האם נשרפו לי הרמקולים סרווין
אין פה שום עיניין של הגדרה
לפני כןם שמעתי בווליום מקסימלי עם AX10 אך עדיין שמעו..אומנם הרגשתי פתאום שהימני נראה שהפסיק לעבוד אך לאחר מכן הנמכתי ולא הרגשתי משהוא מיוחד אך עכשיו שניהם לא עובדים
השאלה אם יש להם RESET אחרי כמה זמן הם חוזרים לעצמם??
ואם Zה פיוז איך זה בדיוק שקרה בשניהם? ולמה לא רואים אותם שרופים??

השאלה באדום.ADICT כתב:האם יכול להיות ששני הרמקולים שלי נשרפו
![]()
עכשיו לא שומעים מהם כלום ולפני כן שמעתי את לדזפלין בהופעה בDTS בFULL VOLUME המגבר VSA AX10AI והרמקולים סרווין ווגה 15 אינטש!שומעים כרגע רק מהסנטר וסראונד
![]()
והסתכלתי על הפיוזים שלהם לאר יודע אם הם נשרפו ניראה שיש בהם איזה משהוא כמו חול או אני לא יודע...מה לעשות דחוף לפני שאני מקבל התקף לב
![]()
![]()
![]()
...
התשובה היא אכן יש דבר כזה פיוז עם חול כדי
לבדוק אותו אם הוא שרוף או לא, אם יש לך מכשיר מדידה בבית
(רב מודד) כון אותו אום ובדוק אם יש.
בהצלחה.
אני הייתי עושה איזו חקירה קטנה לאישה....
אם אני הייתי מנגן לה לד זפלין בסוראונד, בפול ווליום דרך המפלצות שאתה מחזיק בבית,
הייתי כבר משוגר דרך המרפסת והרמקולים ישר אחרי - תגיד תודה שהיא הסתפקה בלחתוך לך איזה חוט שם
אם אני הייתי מנגן לה לד זפלין בסוראונד, בפול ווליום דרך המפלצות שאתה מחזיק בבית,
הייתי כבר משוגר דרך המרפסת והרמקולים ישר אחרי - תגיד תודה שהיא הסתפקה בלחתוך לך איזה חוט שם
- sam22
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
- נתן תודות: 938 פעמים
- קיבל תודות: 819 פעמים
אני הייתי הולך לכיוון השכנים...בועזון כתב:אני הייתי עושה איזו חקירה קטנה לאישה....
הייתי כבר משוגר דרך המרפסת והרמקולים ישר אחרי - תגיד תודה שהיא הסתפקה בלחתוך לך איזה חוט שם...
והאמת,
גם בתור חובב מושבע שלן זפלין
אי אפשר שלא להאשים אותם
ובכן רבותי מצטער על חוסר ההיענות עד לרגע זה
אך רק עכשיו חזרתי מהעבודה(מאתמול בבוקר..)ובכן הנה מה שקורה:אכן הפיוזים נשרפו כהגנה על הרמקול
עכשיו לאחר ברור עם אברהם מסרווין(מנהל שיווק )הוא אמר שההמלצה של החברה היא על פיוז חול של שתיים וחצי אמפר!כאשר אני בנתיים השגתי פיוזים רגילים בלי חול של 10 אמפר!זמני כרגע לשבת...עד שאשיג עם מפרט מדויק בשבוע הבא!הוא הסביר לי שאם אשים פיןז כזה למשל עם 10 אמפר,אז הרמקול ישרף לפני שהפיוז ישרף
וכן גם החול משמש לק'רור הסליל!ובידוד טרמי כדי שישרף פחות מהר מפיוז רגיל!!במידה ושני תנאים אלו לא מתקיימים אני נוטל על עצמי סיכון!!לכן אני שומע כרגע חלש (אולי איזה תקליט...
)עד שאביא הפיוזי המבוקשים... 
ADICT כתב:האם יכול להיות ששני הרמקולים שלי נשרפו
![]()
עכשיו לא שומעים מהם כלום ולפני כן שמעתי את לדזפלין בהופעה בDTS בFULL VOLUME המגבר VSA AX10AI והרמקולים סרווין ווגה 15 אינטש!שומעים כרגע רק מהסנטר וסראונד
![]()
והסתכלתי על הפיוזים שלהם לאר יודע אם הם נשרפו ניראה שיש בהם איזה משהוא כמו חול או אני לא יודע...מה לעשות דחוף לפני שאני מקבל התקף לב
![]()
![]()
![]()
![]()
[/quo
אתה לא נורמלי, אתה רוצה להגיד לי ששמעתה לד זפלין ב 170 ואט?
לך תעשה בדיקת אוזנים ותראה עם הבעיה לא אצלך (מה מצב הבניין, עדיין עומד?). לאחר שפסלתה את האופצייה הראשונה אני כמעט בטוח שכיסחתה לרמקולים שלך את הצורה, המגבר שלך מפלצתי ולא כדאי להתגרות בו כפי שעשיתה....
- niko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4962
- שם מלא: איתן
- נתן תודות: 911 פעמים
- קיבל תודות: 451 פעמים
כשהאישה יוצאת השכנים סובלים,הם נכנסים לכוננות ספיגה איך שהיא נכנסת לאוטוeitan-z כתב:סופסוף מישהו שמנצל יפה את מה שיש לו - ויש לכם טענות![]()
רק תחשבו כמה פעמים רציתם אבל האישה\ילדים\שכנים......
איתן....