התלבטות טושיבה או פיליפס 32 אינץ'
יש לי התלבטות לגבי קניית טלויזיה 32 אינץ' לחדר השינה.
מרחק הצפייה 2.2 מטר
60% צפייה בכבלים HOT בעיקר שידורי ספורט
20% תפייה בסרטים DVD
20% חיבור למחשב
סכום שמוקצב : 5000 ש"ח
קודם כל האם הגודל של הטלויזיה מספיק או שאני צריך 37 אינץ'
ההתלבטות שלי היא בין LCD של טושיבה דגם C3500 שהבנתי מדיבור עם סוכן של ניופאן שזאת הטלויזיה המוצלחת ביותר שלהם (וגם הוא מארגן לי מחיר ממש טוב.. שזה גם שיקול).
ולאחר סקר קטנטן בחנויות החשמל רובם המליצו לי על פיליפס שהיא הכי טובה .
אני יודע שבפורום זה הכי מומלץ זה סמסונג A450 (לא כל כך אהבתי את הצבעים )
אם אפשר המלצות מה לעשות.. (מה אתם אומרים על הדגם הספציפי הזה של טושיבה??)
ואם כן ללכת על הפיליפס אז איזה דגמים הכי איכותיים בהתאם לסכום שהקצבתי
תודה רבה
מרחק הצפייה 2.2 מטר
60% צפייה בכבלים HOT בעיקר שידורי ספורט
20% תפייה בסרטים DVD
20% חיבור למחשב
סכום שמוקצב : 5000 ש"ח
קודם כל האם הגודל של הטלויזיה מספיק או שאני צריך 37 אינץ'
ההתלבטות שלי היא בין LCD של טושיבה דגם C3500 שהבנתי מדיבור עם סוכן של ניופאן שזאת הטלויזיה המוצלחת ביותר שלהם (וגם הוא מארגן לי מחיר ממש טוב.. שזה גם שיקול).
ולאחר סקר קטנטן בחנויות החשמל רובם המליצו לי על פיליפס שהיא הכי טובה .
אני יודע שבפורום זה הכי מומלץ זה סמסונג A450 (לא כל כך אהבתי את הצבעים )
אם אפשר המלצות מה לעשות.. (מה אתם אומרים על הדגם הספציפי הזה של טושיבה??)
ואם כן ללכת על הפיליפס אז איזה דגמים הכי איכותיים בהתאם לסכום שהקצבתי
תודה רבה
פיליפס תומכת חיבור סקרט שזה היתרון שלה על סמסונג והטושיבה
שירות רע זה תלוי על מי נפלת אני מכיר כאלו שיגידו שלמיניליין יש שירות *** כמו שיש כאלו שיגידו שלניופאן , מידת השירות שתקבל היא תלויה בכמה הרעש אתה יודע לעשות... מניסיון תאמין לי!
יש לפיליפס דגם 7762 שלדעתי אפשר להשיג אותו כשיש איזה מבצע טוב בחגים במחיר הנ"ל וזה מסך הטוב ביותר שיש ממה שצייינת במחיר של 5000 ש"ח , אופציה ב' זה לדעתי הטושיבה כי לדעתי אין הבדל משמעותי בינה לבין הסמסונג רק שיש לך מחיר טוב עליה
ובגודל של 37 אינץ' מהמרחק של 2.2 מטר כמו שציינת תראה רע גם אם תקנה מסך של 10000 שקל
שירות רע זה תלוי על מי נפלת אני מכיר כאלו שיגידו שלמיניליין יש שירות *** כמו שיש כאלו שיגידו שלניופאן , מידת השירות שתקבל היא תלויה בכמה הרעש אתה יודע לעשות... מניסיון תאמין לי!
יש לפיליפס דגם 7762 שלדעתי אפשר להשיג אותו כשיש איזה מבצע טוב בחגים במחיר הנ"ל וזה מסך הטוב ביותר שיש ממה שצייינת במחיר של 5000 ש"ח , אופציה ב' זה לדעתי הטושיבה כי לדעתי אין הבדל משמעותי בינה לבין הסמסונג רק שיש לך מחיר טוב עליה
ובגודל של 37 אינץ' מהמרחק של 2.2 מטר כמו שציינת תראה רע גם אם תקנה מסך של 10000 שקל
אני מדבר על השרות של פיליפס מנסיון ומהכרות אישית עם בחורה שעבדה בשרות לקוחות שלהם.דווקא עם מיני ליין היה לי נסיון טוב.לגביי ה 7762,אין לו צורך במסך FHD לתכנים שלו.ולדעתי דווקא 37" כן יתאים למרחק צפיה.moran12 כתב:פיליפס תומכת חיבור סקרט שזה היתרון שלה על סמסונג והטושיבה
יש לפיליפס דגם 7762 שלדעתי אפשר להשיג אותו כשיש איזה מבצע טוב בחגים במחיר הנ"ל וזה מסך הטוב ביותר שיש ממה שצייינת במחיר של 5000 ש"ח , אופציה ב' זה לדעתי הטושיבה כי לדעתי אין הבדל משמעותי בינה לבין הסמסונג רק שיש לך מחיר טוב עליה![]()
ובגודל של 37 אינץ' מהמרחק של 2.2 מטר כמו שציינת תראה רע גם אם תקנה מסך של 10000 שקל...
לגבי הסמסונג לא אהבתי את הצבעים שראיתי ולכן לא בא בחשבון כרגע.
לגבי הפיליפס הבעיה היא המחיר כי זה חורג מהסכום שהקצבתי.
למרות שבתצוגה ראיתי דגם ממש מצויין 7602 אם אני לא טועה (
אבל עולה 7500 לא בא בחשבון)
השאלה אם זה שווה ללחרוג??
בכל אופן תודה רבה לכל העונים.
בכל אופן תודה רבה לכל העונים.
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4686
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
איפה בדיוק ראיתה את הסמסונג?idantv כתב:לגבי הסמסונג לא אהבתי את הצבעים שראיתי ולכן לא בא בחשבון כרגע.
בכל אופן תודה רבה לכל העונים....