כונן קשיח חיצוני Vs. כונן קשיח פנימי
-
whoisgod
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 828
- נתן תודות: 136 פעמים
- קיבל תודות: 23 פעמים
שלום לכולם,
האם יש הבדלים בשימוש בסטרימר בין קשיח חיצוני לקשיח פנימי?
יתרון ברור לחיצוני הוא שאין צורך לנייד את כל הסטרימר בכל פעם שרוצים למלא את הכונן בסרטים, אך האם ישנן עוד יתרונות/חסרונות ?
מתלבט כרגע בין istar 1.3 עם כונן חיצוני לבין a110 עם כונן פנימי, שניהם של 500-750 GB
אשמח לשמוע הערות והארות.
יתרון ברור לחיצוני הוא שאין צורך לנייד את כל הסטרימר בכל פעם שרוצים למלא את הכונן בסרטים, אך האם ישנן עוד יתרונות/חסרונות ?
מתלבט כרגע בין istar 1.3 עם כונן חיצוני לבין a110 עם כונן פנימי, שניהם של 500-750 GB
אשמח לשמוע הערות והארות.
-
whoisgod
- חבר פעיל במיוחד

קראתי כאן פשוט על כוננים חיצוניים שהסטרימר התקשה לקרוא אותם אז חשבתי שאכן ישנה בעייה של מהירות קריאה.
בנוגע לכונן פנימי - כיצד בא לידי ביטוי הבדל בין 7200RPM ל 5600RPM (נדמה לי שזה 5600)? ובין 16MB לבין 32MB? - האם זה משהו שניתן להבחין בו במהלך הצפייה?
בנוגע לכונן פנימי - כיצד בא לידי ביטוי הבדל בין 7200RPM ל 5600RPM (נדמה לי שזה 5600)? ובין 16MB לבין 32MB? - האם זה משהו שניתן להבחין בו במהלך הצפייה?
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17925
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
ה-ISTAR מאפשר חיבור בעזרת ESATA (בהנחה שהדיסק החיצוני תומך) הווה אומר שהוא מזהה אותו כהרד דיסק ומהירות העברת הנתונים גבוהה יותר מאשר חיבור USB2 .whoisgod כתב:שלום לכולם,
אשמח לשמוע הערות והארות....
- Gili_Regev
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5111
- שם מלא: גילי
- נתן תודות: 342 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
במידה ואת הולך על דיסק פנימי, ומתכוון לנייד את הנגן על מנת להעתיק תכנים, קח בחשבון שעם העלולה להיות שחיקה של היציאות השמישות (HDMI, אופטי, קואקס, USB...)
נערך לאחרונה על ידי Gili_Regev ב 27/08/2008 19:18, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
whoisgod
- חבר פעיל במיוחד

סליחה על הבורות אבל האם sata=esata?
עשיתי חיפוש קטן וכמעט ואין דגמים של כוננים חיצוניים עם חיבור esata (למעט שני דגמים של WD ועוד כמה חברות לא משמעותיות),
ובביקרות של זיו על ה ISTAR1.3 הוא מציין שצפייה ב HD אין כ"כ הבדל בין ESATA לבין USB
עשיתי חיפוש קטן וכמעט ואין דגמים של כוננים חיצוניים עם חיבור esata (למעט שני דגמים של WD ועוד כמה חברות לא משמעותיות),
ובביקרות של זיו על ה ISTAR1.3 הוא מציין שצפייה ב HD אין כ"כ הבדל בין ESATA לבין USB
לא צריך כונן עם Esata, יש מארז עם חיבור Esata, אני משתמש ב-2 כאלה :whoisgod כתב:סליחה על הבורות אבל האם sata=esata?
ובביקרות של זיו על ה ISTAR1.3 הוא מציין שצפייה ב HD אין כ"כ הבדל בין ESATA לבין USB...
http://www.vantecusa.com/front/product/view_detail/212
מארז מצויין (קירור פאסיבי) יש לו גם מתאם בין חיבור sata ל-Esata וגם חיבור USB
בהצלחה
אני אישית מעדיף חיצוני, החיצוני הראשון מלפני 3 שנים (כונן פנימי ששודך לו מארז חיצוני) כרגע יש 3 והיד עוד נטויה.... הפנימי היחיד ששמתי בנוסף למה שהיה הלך אחרי שבועעים (חוסר מזל כנראה) והוא עדיים במארז כיוון הושי בנגישות לבוא ולהוציא אותו וגם בגלל התעצלות שלי להתעסק עם זה, אז הוא פשוט מנותק וזהו (עכשיו אני יכול להגיד שהמחשב גם משמש אותי כפח *** חח
)