רמקולים AXIOM
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
לפי מה שאני זוכר מלפני שנתיים אז AXIOM היא חברה קנדית המשווקת בצפון אמריקה רק דרך האינטרנט. הם הרחיבו את הפעילות שלהם לחו"ל ולארץ?
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- danlior
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6462
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 66 פעמים
אין מה להרחיב, הם פועלים בכל היולם ללא נציגות. אם אתה רוצה לקנות מהם, באתר תגדיר שאתה מישראל ותקבל מחיר כולל משלוח (לא כולל מיסים)Catskinner כתב:לפי מה שאני זוכר מלפני שנתיים אז AXIOM היא חברה קנדית המשווקת בצפון אמריקה רק דרך האינטרנט. הם הרחיבו את הפעילות שלהם לחו"ל ולארץ?...
אם תרצה להחזיר אותם תוך חודש, תצטרך להחזיר אותם למשלח שלהם בחולון ותקבל את מלוא הכסף בחזרה כולל משלוח (לא כולל מיסים)
יאיר, לא הייתי חותם על מה שאמרת. את ספינת הדגל שלהם אפשר לקבל אחרי הכל בעבור כ-7,500 ש"ח והם הושוו באיכום ל-B&W 703 שעולים 20,000 ש"ח.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46364
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
חברת Axiom אינה מחזיקה נציגויות, כל השיווק שלה נעשה On Line מכיוון שהם מאמינים כי הבחינה האמינה של הציוד שלהם צריכה להעשות בבית הלקוח בלבד.
מי שרכש והתחרט, יכול להחזיר את המוצר ליוניברס לוגיסטיקה בחולון ולקבל את כל הכסף חזרה, מינוס דמי משלוח סימליים. במקרה של רמקולים מדפיים הסכום עומד על $30 לזוג.
המוצרים מתוצרתם זוכים לשלל שבחים ופרסים: Best Value, Product of the year, Editor Choice ועוד ממגזיני אודיו מובחרים.
אם כוונת פותח השרשור למקם את הרמקולים המדוברים כסראונד, מומלץ לבדוק את הרמקולים היעודיים שלהם לדבר, ה QS4 v2 או ה QS8 v2.
מי שרכש והתחרט, יכול להחזיר את המוצר ליוניברס לוגיסטיקה בחולון ולקבל את כל הכסף חזרה, מינוס דמי משלוח סימליים. במקרה של רמקולים מדפיים הסכום עומד על $30 לזוג.
המוצרים מתוצרתם זוכים לשלל שבחים ופרסים: Best Value, Product of the year, Editor Choice ועוד ממגזיני אודיו מובחרים.
אם כוונת פותח השרשור למקם את הרמקולים המדוברים כסראונד, מומלץ לבדוק את הרמקולים היעודיים שלהם לדבר, ה QS4 v2 או ה QS8 v2.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר: