התחבטות בלתי צפויה - AV500?
זקוק לחוות דעת ...
התלבטתי אם לרשום את שם הדגם בנושא מאחר והמסך הזה נטחן עד תום לארחונה.
אני מתלבט בין מסpר דגמי גודל LCD גודל 42', בינהם סמסונג A450 שעולה קצת מעל 6K, שני דגמים של LG שאני אוהב את התמונה שהם מציגים אבל מרתיעות אותי תגובות על זליגה (פנל) ועל מעבד קוריאני ממוצע. תחילה ירדתי מהטושיבה AV500 אבל לאחרונה מצאתי חנות בה המסך נמכר בזול מאוד (הנחת מזומן יפה). החנות נבדקה מול ניופאן שאישרו שהאחריות שהם מציעים היאאכן שלהם (1+3) ושהם משווק מורשה. מחיר המסך שהם רוצים הוא 5700....
עוד אציין שהתקציב שלי עמד על 6K עד לא מזמן והוא עלה מעט משום ההיצע המוגבל יחסית בטווח המחירים הזה.
תכנים - מעט מאוד TV, הרבה DVD וכמובן אתחיל להוריד למחשב תכני HD. מרחק - 3.3 מטרים, סלון מואר מאוד.
האם אני עושה פה פשרה גדולה מדי? האם זו כלל פשרה?
אנא..חוו דעה
התלבטתי אם לרשום את שם הדגם בנושא מאחר והמסך הזה נטחן עד תום לארחונה.
אני מתלבט בין מסpר דגמי גודל LCD גודל 42', בינהם סמסונג A450 שעולה קצת מעל 6K, שני דגמים של LG שאני אוהב את התמונה שהם מציגים אבל מרתיעות אותי תגובות על זליגה (פנל) ועל מעבד קוריאני ממוצע. תחילה ירדתי מהטושיבה AV500 אבל לאחרונה מצאתי חנות בה המסך נמכר בזול מאוד (הנחת מזומן יפה). החנות נבדקה מול ניופאן שאישרו שהאחריות שהם מציעים היאאכן שלהם (1+3) ושהם משווק מורשה. מחיר המסך שהם רוצים הוא 5700....
עוד אציין שהתקציב שלי עמד על 6K עד לא מזמן והוא עלה מעט משום ההיצע המוגבל יחסית בטווח המחירים הזה.
תכנים - מעט מאוד TV, הרבה DVD וכמובן אתחיל להוריד למחשב תכני HD. מרחק - 3.3 מטרים, סלון מואר מאוד.
האם אני עושה פה פשרה גדולה מדי? האם זו כלל פשרה?
אנא..חוו דעה
מחיר לא רע בכלל.. אפשר לדעת איפה?maz כתב:את הסמסונג הציעו לי ב 6200 ללא מתקן התקנה...
מבחינת חיבורים - כניסות יציאות-ישנה עדיפות לאחת על השנייה?
ני23 - אתה מרוצה מהמסך?...
לגבי שלי רק קניתי ..אמורה להגיע בתחילת שבוע. קח בחשבון שלשתי הטלוזיות האלה אין יציאת סקארט.
מהתרשמות אישית שלי בהרבה תצוגות בשבועות האחרונים (עד שקניתי תסמסונג) התחרות במחירים האלה היא בין LG לבין סמסונג ולא טושיבה כיוון שבטושיבות במחירים האלה לפחות ..איכות הצפייה לא מזהירה.
דווקא תתפלאו... בטושיבה מעבד 10 ביט, וכן פנל IPS יפני, אז נא לא להטעות.
החסרון היחידי שלה, הוא מערכת הסאונד הלא כ"כ מושקעת שלה.
את ה LG באופן אישי אני לא אוהב, למרות שרוב הפנלים בשוק מיוצרים על-ידה
החסרון היחידי שלה, הוא מערכת הסאונד הלא כ"כ מושקעת שלה.
את ה LG באופן אישי אני לא אוהב, למרות שרוב הפנלים בשוק מיוצרים על-ידה
כל מערכת סטראו הינה התפשרות מול הדבר האמיתי