32 אינצ' - עזרה !!!

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
tingr פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 1
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אנא עזרו לי לבחור ,
אני מעוניין במסך LCD בגודל של 32 אינצ' , לרשותי עומד תקציב של 3500 ש"ח .
קיבלתי המלצות חמות על :
1 ) סמסונג A450
2) שארפ PX5
3) היטאצ'י AO1 או אפילו בעוד קצת כסף AO2
4) פנסוניק LX5

90% - צפייה ב -HOT השאר בDVD .

מה לדעתכם עדיף ??? :מבולבל:

נ.ב. בבקשה תעזרו זה אמורה להיות מתנה ליום הולדת שלי 8)

guy11
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2430
נתן תודות: 20 פעמים
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #2 

הייתי מציע לך ללכת לראות את המסכים שרשמת ולקנות את מה שהכי אהבת.כולם טובים וזה הרבה עיניין של טעם.תבדוק גם את נושא האחריות ותראה מה הכי מתאים לך (לשארפ יש 1+9 שאני לא ממש אוהב).

morris
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 16
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

ממליץ על A450 ........ קניתי אותה היום :)

nils3373
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4684
שם מלא: ShmilMori
נתן תודות: 54 פעמים
קיבל תודות: 163 פעמים

שליחה #4 

tingr,

למעשה אף אחת מה-LCD ברשימה אינה מתאימה לך בגלל סוגי התכנים - תכני SD רגילים (YES/HOT) מתאימים הרבה יותר לפלאזמות ולכן ממליץ לך לבדוק גם את מסך הפלאזמה 32 אינץ' של LG - עלות של כ-3K.

guy11
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #5 

גם אני בדעה שלתכנים האלה תמיד עדיפה פלזמה,אבל ב 32" גם במסך LCD טוב יראו טוב תכני SD.הבעיה מתחילה במסכים גדולים יותר כי אז כל הזוועה שיש בשידורים הרגילים נראת הרבה יותר.מה גם שאין הרבה אופציות לפלזמות בגודל הזה,ולדעתי זה כבר לא חכם היום לקנות מסך שהוא לא HDR כמו ה LG למרות שכל התכנים כרגע הם SD.יוצא לי לצפות הרבה בחדר כושר בהיטאצ'י AO1 בגודל הזה והיא נותנת תמונה טובה למרות שהיא מחוברת שם בממיר אחד לכמה מסכים וחיווט של כמה מטרים טובים שבטח גם מורדים מהאיכות.

nils3373
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4684
שם מלא: ShmilMori
נתן תודות: 54 פעמים
קיבל תודות: 163 פעמים

שליחה #6 

guy11 כתב:גם אני בדעה שלתכנים האלה תמיד עדיפה פלזמה,אבל ב 32" גם במסך LCD טוב יראו טוב תכני SD.הבעיה מתחילה במסכים גדולים יותר כי אז כל הזוועה שיש בשידורים הרגילים נראת הרבה יותר.מה גם שאין הרבה אופציות לפלזמות בגודל הזה,ולדעתי זה כבר לא חכם היום לקנות מסך שהוא לא HDR כמו ה LG למרות שכל התכנים כרגע הם SD.יוצא לי לצפות הרבה בחדר כושר בהיטאצ'י AO1 בגודל הזה והיא נותנת תמונה טובה למרות שהיא מחוברת שם בממיר אחד לכמה מסכים וחיווט של כמה מטרים טובים שבטח גם מורדים מהאיכות.
...
אני בעד HD אבל בלתי ניתן בתקציב שלו להנות מכל העולמות.

תכני SD יראו טוב יותר בפלאזמה של LG מאשר בכל אחת מה-LCD ברשימה (תלוי כמובן במרחק הצפיה שלא ידוע לנו).

guy11
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #7 

זה ברור כי זאת עדיין פלזמה ועוד ברזולוציה נמוכה.אבל זאת עדיין לא נראת לי כמו בחירה נכונה כי צריך אולי להסתכל קצת קדימה,וכמו שרשמתי קודם,ההבדלים לא יהיו ממש גדולים באיכות.בכל מקרה לא יזיק לו ללכת לראות גם אותה בתצוגה.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”