רסיבר ימאהה לא משמיע סאונד
קניתי לפני שבוע מערכת קולנוע ביתית.
רסיבר ימהה 863 (http://www.fuse.co.il/products/105722), רמקולים קדמיים וסנטר של B&W, אחוריים של MOREL, סאב של Klipsch.
חיברתי את כל הרמקולים והאביזרים הנוספים (טלויזיה, PS3 וכו') לרסיבר - אבל אין סאונד.
הרמקולים מחוברים באמצעות כבלים 2.5 רגילים שקיבלתי בחנות (FUSE), הPS3 מחובר עם כבל HD, הטלויזיה לרסיבר עם כבל HD, והממיר לרסיבר עם COAXIAL וS-VIDEO.
נכנסתי להגדרות, ניסיתי באוטומט וניסיתי בידני, אני מריץ TONE TEST ואין כלום.
שום סאונד, בשום רמקול.
ביקשתי מחבר שיבוא עם הרסיבר שלו, לנסות לבדוק אם הבעיה ברסיבר או ברמקולים (מה שקשה לי להאמין.. 6 רמקולים, מ3 חברות, ואף אחד לא עובד?!).
במידה והבעיה אכן ברסיבר - יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה?
איך לבדוק אם מדובר על בעיית הגדרות או בעיית "חומרה" של הרסיבר וצריך להחליף אותו?
חבל לי לשלם כמה מאות שקלים בשביל שיבוא אלי טכנאי שילחץ על 2-3 כפתורים והכל יעבוד פיקס.
תודה רבה!
רסיבר ימהה 863 (http://www.fuse.co.il/products/105722), רמקולים קדמיים וסנטר של B&W, אחוריים של MOREL, סאב של Klipsch.
חיברתי את כל הרמקולים והאביזרים הנוספים (טלויזיה, PS3 וכו') לרסיבר - אבל אין סאונד.
הרמקולים מחוברים באמצעות כבלים 2.5 רגילים שקיבלתי בחנות (FUSE), הPS3 מחובר עם כבל HD, הטלויזיה לרסיבר עם כבל HD, והממיר לרסיבר עם COAXIAL וS-VIDEO.
נכנסתי להגדרות, ניסיתי באוטומט וניסיתי בידני, אני מריץ TONE TEST ואין כלום.
שום סאונד, בשום רמקול.
ביקשתי מחבר שיבוא עם הרסיבר שלו, לנסות לבדוק אם הבעיה ברסיבר או ברמקולים (מה שקשה לי להאמין.. 6 רמקולים, מ3 חברות, ואף אחד לא עובד?!).
במידה והבעיה אכן ברסיבר - יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה?
איך לבדוק אם מדובר על בעיית הגדרות או בעיית "חומרה" של הרסיבר וצריך להחליף אותו?
חבל לי לשלם כמה מאות שקלים בשביל שיבוא אלי טכנאי שילחץ על 2-3 כפתורים והכל יעבוד פיקס.
תודה רבה!
- niko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4966
- שם מלא: איתן
- נתן תודות: 912 פעמים
- קיבל תודות: 452 פעמים
לא הבנתי מה זה כבל HD.?
ניסית לחבר את הסוני באופטי?
הרסיבר על אוטו'
הרסיבר על אוטו'
כבל HDMI.niko כתב:לא הבנתי מה זה כבל HD.?
הרסיבר על אוטו'...
למה לחבר באופטי? HDMI לא עדיף?
הרסיבר היה גם על AUTO וגם MANUAL ולא הצלחנו לגרום לו לעבוד.
חבר שלי הביא את הרסיבר שלו והרמקולים עבדו בצורה מצויינת.
כנראה שמשהו בהגדרות של הרסיבר שלי לא תקין.
עופרפולק, תודה על העצה. אני אנסה את זה מחר.
בסופו של דבר המכשיר הוחלף באחד חדש עקב תקלה.
חיברתי את הטלויזיה אל המכשיר החדש - והכל עובד מצויין.
יכול להיות שאצטרך עזרה בחיבור הPS3, כי מנסיון ראשון הייתה תמונה אך לא היה סאונד.
אנסה שוב במהלך הסופ"ש כשיהיה קצת יותר זמן פנוי. אשמח להצעות
תודה רבה~!
חיברתי את הטלויזיה אל המכשיר החדש - והכל עובד מצויין.
יכול להיות שאצטרך עזרה בחיבור הPS3, כי מנסיון ראשון הייתה תמונה אך לא היה סאונד.
אנסה שוב במהלך הסופ"ש כשיהיה קצת יותר זמן פנוי. אשמח להצעות
תודה רבה~!