חברים יקרים, תודה אבל......שוב את עזרתכם הרבה

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
חדשה פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 14
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

קודם כל תודה לכולכם על התשובות.
ראיתי את הויכוח שניתך על גבי דפי האתר בין שני משתמשים
אז רציתי להגיד לכולכם שהפנמתי את התשובות שלכם, אבל:

בוודאות שאין לי יציאת s-video ו video out למרות שלפי הבנתי זו אותה היציאה.
הדבר היחיד שאמרו לי בחנויות כמו bug ו office depot לא ידעתי לאן עוד לפנות
זה שאני יכולה לקנות כרטיס טלוויזיה (ואז אני אוכל לראות במחשב טלוויזיה - לא ממש מה שרציתי) אבל לכרטיס הזה יש יציאת s-video ואז אני אוכל לחבר את המחשב לטלוויזיה ולראות את הסרטים בטלוויזיה -------- :?

עכשיו נשאלת השאלה, האם זה כדאי בכלל, או שכבר עדיף לי להשקיע את הסכום של הכרטיס (500 ש"ח), במכשיר d.v.d נורמלי, יש לי בבית רמקולים סראונד (משהו פשוט של חב' erothec) ואז פשוט לחבר לשם את ה d.v.d, אז איזה מכשיר רצוי שקורא את הפורמטים של avi ו mpeg ו dvix ו xivd וכיוב, אני בטוחה שכבר הבנתם את השאלה שלי.

אז זהו, מה העדיף d.v.d או כרטיס טלוויזיה-----

בתודה, אני החדשה. 8O

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #2 

עכשיו זו באמת כבר דילמה אחרת.
לדעתי- לכי על נגן ייעודי (אבל שיהיה מחברה אמינה עם אחריות נורמאלית) - זה הרבה יותר נוח, יש שלט, לא צריך להתעסק עם המחשב...
אלא אם כן, אתה משתמשת במחשב לדברים אחרים כמו -
אלבום תמונות
סרטים מהרשת
שרת מוסיקה
PVR
וכו'
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

Vick
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1323
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

חדשה,

מה לגבי AUDIO? כיצד את מתכוונת להתחבר?
לגבי ההתלבטות שלך, חשוב שתדעי שמכשיר DVD אמין שיתמוך בכל הפורמטים שציינת, מחירו יתחיל מ-700ש"ח ומעלה.
אם תחליטי בסופו של דבר ללכת על נגן DVD יעוד, קחי בחישבון שתצטרכי להתעסק לא מעט זמן עם הסרט עד לצריבתו על גבי דיסק, הכנת התרגום לסרט כגון הפיכת אותיות, תמיכה בעברית מלאה, סינכרון וצריבה. קורה הרבה פעמים שסרט שהצלחת לראות במחשב לא בטוח שתראי בנגן היעודי הדבר נכון גם לגבי הקול. זה קורה בעיקר לסרטים שמורידים מהרשת DIVX ו XVID .
Reasonable people adapt themselves to the world. Unreasonable people attempt to adapt the world to themselves. All progress, therefore, depends on unreasonable people.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”