ממיר של יס
- smallville4r
- חבר ותיק

- תגובות: 2056
- נתן תודות: 85 פעמים
- קיבל תודות: 116 פעמים
קודם כל, תודיע ל- yes שהתקלקל לך הממיר. בעיקרון, הטכנאי מחליף לאותו דגם של ממיר שהיה לך. אם תדרוש ממיר אחר, ייתכן שתצטרך לשלם עליו כסף.
אם יש לך טלוויזיית LCD/פלזמה אתה יכול לבקש 3100S. תכין את עצמך לכך שהם יבקשו ממך כסף על זה.
אם יש לך טלוויזיית LCD/פלזמה אתה יכול לבקש 3100S. תכין את עצמך לכך שהם יבקשו ממך כסף על זה.
- NetSkipper
- חבר פעיל

- תגובות: 68
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 2 פעמים
אפשר בבקשה קצת יותר פרטים על ה- 3100, אילו חיבורים יש לו וכמה יכולה יס לדרוש עליו?
בקרוב יגיע Dell 2408WFP שהזמנתי, אז אני בודק אפשרויות.
בקרוב יגיע Dell 2408WFP שהזמנתי, אז אני בודק אפשרויות.
- smallville4r
- חבר ותיק

- תגובות: 2056
- נתן תודות: 85 פעמים
- קיבל תודות: 116 פעמים
בעיקרון מדובר בממיר SD מתקדם. יציאות: קומפוזיט, S-video באמצעות SCART בלבד, RGB באמצעות SCART, יציאת שמע דיגיטלי SPDIF אופטי וקואוקסיאלי לסרטי DVDbox המשודרים ב- DD (לא ניתן למצוא כאלה כבר).NetSkipper כתב:אפשר בבקשה קצת יותר פרטים על ה- 3100, אילו חיבורים יש לו וכמה יכולה יס לדרוש עליו?
בקרוב יגיע Dell 2408WFP שהזמנתי, אז אני בודק אפשרויות....
בדר"כ yes מבקשים 140 ש"ח עליו. הבעיה היא שהם לא ממש אומרים אם זה על הממיר או על ביקור הטכנאי. בעיקרון, תמיד אפשר לנסות להוריד את דרישת התשלום - אבל זה לא קל.
- NetSkipper
- חבר פעיל

smallville4r, תודה רבה על המידע.
אך הממיר הזה לא יתאים למסך שלי. יש לו כניסת S-Video רגילה, וקומפוננט. בשביל קומפוזיט אני כבר יכול להשתמש בממיר הרגיל שיש לי.
אך הממיר הזה לא יתאים למסך שלי. יש לו כניסת S-Video רגילה, וקומפוננט. בשביל קומפוזיט אני כבר יכול להשתמש בממיר הרגיל שיש לי.
- NetSkipper
- חבר פעיל

מסתבר שהממיר הזה כן מתאים למסך שלי (Dell 2408WFP התומך ב-Full HD) כי דרך Scart הוא יכול להוציא S-Video ואפילו Component בעזרת Transcoder (אבל זה סיפור אחר).
הבעיה היא שהגעתי עד למנהלת קשרי לקוחות ב-YES ולא הצלחתי להיפטר מהתשלום של 149 ש"ח. היא "הלכה לקראתי" בזה שהיא תחליף לי שלט שהתרסק ללא תשלום של 50 ש"ח באם אקח את ה-S3100 בתשלום.
שאלת השאלות, האם זה כדאי, האם דרך SCART to S-Video יהיה שיפור ניכר באיכות התמונה (הרזולוציה)? כמובן שלא אהסס לקנות כבל איכותי. האם מישהו התנסה בחיבור זה? דרך ה-Composite בלתי אפשרי לראות שידור YES במסך זה. השידור המקורי הוא 640x480 (תקנו אותי אם אני טועה) ואני רואה את השידור בחלון קטן באמצע המסך (אני עובד עם רזולוציה 1920x1200). אם אני עושה מצב Fill זה מותח את התמונה ואז.. פשוט עדיך לכבות וללכת לישון.
או שאולי כדאי להזמין את ה-HD כי לפי מה שהבנתי, גם הערוצים הרגילים עוברים Upscale ל-720p או 1080i, תלוי במסך (תקנו אותי גם כאן אם אני טועה)?
מודה מראש על כל עצה שהיא.
הבעיה היא שהגעתי עד למנהלת קשרי לקוחות ב-YES ולא הצלחתי להיפטר מהתשלום של 149 ש"ח. היא "הלכה לקראתי" בזה שהיא תחליף לי שלט שהתרסק ללא תשלום של 50 ש"ח באם אקח את ה-S3100 בתשלום.
שאלת השאלות, האם זה כדאי, האם דרך SCART to S-Video יהיה שיפור ניכר באיכות התמונה (הרזולוציה)? כמובן שלא אהסס לקנות כבל איכותי. האם מישהו התנסה בחיבור זה? דרך ה-Composite בלתי אפשרי לראות שידור YES במסך זה. השידור המקורי הוא 640x480 (תקנו אותי אם אני טועה) ואני רואה את השידור בחלון קטן באמצע המסך (אני עובד עם רזולוציה 1920x1200). אם אני עושה מצב Fill זה מותח את התמונה ואז.. פשוט עדיך לכבות וללכת לישון.
או שאולי כדאי להזמין את ה-HD כי לפי מה שהבנתי, גם הערוצים הרגילים עוברים Upscale ל-720p או 1080i, תלוי במסך (תקנו אותי גם כאן אם אני טועה)?
מודה מראש על כל עצה שהיא.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
אני לא מבין למה דורשים ממך כסף. הממיר שלך התקלקל. האם ציינת זאת בפניהם? במקרה של קלקול מגיע לך ביקור של טכנאי והחלפת ממיר ללא תשלום.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- NetSkipper
- חבר פעיל

pixies,
אכן הממיר שלי התקלקל גם כן, ומה שנאמר לי זה ש-Yes מתחייבת לספק לי ממיר תקין בכדי שאוכל לראות ללא הפרעות, ללא קשר לסוג/דגם הממיר.
לגבי S3100 זהו ממיר לפי הזמנה והוא בתשלום.
אכן הממיר שלי התקלקל גם כן, ומה שנאמר לי זה ש-Yes מתחייבת לספק לי ממיר תקין בכדי שאוכל לראות ללא הפרעות, ללא קשר לסוג/דגם הממיר.
לגבי S3100 זהו ממיר לפי הזמנה והוא בתשלום.