שאלה מורכבת
שלום שלום זה שוב אני ועכשיו אני אצל חבר בשכונה ואנחנו נהנים מה JBL L100T3 שלו ושאלתי כזאת:
אם אנחנו בממ"ד בטון משוריין בעובי 40 סנטימטר וגודל החדר הוא 4X3X3 האם יתכון שימעו או ירגישו בחדר הסמוך משהו בעוצמה של 0.5% עד 2-3% כשהמגבר הוא ומשתמשים במגבר Yamaha RX-V596 בעל עוצמת 105W לכל ערוץ?
[/img]
אם אנחנו בממ"ד בטון משוריין בעובי 40 סנטימטר וגודל החדר הוא 4X3X3 האם יתכון שימעו או ירגישו בחדר הסמוך משהו בעוצמה של 0.5% עד 2-3% כשהמגבר הוא ומשתמשים במגבר Yamaha RX-V596 בעל עוצמת 105W לכל ערוץ?
[/img]
למה לא ?
קודם כל אני לא חושב שהממד הוא מבטון מזויין של 40 סמ וגם אם כן תמיד יש זליגה מהדלת למשל לפנים הבית
לעוצמת המגבר או לסוגו אין שום יד בדבר ....
כמה הערות בונות :
שימו שטיח
הפטיפון שעל הרמקול זה ממש לא המקום שלו ! (כמובן אם הוא עובד וגם אם לא אז הרמקול מזעזע ומרעיש ממנו
להזיז את הרמקולים מהקיר האחורי יתן לכם אימג טוב יותר .
בהצלח ה .
קודם כל אני לא חושב שהממד הוא מבטון מזויין של 40 סמ וגם אם כן תמיד יש זליגה מהדלת למשל לפנים הבית
לעוצמת המגבר או לסוגו אין שום יד בדבר ....
כמה הערות בונות :
שימו שטיח
הפטיפון שעל הרמקול זה ממש לא המקום שלו ! (כמובן אם הוא עובד וגם אם לא אז הרמקול מזעזע ומרעיש ממנו
להזיז את הרמקולים מהקיר האחורי יתן לכם אימג טוב יותר .
בהצלח ה .
REAL POWER CANT BE GIVEN IT MUST BE TAKEN
כל הכבוד לרמקולים
יש לי את האחים שלהם L80T3 שנמצאים גם בממ"ד (אבל לא מחוברים).
אילו רמקולים עם באס ומיד באס מטורפים לחלוטין.
מציע לכם לחבר אותם להגברה מדויקת ולא אגרסיווית ותקבלו סאונד מדהים עבור רוק וכאלה.
תהנו.
אילו רמקולים עם באס ומיד באס מטורפים לחלוטין.
מציע לכם לחבר אותם להגברה מדויקת ולא אגרסיווית ותקבלו סאונד מדהים עבור רוק וכאלה.
תהנו.
- רונן
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5684
- נתן תודות: 1133 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
מה התקציב?
לדעתי ימהה בצד האגרסיווי של הסאונד.
ומנסיוני עם הרמקולים האלה הממ"ד שלכם רועד בטירוף, האם נכון?
לא צריך מגבר חזק משום שאילו רמקולים נצילים עם עכבה לא נמוכה.
ומנסיוני עם הרמקולים האלה הממ"ד שלכם רועד בטירוף, האם נכון?
לא צריך מגבר חזק משום שאילו רמקולים נצילים עם עכבה לא נמוכה.