בעיה עם Adv. Contrast Enhancer בסוני
שלום לכולם,
קניתי לא מזמן "Sony Bravia 37, יש לי yes בבית והממיר מחובר ב-Scart, כבל Alpha Silver.
יש תכונה בטלויזיה שנקראת Adv. Contrast Enhancer שאפשר לכבות או להפעיל בתפריט ה-setup.
אפשרות זו אמורה לייצר contrast דינמי של 1:8000 (נתוני יצרן)
עכשיו, כאשר אני מסתכל על מסך שחור לחלוטין (no signal) ב-AV1 או AV2
אין משמעות להפעלת/כיבוי אופציה זו, אך בכניסות AV4/AV5 רואים שהטלויזיה הופכת
את השחור ליותר שחור (כלומר מנסה לבטל את אפקט הזליגה)
השאלה שלי, האם זה לא אמור לעבוד בכניסות אלה (למרות שכניסת AV1 היא שידורי טלויזיה
ובה אני משתמש) האם מישהו יכול לבצע בדיקה אצלו בטלויזיה דומה ולדווח על התוצאות??
תודה מראש!
מני
קניתי לא מזמן "Sony Bravia 37, יש לי yes בבית והממיר מחובר ב-Scart, כבל Alpha Silver.
יש תכונה בטלויזיה שנקראת Adv. Contrast Enhancer שאפשר לכבות או להפעיל בתפריט ה-setup.
אפשרות זו אמורה לייצר contrast דינמי של 1:8000 (נתוני יצרן)
עכשיו, כאשר אני מסתכל על מסך שחור לחלוטין (no signal) ב-AV1 או AV2
אין משמעות להפעלת/כיבוי אופציה זו, אך בכניסות AV4/AV5 רואים שהטלויזיה הופכת
את השחור ליותר שחור (כלומר מנסה לבטל את אפקט הזליגה)
השאלה שלי, האם זה לא אמור לעבוד בכניסות אלה (למרות שכניסת AV1 היא שידורי טלויזיה
ובה אני משתמש) האם מישהו יכול לבצע בדיקה אצלו בטלויזיה דומה ולדווח על התוצאות??
תודה מראש!
מני
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
במדריך כתוב:
"כיוון אוטומטי של תאורת הרקע והניגודיות להגדרות המתאימות ביותר כמתקבל מהירות המסך. הגדרה זו יעילה במיוחד עבור סצנות חשוכות. היא מגבירה את ההבחנה בניגודיות של הסצנות החשוכות."
אין תיעוד לגבי מצבים שבהם אמורה לפעול הפונקציונאליות, ויותר מכך, האופציה כן קיימת בתפריטים בכניסות אלו, אך היא לא משפיעה כלל על כניסות AV1/AV2 שבהן אני משתמש
(כניסות SCART).
אני כנראה אאלץ להתקשר לישפאר...
"כיוון אוטומטי של תאורת הרקע והניגודיות להגדרות המתאימות ביותר כמתקבל מהירות המסך. הגדרה זו יעילה במיוחד עבור סצנות חשוכות. היא מגבירה את ההבחנה בניגודיות של הסצנות החשוכות."
אין תיעוד לגבי מצבים שבהם אמורה לפעול הפונקציונאליות, ויותר מכך, האופציה כן קיימת בתפריטים בכניסות אלו, אך היא לא משפיעה כלל על כניסות AV1/AV2 שבהן אני משתמש
(כניסות SCART).
אני כנראה אאלץ להתקשר לישפאר...