חברים שלום
אני זקוק לעזרה בבחירת מסך האמת שאני די מבולבל מהמגוון הקיים בשוק ולכן החלטתי לצמצם את האפשרויות(לעשות לעצמי חיים קלים)וללכת על טושיבה,
למה? ככה! בגלל העיצוב?.
אני מתלבט בין סדרה X לסדרה FX גודל המסך "46 מרחק הצפייה כ 3.5 מ'.
השימוש:60% יס שידורים רגילים(אופ' לHD אולי בעתיד)
20% DVD
20% xbox 360 מחשב וכו'
עצה והכוונה יתקבלו בברכה
גיא
לדעתי המסך הנ"ל לא מתאים לסוגיי התכנים שלך - מסך פלאזמה 50 אינץ' ישרת אותך טוב יותר.
לידיעתך מהמרחק הנ"ל (אלא אם כן אתה מתכוון להתקרב עד לכדי פחות מ-2.5 מטרים) לא תוכל להנות מיכולות ה-FHD של המסך בגודל 46 אינץ' כך שדי מיותר לרכוש מסך FHD גם אם הוא 55 אינץ'.
nils3373 כתב:לדעתי המסך הנ"ל לא מתאים לסוגיי התכנים שלך - מסך פלאזמה 50 אינץ' ישרת אותך טוב יותר.
לידיעתך מהמרחק הנ"ל (אלא אם כן אתה מתכוון להתקרב עד לכדי פחות מ-2.5 מטרים) לא תוכל להנות מיכולות ה-FHD של המסך בגודל 46 אינץ' כך שדי מיותר לרכוש מסך FHD גם אם הוא 55 אינץ'.
...
יש לי את הדגם 40XF350PG בחדר השינה והוא הנאה צרופה.העיצוב של המסגרת
הדקה הוא מהמם.
nils3373 כתב:לדעתי המסך הנ"ל לא מתאים לסוגיי התכנים שלך - מסך פלאזמה 50 אינץ' ישרת אותך טוב יותר.
...
יש לי את הדגם 40XF350PG בחדר השינה והוא הנאה צרופה.העיצוב של המסגרת
הדקה הוא מהמם.
...
שכנת אותי אבל רק בגלל המסגרת...
המסך נחמד אבל אינו מתאים לתכני SD (כולל DVD) ואפילו המסגרת היפה לא תעזור כאן. לדעתי יש לפלאזמה עדיפות ברורה במקרה שלו.
אחרי שתראה את הדגם הנ"ל מתמודד יפה מאוד עם SD הדיעה שלך אולי תהיי ריאלית יותר.
מסך מעולה לדעתי המסך הטוב ביותר שאי פעם הגיע לארץ אחרי ה ZF
...
אתה כנראה לא מבין שאני משווה בין מסך פלאזמה טוב למסך ה-LCD הנ"ל בתצוגת תכני SD כי זה פחות או יותר מה שהוא יראה (כ-80%). לא אמרתי שהמסך הספציפי הזה לא טוב משמעותית בתכני SD ביחס למסכי LCD אחרים אלא רק מול מסך פלאזמה איכותי.