קיבלתי אותו מ-KSP למרות שבפירוש באתר שלהם מצויין שהוא מיועד גם ל-XP MCE.
לכן הנחתי שיעבוד גם בלינוקס, כמו כן, יש שם תמונה מפורשת של הקופסה עליה מצוייר שלט אפור.
מה אני יכול לעשות עם זה?
האם נמצא כבר פיתרון?
האם הם מחליפים את זה? או שאני צריך לרכוש בעצמי כרטיס חדש/שלט בלבד?
כאן יש שלט ו-IR בלבד ב-140 ש"ח:
http://www.7pc.co.il/Product.aspx?productid=2098
אם מרגע זה ינקטו איתי סחבת ויקח לי שבועיים עד שאקבל רסיבר תקין, אני מעדיף כבר לרכוש ב-140 שקל (שהרי בדיוק בשביל MythTv רכשתי את ה-HTPC, אז עוד 140 שקל לא יהרגו אותי בשביל לתקן הכל ומהר)
אשמח לשמוע עצות ממי שכבר חווה את זה
תודה!
רסיבר SMK ל-Hauppauge
התייאשתי, כבר אין כוח להתעסק עם זה, אני לא מבין למה מספקים רסיברים לא תומכים בכלום חוץ מויסטה.
רוב הסיכויים ש-KSP יסרבו להחזיר מוצר פתוח נכון?
אני פשוט אקנה את השלט ב-140 ש"ח.... אחרת ה-HTPC שלי מושבת, חבל.
מישהו לפחות יודע אם השלט של 7pc אכן יתמוך?
מישהו יודע עם SMK זה ראשי תיבוק של ס'עמק?
(אחרי שעות התעסקות עם זה, כל הזמן זה רץ לי בראש)
רוב הסיכויים ש-KSP יסרבו להחזיר מוצר פתוח נכון?
אני פשוט אקנה את השלט ב-140 ש"ח.... אחרת ה-HTPC שלי מושבת, חבל.
מישהו לפחות יודע אם השלט של 7pc אכן יתמוך?
מישהו יודע עם SMK זה ראשי תיבוק של ס'עמק?
אתה יכול לפנות להאופג באנגליה, והם יחליפו לך את הרסיבר.
אני הצלחתי להפעיל את הרסיבר הזה בלינוקס, מה שלא הצלחתי להפעיל זה הבלאסטר שלו. יכול להיות שעם עוד התעקשות זה היה עובד בסופו של דבר (או שיש כבר פתרון, פעם אחרונה שבדקתי זה באמת היה מזמן).
אופציה נוספת (מלבד לרכוש ב-140 ש"ח ערכה חדשה) זה לבנות לבד בלאסטר, העלות היא כעשרה שקלים ועשרים דקות מזמנך.
אני הצלחתי להפעיל את הרסיבר הזה בלינוקס, מה שלא הצלחתי להפעיל זה הבלאסטר שלו. יכול להיות שעם עוד התעקשות זה היה עובד בסופו של דבר (או שיש כבר פתרון, פעם אחרונה שבדקתי זה באמת היה מזמן).
אופציה נוספת (מלבד לרכוש ב-140 ש"ח ערכה חדשה) זה לבנות לבד בלאסטר, העלות היא כעשרה שקלים ועשרים דקות מזמנך.
You are never fully dressed without a smile
קודם כל תודה על התגובהShed כתב:אתה יכול לפנות להאופג באנגליה, והם יחליפו לך את הרסיבר.
אופציה נוספת (מלבד לרכוש ב-140 ש"ח ערכה חדשה) זה לבנות לבד בלאסטר, העלות היא כעשרה שקלים ועשרים דקות מזמנך....
פניה לחברה באנגליה כנראה תגרום לסחבת (שלא ממש יש לי כוח אליה),
לגבי פיתרון, ככל הנראה עדיין אין (מחיפושים אינספור), מה שמאוד מוזר בהתחשב בעובדה שהבעיה קיימת די הרבה זמן, כנראה שהבלסטר הזה הוא ANTI לינוקס רציני
לבנות לבד נשמע מעניין מאוד, אך נשאלת השאלה אם הבלסטר שסופק לא עובד מה הסיכויים ששלי יעבוד בלי בעיות עם myth
ראיתי גם מספר בלסטרים למכירה בכ-10$, נשמע מעניין