שלום,
התקציב הוא 1500-2000 עם חריגה קלה, מעדיף לקנות בארץ (לא דרך ספק סלולר כי אני מדבר מעט דקות).
בעבר היה אפשר להשיג אייפון 16 גיגה בתקציב הזה אבל כנראה איחרתי את הרכבת והיום נראה לי שאפשר יהיה למצוא אחד רק משומש/משופץ (אני ממש לא מתלהב להיות חלק מעדר האייפון אבל הוא עדיין מוביל ביחס תמורה לכסף, דפדפן וממשק).
יש לי X51V שמראה סימני חיים חדשים (אבל גם בעיות חדשות) לאחר שדרוג ל WM 6.1 והתקנת אופרה 9.5, ואני לא מתכנן להיפטר ממנו בקרוב. אם הדפדפן ותכונות נוספות במכשיר הטלפון החדש יהיו מספיק טובות, אשאיר אותו רק ל-GPS.
השימוש שלי בטלפון יהיה בעיקר לשיחות טלפון ומעט אס-אם-אסים, והקישוריות האלחוטית מתוכננת עבור שיחות סקייפ (בפוקט ההתעסקות כדי לבצע שיחת סקייפ/סקייפאאוט מעט מסורבלת, לדוגמא אני חייב לשים אזניות כדי להימנע מפידבקים). לכן E51 קרץ לי בהתחלה, במיוחד בגלל המחיר והגודל הנוח, אבל אחרי שראיתי את הדפדפן הלא אטרקטיבי ושמעתי על בעיות שאנשים נתקלים בהם בהתקנת תחליף סקייפ (FRING) קצת ירדתי ממנו.
הסתכלתי גם לכיוון של נוקיות נוספות למיניהן , E71, N95 8GB, N81 אבל לא בטוח שהם טובים יותר מאייפון (חלקם אף יקרים יותר).
לא הייתי רוצה ללכת לכיוון של סמארטפון יקר יותר (HTC, OMNIA וכו') כרגע.
יש המלצות?
מחפש סלולר עם WIFI
-
maladjusted
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 638
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 23 פעמים
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- droren
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4222
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
E71 הוא מעולה, תעיף עליו מבט מול האיפון
Microsoft Regional Director- Windows Media Center
הבלוג שלי - הצצה לחיים של טכנובלוגר
הבלוג שלי - הצצה לחיים של טכנובלוגר
-
maladjusted
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 638
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 23 פעמים
תודה על התגובות.
ה-E71 נפסל בסופו של דבר כי הוא מתאים יותר מדי לצרכי עבודה... (יומן, אימיילים) והדפדפן והמסך של האייפון מנצחים (ראיתי גם משחקים ממש מגניבים, אבל כמו שאני לעתים רחוקות מנסה לשחק על הפוקט למרות שיש בו האצה גרפית, אין סיבה שאתחיל על האייפון).
כרגע יש לי אפשרות לאייפון 16G מהדור הקודם דרך מישהו (במחיר קצת יותר יקר ממה שאפשר היה להשיג לפני כמה חודשים אבל עדיין רק מעט מאות מעל התקציב), אבל יש לי הרהורים אחרונים ואני עדיין שוקל להעלות תקציב וללכת על הדגם החדש יותר של אייפון (אשר באופן מעניין זמין לי בחלון זמן מוגבל ומחיר אשר אמור להיות אטרקטיבי דרך אותו מישהו). אני לא מתכנן להשתמש ב-3G והבנתי שהGPS בעייתי - האם בתנאים אלה עדיף עדיין ללכת על הדור הקודם ולהשאר עם IGO על הפוקט, או שאני מפספס משהו?
ה-E71 נפסל בסופו של דבר כי הוא מתאים יותר מדי לצרכי עבודה... (יומן, אימיילים) והדפדפן והמסך של האייפון מנצחים (ראיתי גם משחקים ממש מגניבים, אבל כמו שאני לעתים רחוקות מנסה לשחק על הפוקט למרות שיש בו האצה גרפית, אין סיבה שאתחיל על האייפון).
כרגע יש לי אפשרות לאייפון 16G מהדור הקודם דרך מישהו (במחיר קצת יותר יקר ממה שאפשר היה להשיג לפני כמה חודשים אבל עדיין רק מעט מאות מעל התקציב), אבל יש לי הרהורים אחרונים ואני עדיין שוקל להעלות תקציב וללכת על הדגם החדש יותר של אייפון (אשר באופן מעניין זמין לי בחלון זמן מוגבל ומחיר אשר אמור להיות אטרקטיבי דרך אותו מישהו). אני לא מתכנן להשתמש ב-3G והבנתי שהGPS בעייתי - האם בתנאים אלה עדיף עדיין ללכת על הדור הקודם ולהשאר עם IGO על הפוקט, או שאני מפספס משהו?