחליט האם זה גדול מדי או לא.
קודם כל תודה לשניכם על העזרה מרוב הרצון הטוב נוצר ויכוח אבל זה מראה סוג של רצון טוב...
אמממ הייתי במספר חנויות והתמקדתי בעיקר בדגמי ה-LCD של הסמסונג וסוני בהתחלה התמקדתי על HD אבל אני מתחיל להבין שזה בזבוז כסף לא קטן....
אני ראיתי את הסמסונג A550 ואת האמת שממש התרשמתי מהתמונה אפילו יותר מהסוני מה גם שרמת הניגודיות בסמסנוג גובהה בהרבה משל הסוני...
אמממ הייתי במספר חנויות והתמקדתי בעיקר בדגמי ה-LCD של הסמסונג וסוני בהתחלה התמקדתי על HD אבל אני מתחיל להבין שזה בזבוז כסף לא קטן....
אני ראיתי את הסמסונג A550 ואת האמת שממש התרשמתי מהתמונה אפילו יותר מהסוני מה גם שרמת הניגודיות בסמסנוג גובהה בהרבה משל הסוני...
הניגודיות זה סתם מספר, בסמסונג A450 פלזמה יש ניגודיות של 1:100000, בפועל רואים במסך גרוע בהשוואה לדגם הקודם Q91 שהיה בעל ניגודיות נמוכה הרבה יותר.wanted כתב:קודם כל תודה לשניכם על העזרה מרוב הרצון הטוב נוצר ויכוח אבל זה מראה סוג של רצון טוב...
אני ראיתי את הסמסונג A550 ואת האמת שממש התרשמתי מהתמונה אפילו יותר מהסוני מה גם שרמת הניגודיות בסמסנוג גובהה בהרבה משל הסוני......
היום כל הנתונים האלו הם אמצעי שיווק בלבד, זמני תגובה יחס ניגודיות הכלל שטויות היום הדבר היחידי ששווה להתיחס אליו במיפרט טכני זה איזה כניסות יש למסך והמידות שלו (אלה הנתונים היחידים שאנשי השיווק לא יכולים לחרטט בהם) ותאמינו לי שזה נכון מניסיון....
קח כל דגם של סמסונג שתרצה, תשווה אותו לדגם מקביל של סוניwanted כתב:קודם כל תודה לשניכם על העזרה מרוב הרצון הטוב נוצר ויכוח אבל זה מראה סוג של רצון טוב...
אני ראיתי את הסמסונג A550 ואת האמת שממש התרשמתי מהתמונה אפילו יותר מהסוני מה גם שרמת הניגודיות בסמסנוג גובהה בהרבה משל הסוני......
ותראה שבסוני תקבל תוצאה גבוהה בהרבה.
סוני זה מותג על ומן הסתם הוא גם יקר יותר מסמסונג
אין מה לעשות, על טכנולוגיה משלמים.
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

לידיעתך סמסונג וסוני שוטפות מלאות לפיתוח וייצור פנלים - ההבדלים הם רק במעבדי התמונה.toto1 כתב:קח כל דגם של סמסונג שתרצה, תשווה אותו לדגם מקביל של סוניwanted כתב:קודם כל תודה לשניכם על העזרה מרוב הרצון הטוב נוצר ויכוח אבל זה מראה סוג של רצון טוב...
ותראה שבסוני תקבל תוצאה גבוהה בהרבה.
סוני זה מותג על ומן הסתם הוא גם יקר יותר מסמסונג
אין מה לעשות, על טכנולוגיה משלמים....