איזה מארז HTPC יש לכם?
- doron_amedey
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3149
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
ירוקים =$ ? 
אף פעם אל תחשוב שמשהו מצחיק, הוא עלול לקרות גם לך
לי יש את ה LC17 שהוא מארז יפה, מרווח עם מקום להרחבה ול"משחק" - למרות שהוא קצת מגושם וגדול מדי (ממש כמו DESKTOP קלאסי מימי ה 286 שלי)...
היות ואתה כבר מכיר את Silverstone האם הסתכלת כבר על ה SG01 ? http://www.lascala.co.il/products-sg01.htm
זה גם מאוד תלוי אם אתה רוצה מארז דק כמו רכיב AV או מארז "קופסת נעליים" כזה.
סביר מאוד להניח גם שדברים יתפסו יותר תאוצה בשנה הבאה כאשר נתחיל לראות יותר תמיכה ב micro-btx ולוחות ימשיכו לספק מאיצים גרפים משולבים אשר יכולים לספק דרישות מולטימדיה (כמו שעכשיו כבר יש לוחות עם ה gma 950 של אינטל, לוחות ה ATI וה Nvidia 6150 המשולב של VIA ) ...
היות ואתה כבר מכיר את Silverstone האם הסתכלת כבר על ה SG01 ? http://www.lascala.co.il/products-sg01.htm
זה גם מאוד תלוי אם אתה רוצה מארז דק כמו רכיב AV או מארז "קופסת נעליים" כזה.
סביר מאוד להניח גם שדברים יתפסו יותר תאוצה בשנה הבאה כאשר נתחיל לראות יותר תמיכה ב micro-btx ולוחות ימשיכו לספק מאיצים גרפים משולבים אשר יכולים לספק דרישות מולטימדיה (כמו שעכשיו כבר יש לוחות עם ה gma 950 של אינטל, לוחות ה ATI וה Nvidia 6150 המשולב של VIA ) ...
-
droren
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4222
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
ירוקים = $
המארז שהראת של SILVERSTONE הוא מגושם מדי ואכן כמו קופסת נעלים
אני מחפש משהו כמו בגובה DVD
המארז שהראת של SILVERSTONE הוא מגושם מדי ואכן כמו קופסת נעלים
אני מחפש משהו כמו בגובה DVD
Microsoft Regional Director- Windows Media Center
הבלוג שלי - הצצה לחיים של טכנובלוגר
אם ככה אז אני חושב שהאפשרות היחידה שלך היא מארזים שיש בהם Raiser Card. ואם אני לא טועה רובם מאפשרים לך להתקין עד מקסימום של 2 כרטיסי הרחבה. גם ל Silverstone וגם ל Origen (UNEED לשעבר ) יש כאלה.
מה התקציב שלך ? האם יש לך אפשרות לרכוש/להביא מחו"ל ?
מה התקציב שלך ? האם יש לך אפשרות לרכוש/להביא מחו"ל ?
-
droren
- חבר מביא חבר

ממש בונבונירה , יש מצב לשים עליו כרטיסי מסך או רק O/B ?
אני חושב ש ה HIPER הוא גימיק נחמד (ראה את הלינק הזה : http://www.ocia.net/reviews/hipermc/page1.shtml) אבל אני חושב שזה pushing the limits too far....
גם ככה מארזי HTPC קשים עם כל שיקולי זרימת האוויר (שאין מה לעשות - הרכיבים צריכים את זה ! )
אולי עם לוחות אם שמבוססים על מעבדים של VIA או קונפיגורציות עם underclocking זה יעבוד...מעניין איך זה עובד עם ה Pentium M ...
גם ככה מארזי HTPC קשים עם כל שיקולי זרימת האוויר (שאין מה לעשות - הרכיבים צריכים את זה ! )
אולי עם לוחות אם שמבוססים על מעבדים של VIA או קונפיגורציות עם underclocking זה יעבוד...מעניין איך זה עובד עם ה Pentium M ...
- MarioMan
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3539
- שם מלא: יונתן פת-יה
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 195 פעמים
יש לו סלוט הרחבה אחד ככה שאפשרי, וזה גם החסרון שלו לדעתי, שיש לו רק סלוט הרחבה אחד.droren כתב:ממש בונבונירה , יש מצב לשים עליו כרטיסי מסך או רק O/B ?...
מה עושה בן אדם שלא מעוניין בכרטיס מסך O\B ומעוניין בנוסף בכרטיס לכידה (פנימי כמובן) ?
-
droren
- חבר מביא חבר

פה מתחילה הבעיה , אבל למה צריך כרטיס לכידה בכזאת חיה
, הוא ממש כקליינט בלבד , בשביל זה קיים SAGE
דרך אגב , רציתי להגיד שאתמול הצבעתי בשטרות על שביעות הרצון שלי המתוכנה לאחר שימוש של חודש שלם .
דרך אגב , רציתי להגיד שאתמול הצבעתי בשטרות על שביעות הרצון שלי המתוכנה לאחר שימוש של חודש שלם .