המוכר של סינימה פרדיסו.

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
truejoker
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5738
נתן תודות: 72 פעמים
קיבל תודות: 52 פעמים

שליחה #101 

MetalliJoe כתב:אין דבר שמעייף אותי יותר מאשר לשמוע משפט שמתחיל במילים "במזרח...", או "המנטליות הישראלית...". פשוט אין.
...
מה יש ? אתה חושב שיש בעיה עם זה ? אני לא . לכול אחד יש פלוס ומינוס , ואם אני לוקח את התרבות הישראלית , עם הצעקנות שלה הגסות שלה והחוסר רצון לצאת פראייר , וכול הדברים הלא סימפטיים , ואני שם את זה לעומת הערבות ההדדית שעדיין קיימת , אני מעדיךף להיות ישראלי מאשר כול עם אחר בעולם .
אני בטוח שאם גרמני יאבד בארץ כלשהי , ואין לו גישה למקורבים למשהו אף אחד לא ישים ז**ן, והמטיילים הגרמניים/אנגליים/אמריקאים/WHATEVER לא יצאו ממסלולם לחפש אותו , ישראלים עשו זאת ויעשו זאת .
אז הגיע הזמן שתפסיקו עם המחשבה שאנו צריכים להתנצל רק כי כול העולם ואשתו עשו לכם שטיפת מוח כזו . בדברים החשובים הם לא יכולים להגיע לקרסוליים שלנו גם לא בעוד אלפי שנים של אבולוציה.(אם בכלל יש להם אבולוציה בכייוון הנכון ?!!!! )

truejoker
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #102 

ילדיעפים כתב:לא מעניין אותי,אני לא לשכת הסעד,בכל מקום שאני רוצה לקנות משהו ולאו דוקא סטריאו המוכר/ת חייב/ת להיות נחמד/ה

אחרת תיתכן שם מהומה והתפרעות מילולית,אם הם לא יכולים להיות אדיבים שיחפשו מקצוע אחר למשל מאמן בית'ר

למה אי אפשר להיות אדיב נצחי כמו אילן תמיר,אייל פור,מנדי סבו,ניסן מפיוז

היחיד שאני מוכן לוותר לו בשל סבלנותו המוגבלת הוא אמנון סאונד :)
...
מה קרה ? למה לו יש יחס מיוחד? מה זה הנפוטיזים הזה? :lol: :lol:

ילדיעפים
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9318
נתן תודות: 14 פעמים

שליחה #103 

זה בגלל שהוא לא מתכוון-זה בגלל הגורל

וגם יש לו כמה מוצרים טובים מאד
אמן מייסר

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78934
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 792 פעמים
קיבל תודות: 5400 פעמים

שליחה #104 

אני מבין בדיוק למה מתכוון ילדיעפים. גם לי יש מקום מיוחד בלב לאמנון-סאונד. שם רכשתי את המערכת הראשונה שלי...

הוא טיפוס מאוד ייחודי בתחום הזה.

MetalliJoe
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3756
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #105 

truejoker כתב:
MetalliJoe כתב:אין דבר שמעייף אותי יותר מאשר לשמוע משפט שמתחיל במילים "במזרח...", או "המנטליות הישראלית...". פשוט אין.
...
מה יש ? אתה חושב שיש בעיה עם זה ? אני לא . לכול אחד יש פלוס ומינוס , ואם אני לוקח את התרבות הישראלית , עם הצעקנות שלה הגסות שלה והחוסר רצון לצאת פראייר , וכול הדברים הלא סימפטיים , ואני שם את זה לעומת הערבות ההדדית שעדיין קיימת , אני מעדיךף להיות ישראלי מאשר כול עם אחר בעולם .
אני בטוח שאם גרמני יאבד בארץ כלשהי , ואין לו גישה למקורבים למשהו אף אחד לא ישים ז**ן, והמטיילים הגרמניים/אנגליים/אמריקאים/WHATEVER לא יצאו ממסלולם לחפש אותו , ישראלים עשו זאת ויעשו זאת .
אז הגיע הזמן שתפסיקו עם המחשבה שאנו צריכים להתנצל רק כי כול העולם ואשתו עשו לכם שטיפת מוח כזו . בדברים החשובים הם לא יכולים להגיע לקרסוליים שלנו גם לא בעוד אלפי שנים של אבולוציה.(אם בכלל יש להם אבולוציה בכייוון הנכון ?!!!! )
...
פיספסת אותי בערך ב-180 מעלות. פלוס מינוס.
אין לי שום בעיה עם המנטליות שלנו, להיפך, אני חושב שצריך להפסיק להאשים אותה בכל דבר ולתלות כל פאק שיש פה בעובדה שאנחנו במזרח. אני ממש לא מרגיש חלק מחצי האי ערב, ישראל מבחינתי היא מדינה מערבית, והמנטליות פה היא מצוינת. אז שלא יתרצו לי שההתמקחות והבלאגן ואווירת השוק שיש במוצרים מסוימים הם באשמת המנטליות המזרחית שלנו.
Silence speaks louder than words

truejoker
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #106 

MetalliJoe כתב:
truejoker כתב:
...
...
פיספסת אותי בערך ב-180 מעלות. פלוס מינוס.
אין לי שום בעיה עם המנטליות שלנו, להיפך, אני חושב שצריך להפסיק להאשים אותה בכל דבר ולתלות כל פאק שיש פה בעובדה שאנחנו במזרח. אני ממש לא מרגיש חלק מחצי האי ערב, ישראל מבחינתי היא מדינה מערבית, והמנטליות פה היא מצוינת. אז שלא יתרצו לי שההתמקחות והבלאגן ואווירת השוק שיש במוצרים מסוימים הם באשמת המנטליות המזרחית שלנו.
...
מצטער על הפספוס , אבל היות וכול פעם אני שומע את השטות , ואתה שמת משהו שדומה , זה פשוט כבר היה הקש האחרון שטיפה העלה לי את הסעיף.
ולגבי הנקודה שהעלית , אתה צודק , אני לא חושב שאני בכלל יכול להתמקח , ולעיתים אני יוצא פראייר (ולכן אני מעדיף לעיתים לקנות בחו"ל כשאני נתקל בתמחור כאן :lol: ) . ולא אני לא חושב שצריך להתווכח עם המוכר , ולהתמקח ולקבל תשובה בסגנון של המחיר הוא לעכשיו , (אפשר לחשוב שאם אגיע אליו עם הכרטיס אשראי בעוד יומיים הוא לא יגהץ לי אותו :lol: )

MetalliJoe
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3756
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #107 

mc כתב:אגב המחיר 5800 לא קיים!-לגביך...
...
מסתבר שבסינימה פרדיסו לא יגהצו אחרי יומיים! :D
Silence speaks louder than words

Jimmy
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 106
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #108 

moco כתב:מחנות בעלת שירות טוב אני מצפה שגם אם האחריות היא של היבואן, שהיא זו שתטפל בלקוח ותתעסק ישירות עם היבואן.
חנות ששולחת אותך ישירות ליבואן אינה למעשה נותנת כל שירות.
אני לא פוסל את זה, אגב, בתנאי שזה מוצהר מפורשות ובתנאי שזה במחיר נמוך יחסית לFull service, אבל מי שרוצה להתהדר בשירות צריך להישאר כגוף הקשר שהלקוח פונה אליו.
...
מסכים עם כל מילה!
יחד עם המקצועיות זהו המבחן הגדול של החנות.
אולי אפילו לפני המחיר, כי עבור שירות טוב אני מוכן לשלם.

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”