תופעת פרייזים בערוץ VOOM HD
- starre
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 287
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 0
ראיתי אתמול ב-VOOM תוכנית על אופני הרים בבוליביה ותוכנית שילשום על טירת הרסט בקליפורניה - לא היו פרייזים. דפקה ערוץ טוב באיכות מצוין.
אני עדיין צריך "אתחול" בתפריט HD דרך SERVICES בשלט כל פעם שאני מדליק את הTV או הממיר כדי לקבל יותר גבוה מ-576I.
PUCA יש לך המלצה?
אני עדיין צריך "אתחול" בתפריט HD דרך SERVICES בשלט כל פעם שאני מדליק את הTV או הממיר כדי לקבל יותר גבוה מ-576I.
PUCA יש לך המלצה?
puca כתב:בזמן אחרון תופעת הפרייזים בערוץ - VOOM החמירה מאד ! דווקה ע. עם תמונה איכותית מאד בחבילת ה- HD!
האם אני היחיד שנתקל בתופעה זו ?
תודה חברה,...
אם יש שגיאות בעברית סימן שלאישתי לא היה זמן לבדוק.......
starre , היתה לי את אותה בעיה בדיוק ובינתיים מצאתי פתרון, כמובן שדיווחתי על כך להוט והם אמורים לפתור את הבעיה בגרסת עדכון הבאה של הממיר HD.
ועכשיו לפתרון שמצאתי:
כדי שהממיר לא יחזור ל576 בכל פעם שמדליקים אותו מחדש אתה חייב להגדיר את היציאת SD על PAL.
לצערי זה הפתרון היחידי שמצאתי ונאלץ לחכות עד שיעדכנו את הממירים.
ועכשיו לפתרון שמצאתי:
כדי שהממיר לא יחזור ל576 בכל פעם שמדליקים אותו מחדש אתה חייב להגדיר את היציאת SD על PAL.
לצערי זה הפתרון היחידי שמצאתי ונאלץ לחכות עד שיעדכנו את הממירים.
- starre
- חבר פעיל מאוד

תודה!! אבדוק את האיכות PAL נגד RGB בחיבור SCART.
Amir_A כתב:starre , היתה לי את אותה בעיה בדיוק ובינתיים מצאתי פתרון, כמובן שדיווחתי על כך להוט והם אמורים לפתור את הבעיה בגרסת עדכון הבאה של הממיר HD.
ועכשיו לפתרון שמצאתי:
לצערי זה הפתרון היחידי שמצאתי ונאלץ לחכות עד שיעדכנו את הממירים....
- starre
- חבר פעיל מאוד

Amir_A שוב תודה! הפתרון עובד - כשאני שם PAL ב-SD , ב-HD נשאר 1080I אחרי כיבוי והדלקת ה-TV וממיר. PAL ב-SD גם נתן לי אפשרות לבדוק SD דרך קומפוננת אבל לצערי יש אותו בעיה כמו ב-HDMI שהממיר "משתלט" על האפשריות למתיחה. SD נראת טוב יותר אצלי ב-SCART ל-SCART .בהגדרת SCART, אני לא רואה הבדל גדול בין RGB ל-PAL.
Amir_A כתב:starre , היתה לי את אותה בעיה בדיוק ובינתיים מצאתי פתרון, כמובן שדיווחתי על כך להוט והם אמורים לפתור את הבעיה בגרסת עדכון הבאה של הממיר HD.
ועכשיו לפתרון שמצאתי:
לצערי זה הפתרון היחידי שמצאתי ונאלץ לחכות עד שיעדכנו את הממירים....