חיבור פלזמה 42 למחשב
שלום, ראיתי פה בשירשורים שבמסך פלזמה 42 אינץ, בשל הרזולוציה הנמוכה והפיקסלים המלבניים אז בחיבור למחשב הסרטים יהיו מתוחים מדי ומעוותים, חשוב לי מאוד האיכות מהמחשב כי אני מתעתד לצפות בסרטים משם, ולמעשה זהו המקור העיקרי שלי לצפיה בסרטים, אז מה אתם אומרים? עדיף לראות קצת פחות טוב SD ב LCD ולא לפגוע באיכות צפיה בחיבור למחשב?
אוקיי.. אני לא עובד בתחום ועדיין לא מהנדס אבל מה שאמרתי זה מנסיון אישי עם הפלזמה שלי בבית לאחר שחיברתי אליה לפטופ מספר פעמים.ronn כתב:פשוט שאלתי פה בהודעה פרטית את אחד המשתמשים היותר פעילים ומבינים בפורום והוא אמר לי שהתמונה תימתח והאיכות תיפגע, זה מפחיד אותי.ניר123 כתב:סרטים אתה תראה מצויין.. את השולחן עבודה פחות חד......
אים אתה עדיין חושש.. תעשה נסיון אצל אחד החברים\מכרים ותראה בעיניים או שתלך לחנות מתמחה עם לפטופ ותבקש לראות את התמונה המתקבלת.
איזה פלזמה יש לך?ניר123 כתב:אוקיי.. אני לא עובד בתחום ועדיין לא מהנדס אבל מה שאמרתי זה מנסיון אישי עם הפלזמה שלי בבית לאחר שחיברתי אליה לפטופ מספר פעמים.ronn כתב:פשוט שאלתי פה בהודעה פרטית את אחד המשתמשים היותר פעילים ומבינים בפורום והוא אמר לי שהתמונה תימתח והאיכות תיפגע, זה מפחיד אותי.ניר123 כתב:סרטים אתה תראה מצויין.. את השולחן עבודה פחות חד......
אים אתה עדיין חושש.. תעשה נסיון אצל אחד החברים\מכרים ותראה בעיניים או שתלך לחנות מתמחה עם לפטופ ותבקש לראות את התמונה המתקבלת....
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4686
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
רון,ronn כתב:פשוט שאלתי פה בהודעה פרטית את אחד המשתמשים היותר פעילים ומבינים בפורום והוא אמר לי שהתמונה תימתח והאיכות תיפגע, זה מפחיד אותי.ניר123 כתב:סרטים אתה תראה מצויין.. את השולחן עבודה פחות חד......
אם תחבר מקור וידאו (תכני HD) למסך פלאזמה 42 אינץ' ללא שימוש ב-NR אז התמונה תהיה ביחס נכון אבל פחות חדה ופחות איכותית .
נו זה מה שאני אומר, והתמונה בפלזמה גם ככה אמורה להיות פחות איכותית בשל הרזולוציה הנמוכה, אז אם זה יפחית עוד יותר זה נישמע די בעייתי.nils3373 כתב:רון,ronn כתב:פשוט שאלתי פה בהודעה פרטית את אחד המשתמשים היותר פעילים ומבינים בפורום והוא אמר לי שהתמונה תימתח והאיכות תיפגע, זה מפחיד אותי.ניר123 כתב:סרטים אתה תראה מצויין.. את השולחן עבודה פחות חד......
אם תחבר מקור וידאו (תכני HD) למסך פלאזמה 42 אינץ' ללא שימוש ב-NR אז התמונה תהיה ביחס נכון אבל פחות חדה ופחות איכותית ....
מישהו?!
למה לא עושים כבר פלזמה ברזלוצית LCD עם מסך ללא השתקפות כמו LCD!?!?!
ממש מטומטם שיש 2 טכנולוגיות שלכל אחת חיסרון אחר, ב LCD חיסרון שרואים פחות טוב SD , בפלזמה 42 חיסרון שרואים פחות טוב HD וסרטים מהמחשב ויש השתקפות , מה יהיה?!
ממש מטומטם שיש 2 טכנולוגיות שלכל אחת חיסרון אחר, ב LCD חיסרון שרואים פחות טוב SD , בפלזמה 42 חיסרון שרואים פחות טוב HD וסרטים מהמחשב ויש השתקפות , מה יהיה?!
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
יש אנשים (ואני ביניהם) שמעדיפים את המסך המבריק בפלזמה מאשר מסך המט שיש ב-LCD.ronn כתב:מישהו?!
ממש מטומטם שיש 2 טכנולוגיות שלכל אחת חיסרון אחר, ב LCD חיסרון שרואים פחות טוב SD , בפלזמה 42 חיסרון שרואים פחות טוב HD וסרטים מהמחשב ויש השתקפות , מה יהיה?!...
זה מאפשר לפלזמה להציג צבעים חיים יותר ותמונה (לטעמי) טובה יותר.
מסכי פלזמה טובים (פיוניר, פנסוניק) יודעים לבלוע אור היטב - דבר המצמצם את תופעת ההשתקפויות והופך אותה (לטעמי) לזניחה ולא מפריעה.
למסך רחב פלזמה ברזולוציה 1024x768 ניתן לחבר מחשב ולראות תמונה לא מרוחה רק אם המסך מבצע עיבוד בעצמו (ולא NR). עדיין ניתן לקבל תמונה טובה, בפרט אם מדובר בטלוויזיה עם מעבד תמונה טוב. במסך רחב פלזמה 1366x768 כבר ניתן לחבר מחשב ולראות תמונה לא מרוחה גם ב-NR.
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
שטויות. אין אם זה שום בעיה עם סרטים. אני רואה הרבה סרטים על פלזמה 42 כאשר רזולוצית 720P מוגדרת ורואים חד וברור.ronn כתב:נו זה מה שאני אומר, והתמונה בפלזמה גם ככה אמורה להיות פחות איכותית בשל הרזולוציה הנמוכה, אז אם זה יפחית עוד יותר זה נישמע די בעייתי.nils3373 כתב:רון,ronn כתב:פשוט שאלתי פה בהודעה פרטית את אחד המשתמשים היותר פעילים ומבינים בפורום והוא אמר לי שהתמונה תימתח והאיכות תיפגע, זה מפחיד אותי.ניר123 כתב:סרטים אתה תראה מצויין.. את השולחן עבודה פחות חד......
אם תחבר מקור וידאו (תכני HD) למסך פלאזמה 42 אינץ' ללא שימוש ב-NR אז התמונה תהיה ביחס נכון אבל פחות חדה ופחות איכותית .......
nilis הוא אחד המבינים פה עושה רושם, ונישמע שהוא מבין במה שהוא אומר, יכול לראות שאתה רואה חד וברור, אבל זה עדיין פחות חד , בר ואיכותי ממסך עם רזולוציה של 1366X768issue כתב:שטויות. אין אם זה שום בעיה עם סרטים. אני רואה הרבה סרטים על פלזמה 42 כאשר רזולוצית 720P מוגדרת ורואים חד וברור.ronn כתב:נו זה מה שאני אומר, והתמונה בפלזמה גם ככה אמורה להיות פחות איכותית בשל הרזולוציה הנמוכה, אז אם זה יפחית עוד יותר זה נישמע די בעייתי.nils3373 כתב:רון,ronn כתב:פשוט שאלתי פה בהודעה פרטית את אחד המשתמשים היותר פעילים ומבינים בפורום והוא אמר לי שהתמונה תימתח והאיכות תיפגע, זה מפחיד אותי.ניר123 כתב:סרטים אתה תראה מצויין.. את השולחן עבודה פחות חד......
אם תחבר מקור וידאו (תכני HD) למסך פלאזמה 42 אינץ' ללא שימוש ב-NR אז התמונה תהיה ביחס נכון אבל פחות חדה ופחות איכותית ..........
ואיינשטין, בנוגע למה שרשמת, אני יכול רק 42 אינץ, הטווח צפיה שלי קטן מ 3 מ', אין מצב ל 50 אינץ, גם תקציבית.
לא,זה חשוב רק בטקסטיים פונטים וכאלה..ronn כתב:ה NR גם עושה את הסרטים מהמחשב חדים ואיכותיים יותר?איינשטיין כתב:אם תחליט לקנות LCD ברזולוציה 1366x768, תוודא שיש לו כניסה שיודעת לתמוך ב-NR (נקרא גם 1:1 Pixel Mapping). לא כל מסך תומך בזה.......
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

נכון. ה-NR בעצם מבטל את מעבד התמונה הפנימי של המסך ומציג את המידע בדיוק כפי שהוא מגיע מהמקור. ללא מתיחה/כיווץ וכד'.
לתצוגת טקסטים/פונטים באופן חד זה די חשוב.
לתצוגת טקסטים/פונטים באופן חד זה די חשוב.
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

לסרטים זה הרבה פחות משמעותי כי התמונה דינמית.
עם זאת, סרט שמקורו ב-HD מכיל את המידע בדיוק כפי שהעורך התכוון שיהיה, ולכן אם ניתן להציג אותו בדיוק באותה רזולוציה (1:1) וללא שום עיבוד אז מה טוב.
עם זאת, סרט שמקורו ב-HD מכיל את המידע בדיוק כפי שהעורך התכוון שיהיה, ולכן אם ניתן להציג אותו בדיוק באותה רזולוציה (1:1) וללא שום עיבוד אז מה טוב.
אז סרט מהמחשב לא יהיה מתוח כמו מסטיק בפלזמה בעלת רזולוציה של 1028X724 בצורה שתיפגע באיכות התמונה?איינשטיין כתב:לסרטים זה הרבה פחות משמעותי כי התמונה דינמית.
עם זאת, סרט שמקורו ב-HD מכיל את המידע בדיוק כפי שהעורך התכוון שיהיה, ולכן אם ניתן להציג אותו בדיוק באותה רזולוציה (1:1) וללא שום עיבוד אז מה טוב....
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4686
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
רק במצב שה-NR לא בשימוש.ronn כתב:אז סרט מהמחשב לא יהיה מתוח כמו מסטיק בפלזמה בעלת רזולוציה של 1028X724 בצורה שתיפגע באיכות התמונה?איינשטיין כתב:לסרטים זה הרבה פחות משמעותי כי התמונה דינמית.
עם זאת, סרט שמקורו ב-HD מכיל את המידע בדיוק כפי שהעורך התכוון שיהיה, ולכן אם ניתן להציג אותו בדיוק באותה רזולוציה (1:1) וללא שום עיבוד אז מה טוב.......