TOSHIBA 32" AV500 - חייב דעה לפני שזה מאוחר מדיי בשבילי
-
ScottStorch
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 25
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
לפני שאפתח את הטלוויזיה ואתלה אותה סופית הייתי שמח אם מישהו שמכיר או ראה אותה אצל חבר יוכל לומר לי חסרונות\דברים שאני צריך להזהר מהם..או דברים שאני צריך לדעת עליהם..
כמה שיותר מהר - כך ייטב
בבקשה עיזרו לי
כמה שיותר מהר - כך ייטב
בבקשה עיזרו לי
נערך לאחרונה על ידי ScottStorch ב 27/08/2008 19:50, נערך 2 פעמים בסך הכל.
-
ScottStorch
-
- חבר שרק התחיל

מה זה חיבור S-Video ?
הכוונה שאני לא יכול לראות סרטים בטלוויזיה באיכות דרך המחשב ??
הכוונה שאני לא יכול לראות סרטים בטלוויזיה באיכות דרך המחשב ??
זה לא יפגע בחיבור למחשב אבל בחיבור לממיר תצטרך לחבר בקומפוזיט (אם אין סקארט) שזה חיבור יותר נחות ונותן תמונה פחות טובה.תוכל גם לרכוש תרנסקודר ולחבר בקומפוננט.ScottStorch כתב:מה זה חיבור S-Video ?
הכוונה שאני לא יכול לראות סרטים בטלוויזיה באיכות דרך המחשב ??...
-
ScottStorch
-
- חבר שרק התחיל

זה המפרט שלה:
כניסות ויציאות מחבר 1: Scart
מחבר 2:Scart Full With S-Video & RGB
מחבר 3: Component + Audio
מחבר 3 צידי: Composite + Audio
מחבר 4: HDMI 1.3
מחבר 5: HDMI 1.3
אז אם יש סקרא לא צריכה להיות בעיה עם האיכות הן בחיבור למחשב והן בחיבור ל HOT בכבלים?
כניסות ויציאות מחבר 1: Scart
מחבר 2:Scart Full With S-Video & RGB
מחבר 3: Component + Audio
מחבר 3 צידי: Composite + Audio
מחבר 4: HDMI 1.3
מחבר 5: HDMI 1.3
אז אם יש סקרא לא צריכה להיות בעיה עם האיכות הן בחיבור למחשב והן בחיבור ל HOT בכבלים?
-
ScottStorch
-
- חבר שרק התחיל

גיא תודה על העזרה עד עכשיו, מעריך את זה
אגב, אני לא מתכוון לצפות בתכני ה HD..וגם ככה אמרו לי שבHOT אין תמיכה ב S-VIDEO או משהו כזה..
מה הדרך הכי איכותית שאוכל לצפות בסרטים מהמחשב דרך הטושיבה?
אגב, אני לא מתכוון לצפות בתכני ה HD..וגם ככה אמרו לי שבHOT אין תמיכה ב S-VIDEO או משהו כזה..
מה הדרך הכי איכותית שאוכל לצפות בסרטים מהמחשב דרך הטושיבה?
תלוי איזו יציאה יש לך בכרטיס מסך.אם יש לך DVI או HDMI אז תחבר לכניסת HDMI במסך.אם לא אז VGA ל VGA (אם יש במסך).אין ממש הבדל באיכות.לא הבנתי מה אמרו לך בדיוק,אבל יש להוט ממירים שתומכים באס-וידאו אבל גם ככה חיבור סקארט הוא עדיף בשבילך.אל תשכח להגיד בממיר RGB.
נערך לאחרונה על ידי guy11 ב 27/08/2008 21:46, נערך פעם 1 בסך הכל.
- בולט
-
- עובד כבלים/לויין

- תגובות: 144
מה קורה חבר ??
בעניין ה s-video אז כמו שהסביר לך גיא רענו, יש צורך במתאם לסקארט או בכבל משולב s-video/scart
או במילים פשוטות, אין את החיבור המעוגל בטלויזיה מהסוג הזה.
אני אישית קניתי כבל סקארט זהב באיזה 150 ש"ח בשל השאיפה לתמונה הטובה ביותר. וזאת לפי המלצת חבר.
בינתיים רואים טוב, אבל ישנה התחושה שמא הטלויזיה לא ממקסמת את יכולותיה עדיין .. אולי בשל העובדה שאין אני בקיא גדול בענייניי החיבורים .. לא יודע איפה הכי טוב ולאן ..
בכל אופן, הבובה הזו אצלי שבוע ואני מאוד מרוצה. המון אופציות לצפייה (סינמה, רחב, מצומצם, 16:9 ועוד ..) לשיפור והתאמת חוויית הצפייה עצמה.
בעניין ה s-video אז כמו שהסביר לך גיא רענו, יש צורך במתאם לסקארט או בכבל משולב s-video/scart
או במילים פשוטות, אין את החיבור המעוגל בטלויזיה מהסוג הזה.
אני אישית קניתי כבל סקארט זהב באיזה 150 ש"ח בשל השאיפה לתמונה הטובה ביותר. וזאת לפי המלצת חבר.
בינתיים רואים טוב, אבל ישנה התחושה שמא הטלויזיה לא ממקסמת את יכולותיה עדיין .. אולי בשל העובדה שאין אני בקיא גדול בענייניי החיבורים .. לא יודע איפה הכי טוב ולאן ..
בכל אופן, הבובה הזו אצלי שבוע ואני מאוד מרוצה. המון אופציות לצפייה (סינמה, רחב, מצומצם, 16:9 ועוד ..) לשיפור והתאמת חוויית הצפייה עצמה.
עובד חברת YES
-
ScottStorch
-
- חבר שרק התחיל

אהוד, עוד לא ראיתי את התמונה של המסך, אך מהשוואה בחנות עצמה שבה קניתי התמונה יותר טובה מכולן.
היו שידורים רגילים של HOT בטלוויזיות שבתצוגה והיא הראתה הכי הרבה פרטים.
מוזר שבהתחלה, כשהייתי במקום אחר, והסתכלתי על כל הטלוויזיות ראיתי שרואים הכי טוב ב SONY.. ואז דעתי השתנתה.
אתם באמת ממליצים להחזיר אותה??
היו שידורים רגילים של HOT בטלוויזיות שבתצוגה והיא הראתה הכי הרבה פרטים.
מוזר שבהתחלה, כשהייתי במקום אחר, והסתכלתי על כל הטלוויזיות ראיתי שרואים הכי טוב ב SONY.. ואז דעתי השתנתה.
אתם באמת ממליצים להחזיר אותה??
זמן תגובה 8 ולא 9אהוד כתב:פתחו לך את המסך ראיתה את התמונה של המסך?
יחסית אין למסך הזה ביקורות גבוהות (9ms).
אשמח לשמועה את דעתך או תמונות לראות....
לא מוזר בכלל....תלוי שידור/מקום/זמן/תוכן/תאורה(שעה) וכו' וכו'...